http://www.paznokcie.pl/images/konkurs.jpg
Printable View
hmmm ciekawe, ciekawe
może coś wymyśle :)
Ciekawe, zabieram się do roboty, póki mam wenę
:P
A ja miałam wenę w zeszłym tygodniu :cool:
I nawet paznokcie zrobiłam :yess: i pięknie obfociłam :yess: i spojrzałam jeszcze raz na baner konkursowy i się załamałam... ;(
Kłania się czytanie ze zrozumieniem :glupek::glupek::glupek:
Przecież pisze jak byk , że na krótki i półdługich :sciana:
A ja oczywiście na formie plus jajeczko zrobiłam:torba::torba::torba:
No nic jak kto ślepy to tak ma.
Będę robić drugie podejście :wstydek:
O to chodzi w konkursach , żeby ćwiczyć...
No to ja ćwiczę na całego :leze:
W tym sęk na krótkich trudniej coś wymodzić hehe
a ja jakoś pomysłu w ogóle nie mam :/ nie wiem co się ze mną dzieje ;)
nie wiem jak mam podejść do tematu :)
Ja nie rozumiem pojęcia, półdługie. Tzn 1cm przed opuszek czy jak? :D Szkoda mi tachać moich naturalsów a one już raczej długie ;<
No właśnie jakie to te półdługie?? Ja też bym chętnie udział wzięła, ale póki co weny nie mam:/: miałam jeden pomysł, ale sama nie wiem czy to będzie fanie wyglądało, jeszcze chwila czasu jest ;)wiec może coś jeszcze zrobię
ja takie 1 cm za opuszek zrobię w tygodniu, bo mam pomysł:D
Paznokcie półdługie to mniej więcej wskaźnik '2' na formie.
Rozumiem że kształt dowolny może być ? ;)
Ja dzisiaj zrobiłam na koleżance ;) miałam wenę a ona lubi takie klimaty :) ja przedłużyła mniej wiecej na 1.5 kratki :) bo zrobiłam do 2 ale jeszcze troszkę je skróciłam ;)
Zaraz wysyłam fotki ;)
---------- Dodano o godzinie 17:04 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 16:24 ----------
Próbuje wysłać moje prace na adres: konkurs@paznokcie.pl ale niestety coś jest nie tak i nie mogę tego wysłać. Dlaczego??
Mam pomysł, zobaczymy co z tego wyjdzie :)
Ja mam pomysł, wenę i chętną modelkę :-) Jutro o 10 startuję :D
Tylko dlaczego na krótkich pazurkach, to jest dopiero wyzwanie :D
Na długich byłoby o wiele łatwiej.. :P
Lonia napisz do Carolin może pozwoli Ci wysłać na innego meila, jej albo jakiś inny redakcji żeby potem przekierować na konkurs :)
Tak chyba zrobię bo już trzy razy wysyłałam i dostaję taką wiadomość:
"Dostawa do następnego odbiorcy nie na stałe:
konkurs@paznokcie.pl
Szczegóły techniczne trwałej awarii:
Google próbował dostarczyć wiadomość, ale została ona odrzucona przez domenę adresata. Zalecamy skontaktowanie się z innym dostawcą poczty e-mail w celu uzyskania dalszych informacji na temat przyczyn tego błędu. Błąd, że inny serwer wrócił było: 552 552 5.2.2 m "
Niom na krótkich zawsze jest gorzej coś wykombinować. Pytanie czy ja mogę brać udział w konkursie? Czy mogę prosić o sprawdzenie?
Zosia w tym wszyscy mogą :)
A ja zrobiłam i się załamałam :D zdjęcia masakrycznie wyszły, ja nie wiem, nie umiem sobie zrobić jedną ręką ładnych zdjęć ;p
A to fajnie :)
ja wczoraj zmaltretowałam córkę i zrobiłam , w tygodniu nie ma szans więc był to mój ostateczny termin , wyszło jak wyszło :/:
Zrobiłam i wysłałam.
Nie do końca wyszło to co zaplanowałam...
Ale co tam. Niech "idzie" w Świat!
zosia_29 każdy może wziąć udział w konkursie :)
Zapominalskim przypominam, że jeszcze tylko do końca tygodnia przyjmujemy prace konkursowe ;).
Ja tez mam chwile to może zdążę udziergać :P
Ja niestety nie moge wyslac pracy , bo jest jakis problem i wszystkie e maile wracaja. Otrzymuje wiadomosc ze nie moze byc dostarczony:(