Nowy czat na wzorkach:D
opinie sugestie, emotki:D
Printable View
Nowy czat na wzorkach:D
opinie sugestie, emotki:D
czat fajny ;D emotki te ze świnkami i misiami proszę ;D
mnie tez się podoba:D
Ja poprosze o pigZałącznik 16875, cebulkiZałącznik 16876 ew. malpkiZałącznik 16877
i mi sie podoba tylko po tej zmianie wcielo mi polska literowke buuuuuuuuuuu
oo tak świnki są boskie:D i jaka z nimi zabawa:D
tylko teraz czadbox jest widoczny przez niezalogowanych? eee to my bezecenic nie będziemy mogły :D
ale mi się i tak podoba można wklejac różne obrazki :) Jest swietny
dzięki zyza już poprawiam :) nie zauważyłem
fajne te ikonki/emotikonki Liva Panda Emoticons, Smileys, Smilies for QQ, MSN, Yahoo! Messenger, Hi5, Orkut, Myspace, Blog, Forum :D
fajnie :) zawsze coś nowego :) tylko teraz nie wiem jak mam wejść w czyjś profil :( wcześniej wystarczyło kliknąć w wybrany nik na czacie ,a teraz ??
teraz kliknij aktualnie online i w tą osóbkę :)
ja jak klikam to mi sie otwiera czat z tą osobą :P
A dało by sie tak zrobic zeby klikając na nick danej osoby kopiowalo nick w odpowiedzi do niej? tak jes na czacie na interii i bardzo ulatwia catowanie bo nie trzeba ręcznie wpisywac za kazdym razem nicka:*
jeszcze nie wypróbowałam ale wydaje mi się, ze na naszym czadzie sa tzw. privy:D kliknełam na nick i otworzyło mi sie puste okno:] szalenstwo:D
pomysł choco jest niegłupi:D jakby była taka opcja wtedy nie było by watpliwości kto do kogo pisze:D
na czacie jak siedze tylko na nim to mnie co jakiś czas wywala z logowania i musze sie logować...
czy nie da rady z tym cos zrobić?
fajna sprawa ;)
mi się to nie zdazało nic mnie nie wywala a korzystam z mozaili
mi też się nowy czadbox podoba :)
Znalazlam fajne emotki.. moze takie?
Iammsn.Com | | I am msn , I sharing msn downloads,display picture ,winks and emoticons | Emoticon
albo stąd? Emotasia - Cute Chinese MSN Emoticons & Expressions
A tu wiecej
Iammsn.Com | I am msn , I sharing msn downloads,display picture ,winks and emoticons | Download
Załącznik 16969
ta emotka z wchodzeniem na wagę, którą puściłaś na czacie bombowa:D:lol:
---------- Dodano o godzinie 21:56 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 21:51 ----------
http://www.emotasia.com/wp-content/u...emoticon-5.gif
a mnie troche irytuje to, że trzeba odczekać 5 sekund zanim sie napisze kolejne zdanie:P
ja się zastanawiam dlaczego co jakiś czas wyświetla mi się to:huh:
http://img29.imageshack.us/img29/9061/czad.png
nie mozna czytac czata bez odświezania?:P
tez korzystam z mozilli oprócz tego jeszcze k-meleon i nie jestem piewrwsza lepsza co sie do kompa dorwała...
takze jak tobie kobietko się nic nie dzieje to nie znaczy że mi sie tez nie musi :D
jak siedze tylko podkreslam TYLKO na czacie na małym okienku na głownej stronie nie latam po postach to po dłuższej przerwie wywala mnie i mam informacje że moja wiadomośc nie może byc wysłana... musze odświerzyć i znów się zalogować... czy mam sobie czat cały rozwijac żeby mnie nie wywalało?
kurcze kurcze, jak wiecie przez tydzien czasu nei mam, wchodze dzis na sekunde a tu takie nowości, nawet nei mam czasu skrobnąć...
podczas logowania zaznaczcie ptaszek przy zapamiętaj, to jest normalne że po dłuższym czasie automatycznie was wyloguje jeżeli tego nie zaznaczycie