Fotel pedicure / kosmetyczny
Proszę o radę dotyczącą kupna fotela do pedicure:
Czy lepiej, wygodniej, praktyczniej jest kupić taki fotel
ACTIV paznokcie tipsy activ żel UV hurtownia kosmetyczna zdobienie fiberglass cyrkonie szkolenia kursy stylizacja paznokci paznokcie żelowe hurtownia Wrocław Alessandro IBD Star Nails Star Nail bass
czy taki
ACTIV paznokcie tipsy activ żel UV hurtownia kosmetyczna zdobienie fiberglass cyrkonie szkolenia kursy stylizacja paznokci paznokcie żelowe hurtownia Wrocław Alessandro IBD Star Nails Star Nail bass
i do tego
http://beautysystem.pl/Szafkapomocni...B_2302-15.html
Teraz kilka pytań:
Czy często taki fotel jest regulowany jeśli chodzi o wysokość? (bo jedna klientka jest wyższa, druga ma króciutkie nogi), bo są regulowane i stałe...
no i pozycja półleżąca lub leżąca, czy kobiety lubią sobie poleżeć, czy też wolą siedzieć i patrzeć co im robimy?
Nie mogę się zdecydować, proszę pomóżcie, nie chodzi o kasę, bo są to pieniądze z Urzędu Pracy, więc mam kwotę do wykorzystania, tylko właśnie o praktyczność fotela. Dodam jeszcze, że będę na nim robić tylko pedi bez zabiegów kosmetycznych
Odp: Fotel pedicure / kosmetyczny
Agulusia nie bój się hydrauliki bo ona jest rewelacyjna! Obniżasz i podwyższasz kiedy chcesz, jak Ci wygodnie, nawet jak klientka siedzi na fotelu. Do tego otwór na głowie który też jest bardzo wygodny dla klientek:ok:
Agulusia oglądałam podobny bo też będę kupowała, powiem Ci że są świetne :)
http://www.biomak.pl/pl/index.php?pa...emart&Itemid=1
Ja inwestuje kasę w ten :)
my mamy podobne tylko jeszcze z podnozkiem do tego i ten podnozecz dosc czesto sie rozregulowywuje, ale latwo sie to naprawia ;)
kupilam:D jest swetny:yess:i jaki wygodny:love:
tosiaczek ja mialam kupic elektryczny dopoki nie zaczelam szukac o nich opinii:) poczytalam i doszlam do wniosku ze im mniej elektroniki w sprzecie tym lepiej;)
Agulusia dzięki poszukam takiego bez elektroniki :)
fotel przetestowalam juz i moge polecic z reka na sercu :D
mozemy podnosic sobie klientke lub opuszczac w zaleznosci jak na wygodnie :) fotel jest obrotowy obraca sie o 360stopni, mozemy sobie krecic klientka :) jesli chcemy go unieruchomic wlaczamy blokade i ani drgnie ;)
Agulusiu ja taki będę kupowała Fotel kosmetyczny ACTA-202 czarny :: Musicpro
Fajny jest i ładny.
Ja mam elektryczny jestem MEGA zadowolona,koszt masakryczny bo około13 tyś Ionto COmed,ale powiem Wam , że jakbym teraz kupowała to tylko z Activ 3000-5000 to już są takie super fotele , że hej !
Tosiaczek a czemu czarny? Mi czarny się taki przytłaczający do salonu wydaje, chyba że będziesz miała jakąś narzutkę na niego :)
A mi się czarny podoba :D
bynajmniej nie będzie sie tak szybo brudził :D
Ja uważam wprost przeciwnie - my na takim fotelu robiny stoy i na jasnym nic nie widac, a czarny od pyłu albo od pedicuru od razu będzie do czyszczenia :)
ja do pedicure korzystam z fotela mojej wspólniczki kosmetyczki. Jest regulowany ręcznie. Podnoszę jak mi wygodnie. Nie odczuwam dyskomfortu związanego z brakiem podnóżek. Mam hydraulicznie regulowany taboret, żeby to mi było wygodnie, a klientka sobie leży. :ok:
Dziewczyny poradzcie mi czy taki fotel jak ten poniżej będzie praktyczny do pedixa i do przedłużania rzęs ? W opisie piszą że można rozłożyć do pozycji horyzontalnej, rozumiem więc że na płasko całkiem. Martwię się tylko jak przy pedicure z moczeniem nóg w misce czy klientka dostanie do niej siedząc.
Czy któraś z Was pracuje może na takim fotelu?
Fotel do pedicure MP8243- ecru- hydrauliczny :: Musicpro
ja wlasnie tez szukam i wyczytalam wszystko ,ale dalej nie mam pojecia co wziasc,bo mi by pasowal taki z podnozkiem .
W salonie nie mam zbyt miejsca ,bo to salon fryzjerski i dostalam tylko taki "kat "na robienie stop.... moze ten ,taki najprostszy? Pracuje ktoras z was dziewczyny na takim i jest mi w stanie cos powiedziec.Fotel do pedicure z masażerem K+ - biały :: Musicpro
Musze go jeszcze z polski przywiesc ,ale i tak mi sie bardziej oplaca niz tutaj!