http://www.paznokcie.pl/images/paznokcie_nr55.jpg
Printable View
już nie mogę się doczekać :D:D
ja ostatnio bylam taka zajeta ze nie mialam nawet kiedy poprzedniego numeru przeczytac:D
ale przyznam ze okladka nowego jest swietna, przynajmniej mi sie bardzo podoba:yess:
o tak! już czekam!:)
Najnowszy numer w wersji elektronicznej jest już dostępny Wersja elektroniczna czasopisma | paznokcie.pl ;)
okładka piękna i nie moge się już doczekać!!
teraz tylko wygl±dać listonosza przy skrzynce :skacze:
ja mam nadzieję że w Empiku będzie już 9 xD. Inaczej będę musiała zamówić przez net ;s
moze dzis zapuka listonosz?
Izu dzi¶ dopiero wysyłka... liczę na poniedziałek:tuptup:
okładka piękna ;)
nadal nie mam :(
jak sie okaze ze zsotawił baran jeden a mi po prostu zar±bali bede gryzła :(
Izu bez nerw... ja też jeszcze nie mam ;(
(w pon mi listonoszka przyniosła... ale to była konkurencja za publikację przysłali... co prawda już miałam, bo pierwsza publikacja i nie wiedziałam, ale miałam komu jedn± odst±pić:P)
i ja tez nie mam kurczaczek 3wyslali a gazetki jak nie bylo tak nie ma, no chyba ze nie wyslali...trzeba czekac...
zamroziło ich, snieg przysypał :)
A ja wczoraj po poludniu dostalam juz gazetke, ale tylko szybko ja dzis przejrzalam bo nie mialam czasu czytac, ale w takie zimowe wieczory na pewno go znajde :)
Ja dzi¶ zostałam mile zaskoczona przez męża. Listonosz mi na klamce w drzwiach zostawił a ja byłam w domu.... Dziwne.... Może dzwonek nie zadziałał Hmmm.... Ale najważniejsze że gazetka jest :)
ja też rano dostałam:skacze:
Cierpliwie czekam dalej :/:
Tez czekam, choć już niecierpliwie, bo wkurzam się tym, że równie dobrze mogłabym j± w tym czasie kupić w Empiku, no ale już nie dziamam.
juz doszła :)
swietna! :)
doszla i do mnie ALE....ja sie pytam gdzie jest manicurer sylwestrowy?? mialabyc publikacja..ja nie widze czy naprawdę nie ma??;(
ja musze sie wybrac do empiku , jak na zlosc nikt nie jedzie ... ;(
do mnie gazetka doszla, bardzo ciekawy numer jak dla mnie :)
Muszę ruszyć 4 litery i się wybrać po ni± ;]