-
Modelina
do tego to trzeba mieć talent...
-
Odp: Modelina
Te dzidziusie są wyrąbiste!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Szok:wow::wow:
-
-
te dzieciaczki na zdjeciach Ann Geddes sa tez takie sztuczne, ja caly czas sie zastanawialam jakim sposobem ona zywe bobasy fotografuje w takich fajnych pozach:]
-
Niesamowite wrażenie robią te maleństwa. Jak żywe:o:o:o
-
Chciałam robić takie maluchy ale ta masa jest trochę droga bo ok 90 zl za 500g i nie wiadomo czy bym umiała takie zrobić i czy by nie poszła do kosza:( Ale po świętach prawdopodobnie będę miała takiego bobaska w wersji kilku centymetrowej !!!!!! to może sie pochwale:)
-
a skąd będziesz tego bobasa miec??
-
łoo boziuu :love: jakie malutkie slodziaki.. chce takie wszystkie !!! :skacze:
-
A od takiej jednaj cudownej osóbki, która zrobi go specjalnie dla mnie:)
-
kurcze fajnie mieć "taką fajną osóbkę" .... pewnie jak by takiego chciał kupić to troche by zawołali za niego ... ale są cudowne :) zupełnie jak żywe
-
Ja wole nie wiedzieć ile ta moja laleczka będzie warta... ale i tak jej nie sprzedam za nic w świecie:)
-
hehe też bym nie sprzedała:)
-
Nie jest to takie dzieło jak na filmiku, ale chciałaby żebyście zobaczyły na co ostatnio miałam zamówienie i jak mi to wyszło :wstydek:
Gdyby się ktoś nie orientował dodaję zdjęcie-serduszko z reklamy neostrady ^_^ Wykonane z modeliny ^_^
-
Ducek :love::love: A kolczyki takie robisz?
-
No staram się robić wszystko co sobie ktoś zażyczy :D
-
Duciaczku ile takie kosztują :love: :love: Ja po prostu kocham serduszko i rozum :D :D :skacze: :skacze:
-
"Duciaczku" :skacze::skacze: Przyznam się szczerze, że normalnie biorę 10 złociszy, ale te już na prawdę wiele pracy wymagają i nad samą zawieszką siedziałam 5 godzin (czyli jeden stworek) gdzie normalnie zajmuje mi to góra 3 godziny.
Wydaje mi się, że 15 zł to i tak nie jest tak dużo... :wstydek:
-
Tylko 15zł? :wow: :wow:
A to przez allegro sprzedajesz?
-
Na allegro wystawiałam, ale nic nie schodziło, dlatego z allegro zrezygnowałam. W Świdnicy jest taka Galeria z obrazami, biżuterią itd. Wszystko tam jest zrobione własnoręcznie i tam oddaje kolczyki do komisu :) Jak będziesz zainteresowana tymi kolczykami to mogę wystawić na allegro ;) Jak wolisz ;)
-
Wiesz co nie trzeba ale jak byś miała takie kolczyki to daj znać ja biorę! :D
Takie kolczyki z serduszkiem.
No chyba że kiedyś byś jeszcze robiła z rozumem to też bym była chętna :P
-
As you wish ;) Bardzo Cię przepraszam, ale ten tydzień mam naukę i strasznego lenia, więc w tym tygodniu nie dam rady. Postaram się przy tym posiedzieć w weekend ;)
-
Ale mi się nie śpieszy słońce :) Ja cierpliwa baba jestem :D Jeśli będziesz miała zrobione dziś czy za miesiąc czy za 3 miesiące to będzie dobrze.. Ja nie chce Cię od nauki odrywać!!
-
Ducek masz talent!! To serduszko z neostrady jest extra:love::love:.
-
-
widziałam te lalki wcześniej już ale jak dla mnie to one straszne są... dużo bardziej podoba mi się takie coś:)
Zdjęcia na tablicy | Facebook
-
A ja mam takiego bobaska tylko takiego mini ma może z 8 cm :love: i swego czasu chciałam sama takie lepić ale masa nie jest zbyt tania a wiadomo, że szkoda jakby sie okazało, że mi nie wychodzi albo nie miałabym do tego cierpliwości
-
Przy takich ludziach czuję się beztalenciem :D
Ale w tym linku prawdziwa reborn 60cm - wysyłka natychmiastowa (1466771422) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy ta lalka jest jakaś sina. Jakbym ją zobaczyła na żywo to chyba bym się wystraszyła.
-
no widzialam juz kiedys te lale ...One sa boskie