Nasza konkurencja- Komputerowe zdobienie paznokci
Odp: Nasza konkurencja- Komputerowe zdobienie paznokci
podnoszę temat, okropnie mnieciekawi to urządzenie, moim zdaniem to nie jest konkurencja tylko wzbogacenie usług, a przynajmniej podnosi renome jeżeli masz taki 'gadżet' - oczywiście nie musicie się ze mną zgadzać i nie mam w planach robić debaty na ten temat, chcę zebrać informacje - co z czym i do czego:)
znalazłam takie coś na allegro
Drukarka do paznokci EDICOM V7 - super okazja!!! (724546560) - Aukcje internetowe Allegro
można takie rzeczy sobie policytować, z tego co się orientuję to potrzeba do tego zwykłego komputerka.
tu ze strony producenta tej konkretnej drukarki instrukcja krok po kroku:
Edicom : urządzenia do zdobienia paznokci - zobacz jakie to proste!
chyba najgorzej to z kartridżami i tymi preparatami do utrwalania wzoru, oczywiście ceny nie ma.
czy ktoś taką maszynkę widział na żywo?:):)
a ja wam powiem ze to u nas nie zdalo egzaminu.
co prawda niby nowosc itp.
ale....jest drogi w kupieniu,drogi w utrzymaniu,drogi w naprwie.
nisamowicie skaplikowany w realnosci.
wdzialam jak sie na nim robi -klaaaroo bylo sie zachwyconym ale jak sie dokladnie wda w materie to nic specjalnego.
do tego trzeba dodac ze jednak te motywy sie nie trzymaja,nie sa trwale itp.
ale dla kazdego cos nowego i innego.
mnie bym tam 5000-6000 tas Euro bylo szkoda,to bym wolala caly rok przesiedziec u Rosjanek na szkoleniach!!!!!!-hi,hih,ih,ih
dzięki za opinię:) właśnie też mi się zdaje że samo utrzymanie dużo kosztuje, ale bardo bym chciała zobaczyć jak to wygląda:)
faktycznie to jest urozmaicene zdobienia, ale nie zepchnie nas bo pazurki naturalne nie każdy ma takie długie i mocne, a drukarka ich nie usztywni, nie wzmocni... ;) więc najpierw budowanie pazurka a potem ewentualnie komputerowe zdobienie ;)
najlepsze w tych drukarkach jest to ze mozna wydrukowac doslownie wszystko, zdjecie itp - a na takie szczegoly niestety nie wszystkim starcza talentu
a tam...żadna konkurencjia...decoupage...wszystko da sie zrobić...:skacze:
Cytat:
Napisał
owca681
a tam...żadna konkurencjia...decoupage...wszystko da sie zrobić...:skacze:
:skacze::skacze::skacze::skacze::skacze::skacze::s kacze::skacze::skacze:
i tak samo mysle lub Fotodesign,jeszcze lepszy!!!!!!;)
i tak mszyne obsluguje czlowiek,nie widzialam tam krzywej c, poza tym co z ogryzkami i nietypowymi,problematycznymi pazurkami>?:/: