-
Rzucamy palenie?
Niewiem czy komus to sie spodoba ale tak sobie pomyslalam zeby zalozyc taki temacik:)Moze juz niektorzy zauwazyli ze pod kazdym moim postem jest licznik czy jak to tam sie nazywa.Po raz kolejny probuje rzucic palenie i tym razem powiem wam ze jestem z siebie bardzo zadowolona:)Palic zaczelam chyba jak mialam 17lat i chyba przyszedl czas ze juz niechce palic!A jak jest z wami?Palicie,rzucacie albo rzucaliscie ?
-
Odp: Rzucamy palenie?????????
Widzę, że już 29 dni:) gratulacje! tak trzymać!! :przytul:
ja mam to szczęście, że nie palę i nigdy nie paliłam więc nie mam z tym problemu
-
UWAGA! UWAGA! ja już dziś nie palę 250 dni!!!! rzuciłam papierosy z dnia na dzien po 7 latach palenia !! :D :D:D :skacze::skacze::skacze::skacze::skacze::skacze:
-
-
jade skad masz taki fajny suwaczek? :D
-
No to gratulacje Etna ja mam nadzieje ze ja juz tez nigdy nie zapale ale roznie to bywa:)A sowaczek mam dzieki Kochanej zizi :)
Podala mi taka fajniutka stronke:)
Suwaczki i grafiki ? ciąża, ślub, urodziny ? podpisy, sygnatury na forum, bloga, stronę www
-
aha no to super! Dzieki Jade! Dzieki Zizia! :D hehe... bede trzymać kciuki za Ciebie. Jak sie chce to sie rzuci! mam taki programik co mi odlicza ile dni nie pale. ile zycia zyskałam i ile kasy. itp :) zaraz podrzuce linka jak znjade :D
---------- Dodano o godzinie 23:48 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 23:41 ----------
http://test.graveland.pl/RzucPalenie_Instalator.exe :D zainstalować i gotowe... odlicza każdą sekundę bez papierosa i nie tylko :)
-
O kasie to ty nic nie mow tyle co ja przepalilam to juz chalupe bym miala i samochod albo i wiecej:)A jeszcze u mnie fajecki prawie 6f jestem tu 3 lata czasami nawet dwie paczki dziennie kupowalismy.No to tak jak komus by sie nudzilo to sobie moze policzyc bo ja to sie boje
-
hahah, nooo kasa idzie jak cholera a szcególnie jak teraz takie drogie
---------- Dodano o godzinie 23:52 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 23:51 ----------
moja sis tesh siedzi w Anglii to ona zawsze kartonami kupuje w Polsce i bierze ze sobą
-
no kochana Jade moja bardzo sie ciesze że udalo Ci sie żucic palenie popieram cie w 100% i trzymam mocno kciuki ja tez kiedyś paliłam po 2 paczki dziennie sobieskich czerwonych a potem westy , paliłam jakieś 7 lat ale jak zaszłam w ciąże to żuciłam po tygodniu bo szkoda mi było dziecka i nie pale do tej pory a synuś ma już 4 latka skończone,i już nigdy nie zapale choc przyznam sie że nieraz mnie ciągnie jak podpije troszke piwka mężowi z kufelka hihihi . :*
-
Cytat:
Napisał
Jade
O kasie to ty nic nie mow tyle co ja przepalilam to juz chalupe bym miala i samochod albo i wiecej:)A jeszcze u mnie fajecki prawie 6f jestem tu 3 lata czasami nawet dwie paczki dziennie kupowalismy.No to tak jak komus by sie nudzilo to sobie moze policzyc bo ja to sie boje
Jade przez trzy lata w Londynie przepaliłaś ponad 10000PLN :o
Trzymam za was kciuki :ok: ja na szczęście nie mam tego problemu
-
I musialas mi to policzyc,ja pier...Buuuuuuuuuuuu nie mieszkam w Londynie:)
-
mam nadzieję że utrzymasz się w swoim postanowieniu, trzymam kciuki :kooffa:
pomyłka z tym londynem ;)
-
Zobaczymy jak to bedzie ale mam nadzieje ze nie zapale chociarz jest jedna osoba ktora moze mnie tak wkur...ze wtedy napewno zapale!!
-
Chyba zaczynam mieć motywacje! ja pale od 1,5 roku tak mniej więcej ale idę te kosmetologie od października...No i chyba kosmetyczce to nie wypada :/ więc postanawiam ! Również rzucam palenie !!
Dzień pierwszy czas zacząć :strach:
-
Cytat:
Napisał
Jade
Zobaczymy jak to bedzie ale mam nadzieje ze nie zapale chociarz jest jedna osoba ktora moze mnie tak wkur...ze wtedy napewno zapale!!
Ja też paliłam długo ,ale od10 lat nie palę lecz ostatnio zauważyłam ze bardzo lubię zapach papierosow jak ktoś obok mnie pali ,boje się ze znow zaczne :(a papierosy to wydatek .eee lepiej przecież żelki kupić;) zyczę ci wytrwania w nie paleniu:)
-
Cytat:
Napisał
mala765
Chyba zaczynam mieć motywacje! ja pale od 1,5 roku tak mniej więcej ale idę te kosmetologie od października...No i chyba kosmetyczce to nie wypada :/ więc postanawiam ! Również rzucam palenie !!
Dzień pierwszy czas zacząć :strach:
Trzymam kciuki i polecam plastry i inhalator mi pomaga
---------- Dodano o godzinie 09:55 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 09:53 ----------
Mi nigdy zapach dymu papierosowego sie nie podobal,ale palic palilam.A ty kochana wlasnie lepiej zelik kup:)
-
Jade my musimy dziewczyny nakręcać aby brały z nas przykład z rzucenia palenia :D Ten link co wkleiłam we wczesniejszym poście, ten program to dużo mi pomógł w rzuceniu, bo racjcowałam się każdym dniem odliczonym bez papierosa i każdą złotówką co spowrotem trafiała do mojej kieszeni :P
-
Jade zainstaluj sobie ten programik to za każde odłożone pienądze, które byś wydała na papierosy odkładaj na pazurki:)
-
Jade trzymam kciuki ja palę i bardzo ciężko jest mi rzucić najdłużej wytrwałam 10 dni
-
a ja zapale czasami na jakiejs imprezce do drineczka a tak w ogole
za to moj maz pali jak smok
-
Wiecie może jak działa coś takiego jak elektroniczny papieros? Ja nie pale ale mój luby jak smok i też próbuje rzucić ale ciężko mu to idzie :/:
-
no właśnie dziś jechałam autobusem i widziałam reklame "elektroniczny papieros" ale ocb to ja nie wiem... w necie znalazłam takie coś :D "Pracujesz długo nad projektem, robisz przerwę aby wyjść przewietrzyć się i zapalić. Wyciągasz z eleganckiego etui markowy elektroniczny cud techniki. Sam zadecydowałeś o jego mocy i smaku bo sam najlepiej wiesz czego pragniesz. Lubisz mieć kontrolę nad ilością i jakością papierosa. Wiesz, że każde pociągnięcie będzie smakować dokładnie tak jak sobie zaplanowałeś. Wychodzisz na zewnątrz budynku choć równie dobrze możesz to zrobić w środku. Przykładasz e-papierosa do ust i powoli zaciągasz się.. Robisz to w swoim tempie, już nie jesteś niewolnikiem kończącego się zwykłego papierosa. W każdej chwili możesz odłożyć urządzenie i dokończyć później. Czujesz się zdrowszy, wdychasz parę wodną i nikotynę w czystej postaci. Jednocześnie rozmawiasz z niepalącymi przyjaciółmi, którzy nareszcie czują się dobrze gdy Ty palisz..."
-
trzymam kciuki Jade,ja palilam 7 lat i jak zaszlam w ciaze rzucilam,nigdy juz nie zaczelam.cvzasami sprobuje macha ale nie ciagnie mnie-smierdzi
-
no Jade, trzymam kciuki, ja to z paleniem dziwaczka jestem!!! tez mlodo zaczelam (glupota) potem palilam tak paczke na dzien czasem paczka wystarczala na 2 dni, bufff bylo i tak i owak, kiedy zaszlam w ciaze z coreczka nie palilam, potem podczas karmienia a kiedy tylko moglam to znowu zaczelam, okropne nie??? drugi raz rzucilam kiedy bylam w ciazy z synkiem i znow dlluuugggaaa przerwa a dzis znow pale, chociaz nie wiele bo czasem po posilku i wieczorem jak dzieci spia, (no chyba ze mam imprezke z alkoholem) , glupota te palenie ale coz , bravo dla was nie palacych i rzucajacych !!!!!
-
Dziewczyny może sobie ustalcie cos w tym stylu, że za każdy dzień bez papierosa możecie kupić sobie coś da pazurków a za każdy miesiąc możecie zaszaleć i zrobić jakieś większe zakupy:)
-
oj miminka, ja wiem ze papierosy to skarbona bez dna, ale ja jakos nie moge a najgorsze ze nie chce mi sie rzucac, to jagorsze, fakt ze ja pale do polowy i potem gasze ale to i tak swinstwo!!!!! zaluje ze w ogole nauczylam sie palic i popieram z calego serca osoby rzucajace palenie a wam ktore nigdy nie palily po prosu zazdroszcze !!!!!!!!!
-
Hej Kochane ale zescie sie napisaly:)Jak mnie nie bylo,bardzo sie ciesze ze tak temacik sie rozwinal:)Powiem tak u mnie tym razem zaczela sie bardzo prost,wieczorkiem skonczyly sie papierosy i mialam lenia zeby pojechac i ja juz wiecej od tamtej pory nie zapalilam:)Kupuje sobie plastry i mam plastikowy inchalator w ksztalcie fajki do ktorego wkladam takie g..nasaczone nikotyna jak mnie cos najdzie to sobie wezme sztacha tej nikotyny i mam spokoj.Niewiem czemu ale tym razem nawet jak maz przymnie pali to mi sie niechce,po jedzeniu takze nie mam ochoty,czy po kawie.Takze mysle ze to sa dobre oznaki,jesc tez duzo nie jem i wogle waga mi nie przybyla.Bardzo mnie to cieszy.Ale wydaje mi sie ze wybralam dobra pore roku do rzucenia bo ostatnim razem rzucalam w marcu zeszlego roku i nawet niezle mi szlo ale nie moglam sie powstrzymac,przytylam a jak pojechalam na wakacje do polski to zaczelam spowrotem bo tanie papierosy.:)
-
Ten inhalator to dobra fazka jest hehe. Może bym kiedy dla swego chłopa kupiła takie cudo, bo mu to ciężko się rozstać z papierosami. :)
-
ja zaczęłam palić jeszcze w liceumjakoś w 2giej klasie mnie koleżanki nammówiły , po trochu po trochu i jakoś doszłam do 3 pak dziennie!!:o ale kiedy dowiedziałam się że jestem w ciąży to momentalnie odstawiłam. nie palę od kwietnia 2005r ale jak się czasem wkur***ie to sobie popykam kilka ale jakoś już mi "nie smakują" zaraz mi jest, niedobrze, kręci mi się we łbie, czuję się 100kilo cięższa i zaraz mi ię chce kupe:D
-
No to świetnie, to już 4 lata bez nałogu :D podziwiam...
-
Mi sie wydaje ze sie naprawde czuje lepiej bez tych papierosow:)glowa mnie nie boli jak spie dluzej,nie jestem taka zmeczona wczoraj to poszlam spac o 1.30:)i naprawde jest swietnie:)A myslalam ze nigdy tego nie powiem super jest bez fajek w gebie:)!!!!!!
-
Cytat:
Napisał
Jade
Cytat:
Napisał
Etna
aha no to super! Dzieki Jade! Dzieki Zizia! :D hehe... bede trzymać kciuki za Ciebie. Jak sie chce to sie rzuci! mam taki programik co mi odlicza ile dni nie pale. ile zycia zyskałam i ile kasy. itp :) zaraz podrzuce linka jak znjade :D
---------- Dodano o godzinie 23:48 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 23:41 ----------
http://test.graveland.pl/RzucPalenie_Instalator.exe :D zainstalować i gotowe... odlicza każdą sekundę bez papierosa i nie tylko :)
no nie dzięki mnie jade. tylko nasz kochany kamisek mi podał linka . i to dzięki niemu mamy te suwaczki. a co do palenia. kurcze zazdroszcze wam. ja jakoś nie potrafie się za to zabrać. ale chyba najwyzsza pora. wtakim razie ja też sie biore za rzucanie palenia.:*:*:*mam nadzieje ze mi w tym pomorzecie.:P:P:P:P
-
A to wielkie dzieki dla kamisaka!!!A ty rzucaj i bedziemy sie wspierac.Ale kup sobie na poczatek jakies wspomagacze:)
-
Ja mam silną wole więc mi się obyło bez wspomagaczy, ale jeżeli ci idzie trudniej to fakt kup jakies plastry lub ten elektroniczny papieros ;D oczywiście powodzenia życzę. trzymamy za Ciebie kciuki :*
-
jak kiedys rzucz to dam wam znak, ale ciesze sie ze trzymacie sie bez tego swinstwa, bravo dziewczyny !!!
-
Suwaczek mi sie posol,buuuuuuuuuuuuuuu powinno byc 32 dni:(
-
u mnie dobrze pokazuje :)
jade może spróbuj odświeżyć stronę ctrl+F5
-
A to taki myk,niewiedzialam i dziekuje za pomoc:)no i za stronke do suwaczka:)
-
No KamisQ ja też dziekuję za stronkę do Suwaczka... :D :skacze: :skacze: a wiecie co... ;/ dziś wychodzę ze szkoły i stoją 2 dziewczyny z wielkimi brzuchami bo w ciąży i grono chłopaków za szkołą i szlugi jarają, ja nie mogłam uwierzyć ze dziewczyny w ciąży i palą. Zero odpowiedzialności a niby po lat 20 ;/ :[:[