-
[Konkurs] Na zdrowie !
REGULAMIN KONKURSU:
- W konkursie mogą brać udział WSZYSTKIE osoby, zarejestrowane na forum, niezależnie od daty rejestracji, ilości postów, rangi i innych czynników.
- Nadesłanie prac konkursowych jest równoznaczne z zaakceptowaniem wszystkich warunków regulaminu oraz zgodą na publikację również w ramach reklamy forum. Organizatorzy zastrzegają sobie prawo do dokonywania zmian w regulaminie.
- Konkurs trwa od 24.09.2011 do 10.10.2011.
- Prace przesyłacie na adres: konkurs@wzorki.info do 10.10.2011 do godziny 24.00
W temacie należy wpisać Na zdrowie - nick z forum
- Na konkurs przysyłacie zdjęcia własnoręcznie ozdobionych kieliszków (rozmiar, kształt i ilość nie ma znaczenia) - oczywiście za pomocą materiałów "paznokciowych" czyli żelu, akrylu, ozdób i farbek...
- Na konkurs wykonujemy OSOBIŚCIE nowe stylizacje, nie wysyłamy zdjęć zalegających na dysku ;)
- Należy wysłać 1 zdjęcie pracy, ostre i wyraźne o rozmiarach minimum 1600x1200px
- Zdjęcia nie mogą być do czasu zakończenia konkursu wystawiane na innych forach, blogach, portalach społecznościowych itp (nawet przerobione - grozi dyskwalifikacją) oraz przerobione ani jakkolwiek podpisane.
- Prace będziecie oceniać Wy w specjalnej ankiecie. Ankieta razem z pracami zostanie wystawiona do 20 października2011.
- Pierwsze trzy zwycięskie prace zostaną wystawione za stronie głównej forum.
- Każdy uczestnik otrzyma medalik forumowy i pamiątkowy dyplomik.
- Każdy uczestnik może wysłać tylko 1 pracę :D
Zapraszamy do udziału :D
-
Odp: [Konkurs] Na zdrowie !
kolejny konkurs, inny niz wszystkie:)
-
-
Aaaaaale fajnie :) robiłam kieliszki na mój ślub więc może wstawię to zdjęcie tylko muszę pyknąć jakieś fajne zdjęcie :)
-
-
ja tez cos wymysle ;)
---------- Dodano o godzinie 20:42 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 20:33 ----------
juz mam pomysl extra - gorzej z wykonaniem ;/
-
Ciekawe :) może też coś wymyśle. kiedyś musi być ten pierwszy raz wziecia udziału w jakimś konkursie :D
-
-
Cytat:
Napisał
aneczka19895
Aaaaaale fajnie :) robiłam kieliszki na mój ślub więc może wstawię to zdjęcie tylko muszę pyknąć jakieś fajne zdjęcie :)
hm... nie to żebym była nie była, czy coś.. ale..
Cytat:
Napisał
samaron
(...)
6. Na konkurs wykonujemy OSOBIŚCIE nowe stylizacje, nie wysyłamy zdjęć zalegających na dysku ;) (...)
-
Natalia kochana, ale aneczka robiła osobiście i jeszcze nie ma zrobionych zdjęć:P więc na dysku nie zalegały;D
No a nawiasem.. fajny konkurs;) Ale nie wiem czy dam rade coś zrobić;) Brak czasu, ale... Sprobuję;)
-
ale robiła na ślub, a tu nie chodzi o to by zrobić zdjęcia zrobionych już kieliszków (czyli to prawie to samo co zdjecia zalegające, tylko tu nie ma zdjęć, a są zalegające kieliszki, które teraz mogą się przydać) .. tylko zrobić NOWE KIELISZKI TYLKO I WYŁĄCZNIE NA TEN KONKURS...
ale przecież i tak nikt nie udowodni, jeśli wyśle kieliszki, czy to są te ze ślubu, czy jednak nowe..
-
Mama nie chce mi dac kieliszkow ;(;(;( musze kupic... ciekawe czy zakupie w pojedynczych sztukach bez kompletu ;/
-
Piękny konkursik, chyba coś wydłubię:D.
-
Cytat:
Napisał
kasiaa-nails
Mama nie chce mi dac kieliszkow ;(;(;( musze kupic... ciekawe czy zakupie w pojedynczych sztukach bez kompletu ;/
Kasiu kupisz w Pepco... tylko nie wiem czy w Rzeszowie macie Pepco...
sprawdziłam... jest:)
-
Mysle,ze takie kieliszki mozna bez problemu kupic w sklepie za 5 zlotych ;]
-
:) zastanawiam się na ile kieliszków ja sobie mogę pozwolić. Trochę mało ich mam.. :P
-
-
Swietny konkturs.. napewno cos da się wykombinować:) 3mam kciuki za was dziewczyny:) powodzenia
-
Natalia masz rację, ja też jestem takiego zdania :)
Kurde, nie mam sprawności do takich rzeczy, ale zobaczę, może coś jednak...:P
-
oooo ja jestem zachwycona :D to będą moje pierwsze kieliszki :D hehe temat super :D
i podobnie jak asiek i natalia jestem zdania że konkursy sa okazją do ćwiczeń i warto robić na nie nowe prace :D
-
ja się zastanawiam co zrobię później z tymi kieliszkami...
-
no ja na pewno zrobię tylko muszę kupić takie kieliszku super konkursik i dla wszystkich to najważniejsze ale będzie konkurencja ohoho :P
-
jea!super:)
tylko ja chyba jestem zdania ze powinna byc jednak określona ilość, ktoś zrobi 1 a ktoś napracuje się na 10 i powiedzmy ze beda tak samo ocenione...hmmm...
-
Dlaczego ? Przeciez ktos zrobi trzy kieliszki na jednym zdjeciu to zrobi trzy, moze bedzie mial na to czas, checi i ochote, tego akurat nie ma w regulaminie. Jedna fotka, ilosc kieliszkow na niej dowolna :)
Natalia, dasz komus w prezencie albo sprzedasz na allegro :)
-
czyli co mozna wyslac nie tylko jedna prace tak? kilka zdjec?
-
Jedną pracę ale możesz ozdobić kilka kieliszków, tylko jedno zdjęcie ostre i wyraźne :)
-
Cytat:
Napisał
katarynka89
oooo ja jestem zachwycona :D to będą moje pierwsze kieliszki :D hehe temat super :D
i podobnie jak asiek i natalia jestem zdania że konkursy sa okazją do ćwiczeń i warto robić na nie nowe prace :D
katarynka moje też będą pierwsze... zdobiłam już buteleczki po lakierach, pojemniczki na podgrzewacze i ramki... ale kieliszków nigdy:P
-
fajny konkursik, zapewne i prace będą rewelacyjne
-
Cytat:
Napisał
natalia268
ja się zastanawiam co zrobię później z tymi kieliszkami...
Najlepiej się napić :D
-
jedna prace tylko mozna.... chciałabym sie zapytac jak to bedzie jak ktos zrobi trzy calkowicie rozne kieliszki...to nawet nie wiadomo bedzie ktory ma byc oceniany, a poza tym kazdemu podoba sie co innego i z tych trze wybierze inny, ale ogolnie praca zbierze najwiecej glosow...czy ja tego nie rozumiem, czy to nie jest jasno wytlumaczone??heh no chyba, ze robiac kilka sztuk trzeba zrobic tak jakby cały komplet.... hm...
-
ojojoj to trzeba kombinowac kieliszki ! :D suuuper konkursik :) tylko kiedy na to czas znalesc :(
-
dziewczyny czy bez znaczenia jest czy kielonki do wódki wina szampana itp ??
-
Na konkurs przysyłacie zdjęcia własnoręcznie ozdobionych kieliszków (rozmiar, kształt i ilość nie ma znaczenia) - oczywiście za pomocą materiałów "paznokciowych" czyli żelu, akrylu, ozdób i farbek...
hej czyli na zdjeciu mogą byc 2 kieliszki bo pisze tam "ozdobionych kieliszków( rozmiar kieliszka nie ma znaczenia a ilość???" ilość kieliszków nie ma znaczenia?? odpiszcie
-
Z wami i tak nie mam szans , ale może coś wypocę :D
-
-
tak tak :) im wiecej osob tym bedzie ciekawiej :) :skacze:
-
wydaje mi się,że kieliszki mają tworzyć komplet... tak byłoby najlogiczniej:huh:
-
Cytat:
Napisał
olesia88
Na konkurs przysyłacie zdjęcia własnoręcznie ozdobionych kieliszków (rozmiar, kształt iilość nie ma znaczenia) - oczywiście za pomocą materiałów "paznokciowych" czyli żelu, akrylu, ozdób i farbek...
hej czyli na zdjeciu mogą byc 2 kieliszki bo pisze tam "ozdobionych kieliszków( rozmiar kieliszka nie ma znaczenia a ilość???" ilość kieliszków nie ma znaczenia?? odpiszcie
olesia sama zacytowalas fragment w ktorm jest napisalne "ilosc nie ma zanaczenia" ;)
-
Oj z Wami to jak zwykle: zasady są? - źle, pełna dowolność? - jeszcze gorzej :P
Mogą być różne rodzaje kieliszków, wódka, wino, szampan - co kto ma, weźcie pod uwagę to, że na różnych rozmiarach kieliszków zmieścicie różne rozmiary "stylizacji";)
Kieliszek jeden albo kilka, w zależności od Waszego rozmachu, 1 osoba wymęczy ledwo sztukę a inna z rozpędu cały komplet od zastawy :)
A czy będzie to kompozycja spójna, czy powiedzmy abstrakcyjna, to od Was zależy.
Głosujemy zgodnie ze swoim sumieniem, na to co nam się podoba.
Wysilcie się i zadbajcie o coś wyjątkowego i pamiętajcie o ciekawej kompozycji foto:)
-
ja też się skuszę na konkursik:-)