-
[06.11.2010 Warszawa] warsztaty Jesień na paznokciach
Ze wzgledu na brak zainteresowania przenosze te warsztaty na inne forum, i w terminie 6 listopada
Zapraszam na mini warsztaciki forumowe w warszawie
Termin 6 listopada 2010 (sobota) 10-17
Plan warsztatów
Jesień na paznokciach (zatapianie ozdób, kwiatów akrylowych, farbki)
Ukryte zdobienia
Perfect french
Combo (efektowne zdobienia akrylowo-zelowe)
Konkurs
Podczas warsztatcików cały czas skupiamy sie na prawidłowej budowie przedłużonych paznokci. Pracować będziemy i żelem i akrylem
Cena; 50zł
W cenie dyplomy, obiad, kawa, herbata, ciateczko, produkty Golden Nails do pracz
Zabieramy ze sobą:
Lampa UV
pędzelki
zaciskarki
swoje ulubione żele, akryle,
Miejsce
ul. Podolska 5
Warszawa- Grochów
(przystanek tramwajowy kwatery głownej)
W trakcie mini warsztatów mozna bedzie zakupic produkty GN z 10% rabatem
Ilosc miejsc to tylko 5 osob
Zapisy na priv
1. Anna Bryska (zapłacone)
2. Melania Wójcik (zapłacone)
3. Renata Stolarska (zapłacone)
4. Milena Malinowska
5. Marta Kaczmarczyk (zapłacone)
-
Odp: Warsztaciki forumkowe Warszawa
Jak można to proszę mnie wstępnie zapisać :) dam jeszcze znać wieczorem dokładnie (ale myślę, że raczej tak) :)
-
-
Ja niestety w tym dniu mam zajęcia w szkole :(
-
i ja takze wstepnie sie pisze. emilia masz byc :D:D prawie po drodze :D:D
-
Odp: [02.10.2010 Warszawa] warsztaty Jesień na paznokciach
jejku tak szybko... :(
juz miałam zaplanowany weekend, a w tak szybkim czasie nie wiem czy dam rade cos wykombinowac...
kurde... musze cos pomyslec.. o ile zdarze..:huh:
-
dziewczyny decydujcie sie szybciutko, bo ja w piatek zamykam liste:) Chetne na 100% proszę o wiadomosc na priv
-
Cytat:
Napisał
natalia268
jejku tak szybko... :(
juz miałam zaplanowany weekend, a w tak szybkim czasie nie wiem czy dam rade cos wykombinowac...
kurde... musze cos pomyslec.. o ile zdarze..:huh:
hehe ja tez sie zdziwilam ze az tak szybko :D
-
Ale to takie mini warsztaty na 5 osób więc organizacja nie zajmuje duzo czasu,
-
ja na 100 % (sory że wcześniej nie odpisałam, ale odcięło mnie od świata) :D
daj znać czy doszła wiadomość na priv
-
Nie dostalam żadnej prywatnej wiadomości. Podaje moj mail kamila.jaworska@vp.pl - w temacie prosze wpisać mini warsztaty. Ponieważ jest tylko 5 miejsc decyduje kolejność wysłania maila:) Czekam:)
---------- Dodano o godzinie 11:52 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 08:53 ----------
Dziewczyny ponieważ tutaj na wzorkach nie ma zainteresowania mini warsztatami forumowymi, przenosze je na inne forum i zmieniam termin na 6 listopada.
-
wydaje mi sie ze skoro ogłoszenie wystawiłaś 20-go, a dzis mamy 22 rano, to niewiele czasu dziewczyny miały do zastanowienia :D jak widze program bez zmian, juz patrzę mój kalendarz na listopad.
ps. planujesz organizowac warsztaty w niedziele moze?
-
Już sie tłumaczę
Wiec właśnie nie przemyślałam ze jest tak mało czasu i że chociaż ja mogę nie każdy kto by chciał wziąść udział da radę w tym terminie i po konsultacjach z mądrymi osobami doszłam do wniosku że dziewczyny potrzebują więcej czasu, więc teraz tego czasu jest dość sporo dlatego przenoszę je 6 listopada(sobota)
-
uzbieranie chetnych w ciagu dwóch dni to chyba stanowczo za krótki termin:] z reguły warsztaty ogłasza sie miesiąc wczeniej albo i dłuzej........
---------- Dodano o godzinie 13:05 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 13:04 ----------
o to juz rozsądny termin:ok::D
-
oooo i miodzio Kami :D może i ja się wybiore :skacze::skacze::skacze:
-
Teraz to i mi pasuje :D Tylko ja mało umiem, ale w końcu od czego są warsztaty :)
-
gitara...:) na 85% sie pisze..
a na ile teraz jest osob w koncu? dalej tylko 5 ?
-
Tak, tylko 5 osób. Są to mini warsztaty forumkowe, beda u mnie w salonie(20m)
---------- Dodano o godzinie 16:15 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 16:11 ----------
Dziewczynki zostały 3 miejsca. Więc chetne proszę o potwierdzanie. KamilaC Ty chyba jako uczestnik na tych warsztatach nie masz czego szukać:) Możesz gościnnie wpaść i pokaz jakiś urządzić, A tak naprawde to chciałam Cie zaprosić na większe warsztaty jakie bedę robiła po kongresie, BYŁABYŚ GOŚCIEM SPECJALNYM, TAKĄ PEREŁKĄ:)
---------- Dodano o godzinie 16:17 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 16:15 ----------
Cytat:
Napisał
gattina
Teraz to i mi pasuje :D Tylko ja mało umiem, ale w końcu od czego są warsztaty :)
Ze względu że jest malo osób będe mogła z każdym popracować, a warsztaty są wkońcu po to aby sie doszkalać:) Wszystkie początkujące dziewczyny miło widziane:)
-
Ja już zapisana na liste :D
Warsztaty właściwie za darmo, więc grzechem nie skorzystać, a zawsze można sie czegoś nowego nauczyć :)
-
-
Cytat:
Napisał
fashion.nails
KamilaC Ty chyba jako uczestnik na tych warsztatach nie masz czego szukać:) Możesz gościnnie wpaść i pokaz jakiś urządzić, A tak naprawde to chciałam Cie zaprosić na większe warsztaty jakie bedę robiła po kongresie, BYŁABYŚ GOŚCIEM SPECJALNYM, TAKĄ PEREŁKĄ:)
heheh Kami :P :P
na większe tysz wpadne :P a co :P nawet jak mi nie pozwolisz to i tak sie wbije :cwaniak2::cwaniak2:
pogadam z moim i jak zostanie z młodzieżą to w chęcia odwiedze moją ukochaną Wa-wkę :love:
-
:) Jak wpadniesz to musisz obowiązkowo jakiś pokazik urządzić:)
---------- Dodano o godzinie 10:45 ---------- Poprzedni post był napisany Wczoraj o godzinie 13:36 ----------
Dziewczyny zostały 2 miejsca:)
-
Odp: [06.11.2010 Warszawa] warsztaty Jesień na paznokciach
Jestem załamana... :porazka: cos ostatnio mi pod górke...
6 listopada musze isc do szkoły :(:(:(
no i zeby nie było ze wymyslam albo cos to wstawiam dowód:
jedyne co przychodzi do głowy to to zeby odpuścic sobie ta sobote i nie isc do szkoły, ale akurat w piateku mam wazne lekcje.. tym bardziej klasa maturalna i nie chce opuszczac :(:(:(
-
natalia268, no niestety... Ja tam nigdy nie chodziłam w soboty, aby odpracowywać :P Zawsze poszedł ktoś od kogo potem można było uzupełnić, albo nikogo nie było ;)
Szkoda, że Cię nie bedzie :(
-
Kochana ale masz pecha z tą szkoła:(