-
wzorki na KRÓTKIE paznocie
Proszę Was o wklejanie fotek/linków z fajnymi zdobieniemi (żelami, brokatami, farbkami, lakierami) krótkich paznokci. Moja mama musi mieć krótkie paznokcie do pracy, żeluję jej naturalki bo ma bardzo łamliwe paznokcie, masażyska której robie pazurki też nie może mieć długich i pomysły już mi się kończą. Ileż można robić frech... Błagam dziewczyny zainspirujcie czymś.
-
Odp: wzorki na KRÓTKIE paznocie
no to może jak nie klasyczny french to ja mam takie do zaoferowania: Załącznik 9025
-
już się nad nimi zastanawiałam tylko u mnie złotego bulionu brak, ale mam takie same niebieskie muszelki i są śliczniutkie. Pewnie zrobię coś podobnego. Dziękuję Woszczurku :)
-
Hmm a coś takiego tu jest brokacik
http://images42.fotosik.pl/87/90fc1592f27e22f9med.jpg
Bardzo często ktos kto robi krótkie pazurki decyduje się na brokaciki i mini hologramy
-
brokat i holo to nie problem, chciałabym zrobić mamie jakieś fajne malowanki/wzorki, ale to fajnie wygląda na dłużych pazurkach. zazwyczaj robie jej french i maluję na serdrcznych jakieś gałązki albo małe kwiatki. Jakbyście znalazły gdzieś takie "zdobienia" bardziej jakby to nazwać... "nie zwyczajne" to będę bardzo wdzięczna. Tylko bez przesady z arcydziełami żebym sobie poradziła :) myślałam nad zestawem konad ale moja mama lubi ręcznie malowane, chwali się w pracy że to nie są naklejki hihi
-
-
na krotkie pazurki to najlepiej stempelki, masz duzy wybor wzorkow i za kazdym razem mozesz dac cos innego
-
oj ja jestem w tej samej sytuacji. nie mogę mieć długich paznocki do pracy(ledwo co za opuszkę ;() i nic fajnego wymyśleć nie mogę. robię tylko sama sobie i się aż uwstecznilam maksymalnie, że czasem jak teściowa przyjdzie to pustka w głowie co można zrobić ;/
zdobienie woszcurku bardzo ładne, tak samo jak te na blogu ale co z tego jak ja muszę mieć delikatnie a nie takie "widoczne":(. takie jak zaproponowane z gitarką mam obecnie tylko, że po skosie....
bardzo podobają mi się naklejeczki na tym blogu.i o ile wiem gdzie można te zlote kupić to już te piękne liście w jakby rónych "wypelnieniach"nie wiem....nie orientujecie się?
-
zawsze mam problem co zrobic na swoich pazurkach gdy sa krótkie... i najczesciej wybieram french plus jakas naklejka lub bez.. ronie to bywa.. alb maluje na jakis jeden kolor.. choc mnie to nigdy nie zadowala... nie nawidze miec straaasznie krótkih pazurków bo czyje sie fatalnie :/:
-
a tu naturalna płytka pokryta żelem
króciutki frenchyk ;)
-
-
podobno na krótkich paznokciach najlepiej tworzyć pionowe wzory, co ma na celu optyczne wydłużenie paznokcia. :)
nie wiem, jak to się ma w praktyce, nie zwracałam na to uwagi. ^_^
-
no chocko dałaś popis nie ma co, piękne i delikatne!!
-
A ja ostatnio coś takiego wymyśliłam
-
-
Kobietazpazurem, fajny kolor brokatu ^_^
A tutaj pazurki naturalne, króciutkie. Pokryłam je żelem dla utwardzenia i pomalowałam granatowym lakierem. Myślę, że takie mocne i ciemne kolory dobrze prezentują się na krótkich paznokciach, a Wy? :)
-
zuza super jest ten kolorek :D
-
-
-
-
-
starałam się jakoś wzbogacić paznokcie mimo że za dużego pola manewru nie miałam :)
-
A to takie moje spokojne propozycje.
-
Kobietazpazurem, lubię takie cieniowanie brokatem, fajnie wygląda nawet na krótkich pazurkach :) Jolanto, podoba mi się Twój subtelny, króki frenchyk ;)
-
Zuza świetny kolorek :)!!
-
jolanta ten french bardzo laaaaaaaadny :D
-
-
Dzięki;)
A tu pazurki mojej siostrzyczki, która nigdy nie pozwala ich pomalować:D
więcej na Nail Art Farbstift
-
Strasznie niewyraźne fotki tak samo na blogu..
-
w poście na blogu napisałam dlaczego;)
-
A tu mleczny, delikatny frenchyk żelowy mojej siostry (12-letniej :P) na naturalkach rzecz jasna ^_^ młoda zawsze naciągnie mnie na jakieś bajery na paznokciach ;)
-
Króciaków trochę posiadam w swojej kolekcji, mam klientkę która chce mieć "cuda" na takich krótkich pazurkach:)
-
zuza- bardzo ładne :)
justyna -śliczne króciaki :)
-
Justyna śliczne pazurki:):good:
-
Mam ciekawy pomysł... ^^ : ) więc nie masz juz pomyslow co? :D spokojnie moge ci pomoc : * :) ja mam duzo swietnych pomyslow, 1. naloz mamie na naturalki przezroczysty zel po utwardzeniu z boku calego paznokcia naloz w otstepie jakis 3 mm kropki lakierem (jakis ladny kolor tylko wybierz ; )! )i szybciutko szpilką lub igłą rozmaż je w jakies fikusnie maziajki potem zel i utwardzacz powinno wyjsc laadnie ale nie przeciętnie.. czasami telikatne wzory są ładniejsze od tych skomplikowanych i wzorzastych a zwłaszcza jesli chodzi o krotkie paznokcie ^^ : ) ... mam nadzieje ze twojej mamie sie spodoba... pozdrawiam i sciskam . Ania : * : ]
Piszemy w miarę normalnym rozmiarem czcionki:D
-
Aniu ja wykonałam taki wzorek tylko że nie z kropek tylko z kresek:)
Zdjęcie dodałam wyżej w poście te pierwsze:)
Ale z kropkami też spróbuję:P
-
Zuzaneczko świetnie wyglądają :love:
-
moim zdaniem na manicure nie jest za wcześnie :) 6 podstawówki to już duża kobietka, niektóre to już w tym wieku to sobie takie pazury strzelają ze ho ho :P a zadbane dłonie mile widziane w każdym wieku :)
-
W takim razie następnym razem zaproponuje jej manicure:) ale wątpię, żeby się zdecydowała:/: ale spróbować zawsze nie zaszkodzi:)
-
Dzięki dziewczyny, na krótkich zawsze jest problem co zrobić jak dla mnie nie ma co udziwniać, wystarczy frenchyk i już jest pięknie