-
[Konkurs]Konad. Najlepsze zdobienie
Załącznik 11234
Pokaż pazurki to konkurs promujący Twoje pomysły! Wymyśl nowy wzór zdobienia paznokci, zrób zdjęcie, zamieść je na stronie konkursowej Konad.pl
i czekaj na wynik. Wszystkie zdjęcia biorą udział w głosowaniu.
Nagrody
- 1000 zł dla właścicielki najwyżej ocenionego zdjęcia,
- 1000 zł dla najbardziej profesjonalnej propozycji,
- kosmetyki dla głosujących.
Akcja trwa do 28.12.2009. Czekamy na Twoje propozycje!
Pokaż pazurki to specjalny konkurs, w którym możesz promować swoje pomysły! Do wygrania są dwa bony na zakupy w sklepie KONAD. Każdy o wysokości 1000 zł! Nagrody przygotowaliśmy również dla głosujących.
Jak wygrać 1000 zł?
Wystarczy, że wyślesz zdjęcie własnego pomysłu na zdobienie paznokci. Każda propozycja bierze udział w głosowaniu użytkowników.
Właścicielka zdjęcia, które zdobędzie najwyższe oceny, otrzyma specjalny bon o wysokości 1000 zł na zakupy w sklepie KONAD. Ponadto sami wybierzemy najbardziej profesjonalną propozycję. Autorkę również uhonorujemy talonem na 1000 zł. W sumie można wygrać 2000 zł!
Na koniec konkursu wylosujemy nagrody dla głosujących. Do wygrania są kosmetyki KONAD.
Akcja trwa do 28.12.2009
Czekamy na Twoje propozycje! Zamieść zdjęcie »
Wszystkie nadesłąne zdjęcia zamieszczone są w galerii.
Prosimy o zapoznanie się z regulaminem i nadsyłanie zdjęć o wymiarze dłuższego boku nie mniejszym niż 1600px.
-
Odp: [Konkurs]Konad. Najlepsze zdobienie
Właśnie dzisiaj przeglądałam ich stronę, bo dostałam od nich wiadomość o konkursie. Trzeba coś pokombinować.
-
ja własnie też maila dostałam. jedyne co się obawiałam, to że zdobienie ma być konadem, ale w regulaminie nic takiego nie widziałam. oczywiście wysyłając wyzbywamy się praw majątkowych i trzeba przesyłać niepubklikowane fotki, ale w galerii widziałam, że dziewczyny wysyłają fotkę 1 pazurka
-
Też zauważyłam, że są pojedyncze paznokcie, ale to chyba nie jest dobry pomysł. Będą słabo oceniane takie prace.
-
no nieeee, następny konkurs... szkoda tylko że nie bardzo rozumiem zasady :/:
-
Nie do końca rozumiem ten ich konkurs
Czyli, że oni chcą żebyśmy wymyślili wzorek, który oni umieszczą później na płytce czy zdobienie całego pazurka?
-
a to nie jest oceniane tylko przez głosujących internautów w ogóle?
-
a myslałam ze tylko ja nie rozumiem :skacze:
Czyli co.. kazdy moze przesłac 'byle jakie' pazurki ? przeciez to miliard tego bedzie ;P
-
chyba już mniej wiecej rozumiem... czyli wymyśleć jakieś oryginalne, nieoklepane zdobienie na pazurki... tylko czy lakierami...? w sensie czy np kwiatki akrylowe wchodzą w grę?
-
Według mnie chodzi o oryginalne połączenie wzorów, które występują na płytkach, w kompozycję.
-
Cytat:
Napisał
ivonna70
Według mnie chodzi o oryginalne połączenie wzorów, które występują na płytkach, w kompozycję.
też o tym pomyślałam ale jest napisane "wymyśl nowy wzór" więc chyba może być wzór wymyślony i namalowany samodzielnie...
-
Przeglądałam właśnie tą galerie i widzę że można wiele zdjęć umieszczać.
-
No to już sama nie wiem.
---------- Dodano o godzinie 18:35 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 18:25 ----------
Właśnie do nich napisałam, więc niedługo powinno się wyjaśnić jak to interpretować.
-
no nie znowu konkursik:wow::wow::wow:
ja niestety nie wiem jak Wy możecie zdobić tym Konadem!!!
mam cztery różne płytki i trzy specjalne niby do tego lakiery ale nic mi się nie odciska na stempelku, próbowałam już różne lakiery i nie wiem czemu tak???????????? mi po przejechaniu zdrapką prawie nic nie zostaje;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(
-
mi sie wydaje ze to maja byc zdobienia zrobione konadem
-
Łeee mi się też tak wydaje szkoda że nie napisali tego jakoś jasniej się człowiek domyslac musi :P
-
mi się wydaje że malowane, lakierami linerami itp, że nie chodzi o wtopienia, tylko zdobienie do manicure.
tipserko78, stempel musi być zmatowiony, mi najlepiej o spodnie się to robi, a płytka czyściutka
-
dzięki asia zastosuje się do Twojej rady :papa::papa::papa:
-
Cytat:
Napisał
asia
mi się wydaje że malowane, lakierami linerami itp, że nie chodzi o wtopienia, tylko zdobienie do manicure.
też właśnie mi się tak wydaje :)
-
a mi sie tipserka wydaje ze nie sciagnelas takiej folii ze stempelka :) ja tez mialam z tym problem. Sprobuj paznokciem stroche poskrobac ta plytke i zerwac folie
-
o rany ale fajny konkurs!!!!!!!!
To mi sie podoba,bo wlasnie dostalam swoje nowe Szablony-jupieeeeeeeee
Mi sie wydaje,ze wszystkie zdobienia sa dozwolone.
-
fajny konkurs ale jakos tez nie rozumiem tych zasad
-
Dziewczynki dostałam odpowiedź z Konada odnośnie interpretacji tematu konkursu. Oto treść wiadomości:
"Do konkursu można przysyłać zarówno paznokcie ozdobione wzorkami Konad jak i innymi formami zdobienia np. brokat , cyrkonie, zdobienia akrylem itp. nie ma tutaj ograniczeń".
Jednym słowem nie ma ograniczeń.
-
czyli prac będzie miljon pińcet dwa dziewińcet i oczopląs na dzień dobry :lol:
dzieki ivonko:*
-
heh dziwny konkursik:D ale fajny i tak;)