dziewczyny ogladqałam paznokcie z odcisnieta folia gdzie moga taka zakupic? pomożcie bo bardzo mi sie to spodobalo:)
Printable View
dziewczyny ogladqałam paznokcie z odcisnieta folia gdzie moga taka zakupic? pomożcie bo bardzo mi sie to spodobalo:)
Nie wiem co oznacza "odciśnięta folia", dla mnie folia to folia:P
M&M***FOLIA - słoiczek tylko 1zł NOWOŚĆ!!! (678498170) - Aukcje internetowe Allegro
chodzi Ci o taką którą przyciska się na pazurka posmarowanego klejem i potem wzor na nim zostaje ??
tak o taka wlasnie mi chodzi ze przyciska sie i zostaje wzór:)
Gdzies byl post o tej folii ale juz niepamietam,ja mam taki zestawik ale zabardzo nie jestem nia zachwycona:(
Gdzie można kupić folie z nadrukiem na paznokcie? :/: Byłam w drogeriach w swoim mieście w różnych sklepach ale nie mogłam nigdzie dostać...
Szukałam również w internecie ale tez nic...:(
Duży problem miałam również ze znalezieniem koronek ale znalazłam sklep internetowy i koronki są ale folie...?:/:
Może macie sklep internetowy jakiś Wasz zaufany i są tam? Czy cóś;D
Pozdrawiam:papa:
koronki bez problemu zakupsz w pasmanterii od koloru do wyboru,ale niech beda cienkie te grubsze nie nadaja sie za bardzo..wyjda przez to grube paznokcie..a co do folii nie wiem o jakie ci chodzi z tym nadrukiem bo rodzaji foli jet bardzo duzo...najlepiej rozgladac sie za takimi foliami w hurtowniach z produktami do paznokci lub jak dziewczyny z forum dobra rada..
Chodzi mi o folie z nadrukiem które po nałożeniu kleju a potem tej folii ona się odbija i zostaje na paznokciu:D
moze dziewczyny Ci w tym pomoga Ja tego typu foli nie uzywam wiec w tym jednym Ci nie pomoge...
Justysia na tej stronce mozesz zakupic taka folie. Osobiscie jeszcze jej nie zakupilam, ale z innych produktow jestem zadowolona:)
---------- Dodano o godzinie 18:04 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 18:04 ----------
dobrarada - ozdoby do paznokci, tipsy, akryle, żele UV, brokat
na allegro jest jedynie coś takiego
[slay] FOLIA do ZDOBIENIA ODCISKU 80 WZORÓW hit!! (692494823) - Aukcje internetowe Allegro
tak o ta folie permutową chyba Jej chodziło, gdzies już bylo pisane o niej ;)
Włsnie przed chwilą o tym pisalam w innym poscie ( http://forum.wzorki.info/ogolnie-o-p...-pobrania.html )
Nie o folie permutową chodzi, a o folię pokazaną w metodazelowazdobienie część2 (1).pdf ( jasnoróżowa "naklejka" którą przyklada się matową czescia do mokrej, klejącej powierzchni tipsa i po przyciśnięciu wzór zostaje na tipsie)
Też tego szukam. Na allegro spredawano ją na nicku "tipsy_zel_akryl" ale od dluzszego czasu ta osoba nie wystawia nic na allegro. Szkoda.
Ja mam taki zestaw ale powiem wam ze uzywalam jej dwa razy i jestem srednio zadowolona wole bawic sie zelem i ozdobami.Moze kiedys to spozytkuje:)a narazie lezy w kufrze
Bild Nr. 3 Serie: Zebra Chrome
powiedzcie mi dziewczyny co to za folia, gdzie ja dostac :D to nie jest permutowa bo z tego co przeczytalam permutowa sie wycina, a ta sie jakos odciska :/ znalazlam to na niemieckim forum (Jet-Set-Cosmetic) i strasznie mi sie spodobaly zdobienia z ta folia ;d
to jest taka folia pocięta już kolorowa w normalnych słoiczkach , ja kupiłam ja u siebie w sklepie, byś musiała się rozejrzeć w swoich sklepach często ją maja :)
ale super ta folia :D też się chętnie dowiem o niej więcej jak ktoś wie :)
no tak ale ta tu nie byla pocieta ;p tylko taki wielki kawal byl tej folii i ja sie odciskalo na pazurkach np na lakierze
hmm patrzylam u DR i nie znalazlam nic takiego :/ moze slepa jestem :P
jestem slepa ;d te folie to folie transparentne i rzeczywiscie mozna je kupic u DobraRada klej rowniez ;)
to chyba o taką folie chodzi;)
[slay] FOLIA folie do ZDOBIENIA ODCISKU żelu zelu (924492687) - Aukcje internetowe Allegro
*DOMI* FOLIA HOLOGRAFICZNA duże arkusze!!! (928437290) - Aukcje internetowe Allegro
dekorynka FOLIA HOLOGRAMOWA DO ZDOBIEŃ (931766662) - Aukcje internetowe Allegro
Folia ... Hologramowa ....HURT... hurt ... (932539616) - Aukcje internetowe Allegro
tu masz też link do dekorynki to dobrarada tylko że na allegro :)
tak dokladnie to to ;d
fajna sprawa ta folia :)
fajna ta folia. :D
dobrarada ja ma bo tez kiedyś kupowałam ;p
ja nigdy ni e umiem nakładac folii no ba ale w koncu się naucze :)
YouTube - Kanał użytkownika NailAtelier
tu jest filmik jak dziewczyna krok po kroku wykonuje paznokcie i mam do was pytanie co do tego filmiku co ona uzywa za folie ze jej sie to tak fajnie wszystko odbija ?
Dziewczyny a może Wam chodzi o taką folie, ja ostatnio kupiłam na DR ale jeszcze nie używałam.
Taką folie kładzie sie na szablon i normalnie buduje paznokcia i na ściągamy razem z szablonem a od spodu na paznokciu tworzy się wzorek.
Folia tłoczona do wygniatania wzorów w akrylu fksz04 Kwiaty :: dobrarada
ta folia o której piszesz papi opisana jest w 'paznokciach', tzn jedna pani robiła na niej swoje pazurki
fajna fajna z tym ze nie bardzo wiem jak sie tym poslugiwac ;/ niby robie to tak jak na filmikach pokazane ale wzor nie chce sie odcisnac! :( pomocy kto wie jak to robic?
no ja też szukam takiej folij jak na tych filmikach bo mega mi się podoba ale nie moge jej znaleźć trzeba się na polowanko udać do miasta hehe
ja zamowilam u DR :) sa tanie w miare bo cos ok 3 zl za 1 arkusik niestety jest malutki :/ jedynie drogi jest ten klej bo ok 25 zl i wolno schnie :/
nie umieeeeeeeem ;(
a tak mi sie podoba ta folia :( pewnie zmarnuje z 50 arkusikow zanim zacznie wychodzic :/
jak to?? tak samo wygladaja?????
hmmm w sumie moze i masz racje ^^ czyli jakz wykle cos kupilam i przeplacilam xD jak z ta siateczka ;p
siateczke zlota i srebrna maly kawalek kupilam po 8 zl a w pasmanterii taka sama 2 zl metr ;/
zdazylam zauwazyc :P
niech ktoras dziewczyna powie jak sie robi te odciskanie folia :/ ja probuje i probuje i nic sie nie odciska...m nawet olalam nowy klej i na ten do tipsow probowalam kleic i tez nic...
to raczej niejest chyba folia tylko kalkomania ^_^
to jest folia taka specjalna...