-
[14-15.08.2010 Pomorze (Reda lub Gdynia)] warsztaty z Bitt
Dziewczynki na prośbę paru osób jest możliwość zorganizowania warsztatów z moim udziałem. Całość organizuje forumowa Vanessita - do niej wszelkie zapisy i pytania na pw lub gg 2112459 :)
Tchnienie późnego lata, oddech wczesnej jesieni
Termin: 14-15.08.2010
Godzina: 10.00 - 18.00
Miejsce: okolice Wejherowa
Koszt: 2dni 300zł
Koszt obejmuje:
- nocleg z soboty na niedziele
- wynajem sali
- obiad
- materiały, na których będziecie pracować podczas warsztatów,
- śliczne certyfikaty potwierdzające udział
- opiekę instruktora
PROGRAM WARSZTATÓW:
Dzień 1
- zdobienia z wykorzystaniem farbki witrażowej, folii tłoczonej
- kontrasty w zdobieniach
- męczymy do upadłego prawidłowe przedłużanie pazurków na formie – kwadrat i pipe
Dzień 2
- mnóstwo bogatych i błyszczących zdobień akrylowych zatopionych w żelu – jak zdobić aby nie przesadzić
- obrotowe koraliki w pazurkach
- farbki
Zabieracie ze sobą :
- pędzelki do żelu i akrylu, zaciskarki, kopytka
- lampki oświetleniowe i UV
- dobre humory i chęć do pracy
- frezarki (te które posiadają)
Wpłata zaliczki 40zł do 11 czerwca, reszta do 2 lipca
w tytule imię i nazwisko oraz nick z forum
Pozdrawiam :kwiatek:
Lista wpłat:
Uwaga! Uwagaa!
Ze względu że dziewczyny z siedziby Goldena idą na urlop 31 lipca proszę Was o składane zamówień do 25 lipca na PW, gg lub maila
-
Odp: warsztaty POMORZE sierpień
Dziewczyny zapisujcie się. Taka mega okazja, żeby spotkać się w dobrym towarzystwie przy liquidzie hehe...:)
-
ten drugi dzien fajny, tak czy siak nie posiadam frezarki ani lampy oswietleniowej xD wiec raczej lipa
-
Wszystko fajnie gdyby to było w lipcu :D
-
Cytat:
Napisał
honeypuff
ten drugi dzien fajny, tak czy siak nie posiadam frezarki ani lampy oswietleniowej xD wiec raczej lipa
frezarka nie jest wyznacznikiem, Karolina będzie miała swoją, a z resztą koleżanki zawsze się podzielą:*
-
no nic pomysle jeszcze, jakis nocleg by sie przydal tez ;p bo jak juz jechac to na 2 dni ;p
-
jest możliwość załatwienia noclegu ze śniadaniem :) prowadzę wstępne rozmowy z właścicielem sali w Redzie i nocleg jest możliwy w tym samym miejscu co będą warsztaty
ceny za pokój
1osobowy 180zł/doba
2osobowy 200zł/doba
3osobowy 300zł/doba
4osobowy 400zł/doba
-
No i prosze w tym czasie jestem w polsce na urlopie,nie daleko od Koszalina ale w ybieram sie na kurs wiec jak to sie mowi nie mozna miec wszystkiego :)
-
Fantastycznie :> Teraz tylko zbierać pieniążki ^^
-
Ok, ja się pisze na pewno. Na jakie konto można wpłacić zaliczke? ( I jaki koszt zaliczki?)
Dla mnie taki hotel jest za drogi jak na jedną noc.
Czy ktoś się pisze na znalezienie ze mną wspólnego /tańszego noclegu?
-
Z racji tego że juz 3 osoby pytaly mnie o mozliwosc wpłat w zaliczkach to możemy umówić sie tak że całość wpłacacie w 3 ratach:
do 14 maja 150zł
do 14 czerwca 150zł
do 14 lipca 150zł
osoby które są chętne tylko na 1 dzień
do 14.05 - 150zł
do 14.07 120zł
Z racji tego że sprawa wymaga organizacji na odległość informuję że wpłacone zaliczki nie podlegają zwrotowi w przypadku rezygnacji z warsztatów. Jeśli coś by wam wypadło to zawsze możecie odsprzedać komuś innemu swoje miejsce
konto
ING 91 1050 1357 1000 0023 0001 8005
-
Dobra tworzymy liste:)
1. Zgredo (drugi dzień)
2. hassi (2 dni)
3. vanessita (2dni)
Jak narazie tak to wygląda:) jak coś to pisać dziewuszki:)
Dziewczyny jeszcze dokładnie nie wiem ale na jedną nockę prawdopodobnie będę mogła u siebie jedną badź dwie dziewczyny przenocować:)
-
dla mnie to zbyt duze koszty niestety
-
Program bardzo ciekawy,korzystajcie dziewczyny........:)
-
starałam sie aby cena była przystępna i program bogaty bo dla mnie to 600km w jedną stronę i 4dni z życia wyjęte ale warto choćby po to żeby Wam pokazać masę zdobień i nowych pomysłów :)
-
ja wszytsko rozumiem i wiem ze napewno warto
-
dziewczyny jeśli zbierze się grupa 12osób na oba dni jest możliwość obniżenia kosztów o 100zł bo dostane rabat na wynajem sali
-
No kurcze! Dziewczyny można skorzystać naprawdę z dobrego szkolenia za naprawdę niską cenę!!!
-
haha a moze zabarc ze soba poduszki i koce i prenocowac na sali ? :D nocleg za free xD
-
Można się zawsze dogadać z noclegiem u kogoś:) to tylko jedna noc!
-
ja bym z checia przybyla ale kto to wie co ja bede robic 14-15.08 :D tak z miesiac przed powinnam wiedziec, moze nie bedzie zapozno :D
-
Odp: [14-15.08.2010 Pomorze (Reda lub Gdynia)] warsztaty z Bitt
O, obniżenie kosztów to super sprawa, może wtedy załapię się na oba dni, bo jak na razie, jako bezrobotną to nawet zaliczka na teraz mnie przeraża.
-
Uaktualniam liste:
1. Zgredo(drugi dzień)
2. anosia (drugi dzień)
3. vanessita (2dni)
4. sieciunia (2dni) - jak uzbiera się 12stka
5. zaneta(2dni) - jak uzbiera się 12stka
-
Cytat:
Napisał
bitt
dziewczyny jeśli zbierze się grupa 12osób na oba dni jest możliwość obniżenia kosztów o 100zł bo dostane rabat na wynajem sali
a ten rabat obowiazuje przy dwóch dniach czy i tez by był jakiś rabat przy jednym dniu ?? I drugie pytanko czy już wiadomo czy to będzie w Gdyni czy Redzie??
-
Z tego co wiem ma być w Redzie a nie wiem jak to wyjdzie na jeden dzień. Podejrzewam, że jeśli będzie dużo chętnych na jeden dzień a na drugi słabo albo na odwrót zostaniemy przy jednym dniu warsztatów. Ale to jeszcze najpewniej bitt się wypowie:)
---------- Dodano o godzinie 20:12 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 20:09 ----------
Dziewczyny ja mam wolny pokój i w nim jedną kanapę 2 osobową. Jak, któraś będzie chciała mogę przenocować za free wiadomo.:)
---------- Dodano o godzinie 08:35 ---------- Poprzedni post był napisany Wczoraj o godzinie 20:12 ----------
Uaktualniam liste:
1. Zgredo(drugi dzień)
2. anosia (drugi dzień)
3. vanessita (2dni)
4. sieciunia (2dni) - jak uzbiera się 12stka
5. zaneta(2dni) - jak uzbiera się 12stka
6. paula (2dni)