- 

[Konkurs] New Year's Eyelash Fantasy 

Konkurs przeznaczony jest dla  wszystkich zajmujących się  profesjonalną stylizacją i przedłużaniem  rzęs. Organizatorami konkursu  jest sklep internetowy noblelashes.pl oraz forum.wzorki.info.

REGULAMIN KONKURSU:

- W  konkursie mogą brać udział wszystkie osoby zarejestrowane na forum, zajmujące się profesjonalną stylizacją  rzęs. 
- Nadesłanie  prac   konkursowych jest równoznaczne z zaakceptowaniem wszystkich  warunków   regulaminu. Organizator zastrzega sobie prawo do dokonywania  zmian w   regulaminie (nawet w trakcie trwania konkursu), szczególnie do  odwołania,    zawieszenia konkursu bądź przesunięcia terminu ogłoszenia wyników    konkursu z przyczyn niezależnych od organizatorów (siła wyższa).    Organizatorzy zastrzegają sobie również prawo do odwołania konkursu w    przypadku nie nadesłania odpowiedniej ilości prac, które będą spełniały warunki oznaczone niniejszym regulaminem.
- Tytuł konkursu: "New Year's Eyelash Fantasy: Magia Sylwestrowych Rzęs". Technika    przedłużania i dekorowania rzęs dowolna (możliwe jest zastosowanie    wszystkich technik oprócz metody tzw Blink &Go oraz  rzęs na paskach   lub w kępkach)
- Stylizacja  konkursowa   musi być wykonana osobiście. Wysyłając zgłoszenie  potwierdzacie, że   jesteście autorem stylizacji oraz wyrażacie zgodę na  publikację zdjęć na   portalach związanych z organizatorami. Oceniany jest pomysł na oryginalną aplikację rzęs jak również jej wykonanie.
- Prace należy przesyłać od 14.12.2012 do 14.01.2013 r do godziny 24.00 na adres: konkurs@wzorki.info. W temacie wiadomości umieścić: "New Year's Eyelash Fantasy - nick z forum". W treści podać też imię, nazwisko i adres korespondencyjny. 
- Na konkurs należy wysłać 6 wyraźnych i ostrych zdjęć. Rozmiar zdjęć to minimum 1600x1200px, zdjęcia nie mogą być oznaczone, podpisane, ani przerabiane w programie graficznym. Zdjęcia nazywamy zgodnie ze schematem - WAŻNE ! a) oczy przed stylizacją zamknięte (a - nick z forum)   b) oczy przed stylizacją otwarte (b - nick z forum) 
 c) oczy po stylizacji - zamknięte, widok z góry (c - nick z forum)
 d) oczy po stylizacji - otwarte, widok z przodu (d - nick z forum)
 e) stylizację oka z profilu (e - nick z forum)
 f) artystyczne ujęcie dowolne (f - nick z forum)

- Prace zostaną wystawione z publiczną ankietą dnia 22.01.2013 
- Ocenę prac przeprowadzi jury w składzie: 
 - zespół Noble Lashes
- Ala Rio - instruktor Noble Lashes znana na forum jako marchewkowy_las 
- samaron - przedstawiciel forum

- Zdjęć  konkursowych   stylizacji nie wolno publikować na innych forach, blogach  itp (nawet   stylizacji przerobionych - grozi dyskwalifikacja) do czasu zakończenia konkursu. 
- Ogłoszenie wyników obrad jury oraz głosowania publiczności nastąpi dnia 31.01.2013 
- Każdy  uczestnik   otrzyma pamiątkowy dyplom, zaprojektowany przez naszych  bardzo zdolnych   forumowych grafików (w formie elektronicznej) i  medalik forumowy. 
- Każdy  uczestnik może   wysłać tylko jedno zgłoszenie konkursowe z 1 pracą i  kompletem   wymaganych zdjęć. Nadsyłanie innych prac bądź dodatkowych  zdjęć grozi   dyskwalifikacją. 
- Zwycięskie stylizacje (werdykt jury) otrzymają nagrody ufundowane przed firmę Noble lashes i są to:

I miejsce - zestaw profesjonalnych produktów do stylizacji rzęs o wartości 500 złotych  oraz       puchar
 II miejsce - zestaw profesjonalnych produktów do stylizacji rzęs o wartości 200 złotych oraz puchar
 III miejsce - zestaw profesjonalnych produktów do stylizacji rzęs o wartości 100 złotych

Wysyłając zdjęcia zgadzasz się na ich publikację na stronach internetowych oraz profilach facebook organizatorów.

Zapraszamy serdecznie :)

- 

Odp: [Konkurs] New Year's Eyelash Fantasy 
		ło hoho Sami piekny temat zapodałąs:D ale beda rzesiska:) już się nie mogę doczekac prac :D 

- 

Uff Marchewka w jury - czyli nie wezmie udziału. Poczułam minimalny wzrost moich szans :D:D, biedna moja Mama, plecy to jej pewnie w łóżko wrosną jak będę kleić. Do odważnych świat należy ^^ 

- 

Ja na milion procent wezmę udział. Czekałam na taki konkurs :-) 

- 

tym razem moze i ja się odważę :) 

- 

Super konkurs - jak znajdę modelkę to coś pokombinuję :P 

- 

Wow Wow Wow świetny konkursik! 

- 

Ciekawie się zapowiada :) 

- 

macie pole do popisu :D świetny konkurs! 

- 

no to trzeba będzie coś wymodzić :ok: 

- 

Konkurs super - można będzie się nieźle popisać wizją artystyczną. :skacze:
 Trzymam kciuki za wszystkie dziewczęta biorące udział! :win: :kooffa:

- 

no to będzie ostro.... :skacze::skacze::skacze: 

- 

Mogę posłużyć za modelkę jeśli ktoś z okolic Katowic :ok: 

- 

może tym razem i ja się odważę:) 

- 

to i ja moze cos naskrobie;p 

- 

Chętnie obejrzę wasze prace :D będą na pewno ciekawe i wystrzałowe :P 

- 

jaa tez jaa tez;) pierwszy konkurs rzesowyyy 

- 

Hmm no to ja szukam modelki :cwaniak2:;) 

- 

Super! :) do tego czasu na pewno coś wymyślę :) 

- 

Już nie mogę się doczekać przepięknych prac konkursowych. Ja tym razem tylko będę oglądać. Konkursowe prace. 

- 

a czy zdjęcia mogą być trochę przycięte czy nie? 

- 

Ciężko zrobić idealne zdjęcie samych oczu, więc chyba trochę przyciąć możesz jak trzeba, oby było wyraźne :) 

- 

Tak, mogą zostać przycięte, byleby nie były retuszowane ;) 

- 

mam pytanko (wolę się upewnić :wstydek:) 
 czy zdjęcia c-e mają być po stylizacji ale jeszcze bez wszystkich bajerków i dopiero f - ujęcie artystyczne już z bajerami? czy c-e mają być z bajerami czy tylko mogą?
 zobaczyłam poprzednie wyniki konkursów i różnie to w tych pracach wygląda... kompletnie już zgłupiałam które mam wysłać ;(

- 

moim zdaniem, zdjęcia c-e powinny być z "bajerkami" :D jeżeli będą same rzęsy, to możemy ocenić tylko wykonanie aplikacji, a przecież sama nazwa konkursu zawiera słowo "fantazyjne". dla mnie liczy się nie tylko techniczne wykonanie, lecz również pomysł, wkład i zaangażowanie w pracę.