-
[21.11.2010 - Warszawa] IX Miedzynarodowy Kongres i Targi Pielegnacji Paznokci
IX Miedzynarodowy Kongres i Targi Pielegnacji Paznokci
21 listopada 2010 Hotel Sofitel Victoria Warszawa
Redakcja pisma „Paznokcie” zaprasza na dziewiątą już edycję, największej imprezy edukacyjno-targowej dla profesjonalistów branży paznokciowej w Polsce.
Zapraszamy serdecznie na pokazy i prezentacje profesjonalistów z kraju i z zagranicy. To doskonała okazja do poszerzenia swojej wiedzy, zapoznania się z trendami obowiązującymi na świecie a także podziwiania pracy wybitnych stylistów. Program konferencji powstaje co roku na podstawie sugestii czytelników pisma "Paznokcie" oraz uczestników poprzednich edycji imprezy, dlatego ściśle dostosowany jest do potrzeb stylistów i dotyczy najbardziej bieżących tematów branży paznokciowej.
Goście specjalni tegorocznej edycji imprezy:
Natalia Yakubchuk i Valeria Isayeva z Ukrainy!
Plan kongresu:
9.00 powitanie uczestników kongresu
9.15 – 10.45 Akrylowa płaskorzeźba na paznokciach użytkowych – Valeria Isayeva, Ukraina
11.00 – 12.00 "NaturArt"- sztuka naturalnego zdobienia i przedłużania paznokci żelem UV oraz akrylem – Anita Petryszyn – Dopierała, Polska
12.10 – 13.00 Najczęstsze problemy dermatologiczne w salonie stylizacji paznokci Małgorzata Sokołowska-Wojdyło
13.00 – 14.30 Przerwa, lunch
14.30 – 14.40 losowanie nagród wśród uczestników kongresu
14.40 – 15.40 Wizerunek salonu stylizacji paznokci i pedicure – Beata Butwicka, Polska
15.40 – 17.40 Art mix - magiczne zdobienia - Natalia Yakubchuk, Ukraina
17.45 Finał International Nail Art Championships 2010
Ilość miejsc na kongres jest ograniczona! Decyduje kolejność zgłoszeń i wpłat.
Koszt udziału w kongresie:
- prenumeratorzy pisma “Paznokcie”: 140zł
- pozostali uczestnicy: 170zł
Zapraszamy na wystawę targową z udziałem czołowych firm paznokciowych!
Organizowane przez nas targi to doskonała okazja do zapoznania się z ofertą najważniejszych firm paznokciowych, pogłębienia swojej wiedzy i wymiany doświadczeń. To również niepowtarzalna okazja do dokonania promocyjnych zakupów tuż przed okresem sylwestrowo-karnawałowym a także poznania światowych nowinek stylizacji paznokci na następny rok. Już dziś zapraszamy na IX Międzynarodowy Kongres i Targi Pielęgnacji Paznokci na których nie może zabraknąć żadnego profesjonalisty!
Impreza towarzysząca:
IX Międzynarodowe Mistrzostwa Zdobienia Paznokci 2010 z udziałem najlepszych stylistów z Polski i z za granicy. Temat przewodni zdobienia – Wyprawa polarna.
Na uczestników targów i konferencji czeka wiele atrakcji oraz losowanie atrakcyjnych nagród.
Targowe zdobienia!
Podczas targów 21 listopada, na stoisku fotograficznym pisma „Paznokcie” będziemy fotografować ozdobione paznokcie uczestników targów. Najciekawsze fotki opublikujemy w numerze 49(5/2010) naszego pisma. Zachęcamy do ozdobienia swoich paznokci i sfotografowania ich podczas targów.
Organizator:
Nails & Style House - Wydawca pisma „Paznokcie”
redakcja@paznokcie.pl
tel. 58/692-22-23
-
Odp: [21.11.2010 - Warszawa] IX Miedzynarodowy Kongres i Targi Pielegnacji Paznokci
mam ochotę sie wybrac na te tergi:D:buja:
-
Odp: [21.11.2010 - Warszawa] IX Miedzynarodowy Kongres i Targi Pielegnacji Paznokci
ja tez:D
w zeszłym roku było seminarium osobno, a targi z bezpłatnymi pokazami osobno :)
-
oooooooo jaaaaaaaaaa Natalia Yakubchuk :wow::master::slina::slina:
chyba i ja sie wybiore :slina:
-
juz dawno nie bylam na targach , chyba najwyższy czas to nadrobić ... bede musiala meża i dzidzi zabrac:)
-
ja też się wybieram :)
już zbieram kasę
-
oczywiście :cwaniak2: że będę na targach i pazurki zrobię może znowu ukarzą sie moje stylizacje :wow:
-
ja moze zadam głupie pytanie, ale zadam:D czy jesli nie chce się brac udziału w kongresie, to na same targi będzie wstęp? czy wszystko jest razem połączone?
-
Cytat:
Napisał
tusia
ja moze zadam głupie pytanie, ale zadam:D czy jesli nie chce się brac udziału w kongresie, to na same targi będzie wstęp? czy wszystko jest razem połączone?
Każdy może skorzystać z możliwości zrobienia zakupów na sali targowej :). Uczestnicy kongresu wchodzą na targi bezpłatnie, w innym przypadku wejście kosztuje 10 zł.
-
-
-
Ja oczywiście też koleżanki :)
-
no to już doczekać się nie mogę:)....bede tam na pewno:D:skacze::skacze::skacze::skacze::skacze::sk acze::skacze:
-
Ja będę na targach :jupi: :skacze: juz sie doczekac nie moge :cwaniak2:
-
Super!! Miło Was będzie zobaczyć znajome twarze ;).
-
a czy osoby niemajace kursu tez moga wejsc???
-
Nie ma wymogów odnośnie uczestników, każdy kto ma ochotę wziąć udział w kongresie, ma taką możliwość ;)
-
A ja mam pytanie, czy jeśli zaprenumeruję Paznokcie np. dzisiaj to czy mogę wejsc na Kongres w cenie tańszego biletu i jak na Kongresie upomniec się o niego?
-
dzieekuje za odpowiedz a jesli ktos bedzie chciał wyjsc wczesniej to bedzie mógł?i czy wtedy dostanie dyplom uczestnictwa i jak sie o niego upomnie?
-
Chocolata każda osoba posiadająca aktywną prenumeratę może wziąć udział w kongresie płacąc 140 zł, ważne aby przed wpłatą za kongres prenumerata była już wykupiona, ponieważ uwzględniając taką wpłatę, sprawdzamy ją wpierw w bazie prenumeratorów. Nie musi się Pani upominać o uwzględnienie zniżki. Proponuję przelanie pieniążków za prenumeratę i kongres jednym przelewem (140 + 45 = 185 zł), w tytule proszę jedynie wpisać hasło: "kongres" oraz numer, od którego chce Pani uruchomić prenumeratę. ;)
ilona44 certyfikaty będą przygotowywane wcześniej, dlatego będzie możliwość ich wcześniejszego odebrania i wyjścia z wykładów. Zachęcam jednak do przemyślenie tej decyzji, ponieważ ostatni zaplanowany wykład będzie prowadzony przez Panią Natalię Yakubchuk z Ukrainy, której prace są imponujące i zapierają dech w piersiach. :wow:
-
ja tez bede:):) kurcze nikogo nie bede znała:((( bo jade sama jak na razie:( nie wiem w ogóle co tam sie robi gdzie co i jak:P
-
Malyyyyna, na kongres się wybierasz? :P
-
Czemu nic takiego nie dzieje sie w opolskim tylko gdzies aż w warszawie:(
-
Nie narzekaj :] We Wrocławiu sie też dzieje;) Ja mam tak samo daleko do Wawy a jadę, wiec dla chcącego..;)
-
Cytat:
Napisał
gattina
Malyyyyna, na kongres się wybierasz? :P
nom:D popatrze jak sie robi te cuda na zywo:PP jedziesz? jedz jedz jedz:P :)