-
[Konkurs] Manicure sylwestrowy!
REGULAMIN KONKURSU:
- W konkursie mogą brać udział osoby zarejestrowane na forum przed 31.10.2011, posiadające minimum 7% aktywności oraz co najmniej 30 postów w dniu ogłoszenia konkursu.
- W konkursie nie mogą brać udziału szkoleniowcy ani osoby, które wygrały 3 razy w konkursach na łamach forum.
- Nadesłanie prac konkursowych jest równoznaczne z zaakceptowaniem wszystkich warunków regulaminu. Organizator zastrzega sobie prawo do dokonywania zmian w regulaminie (nawet w trakcie trwania konkursu).
- Tytuł konkursu: "Manicure sylwestrowy". Paznokcie muszą być pomalowane wyłącznie lakierami lub żel-lakierami,paznokcie salonowe - maksymalna długość to 0,5cm za opuszek (mogą być to paznokcie delikatnie przedłużone żelem lub akrylem w formie szkieletu). Wykonujemy zdobienia typowo metodą lakierową, zabronione są wszelkie kwiatowe zdobienia.Można użyć farbek,drobnych ozdób, cyrkonii .Zdobienie tematyczne, sylwestrowo-karnawałowe, no flowers.
- Stylizacja konkursowa ma być wykonana osobiście, na 5 paznokciach jednej dłoni, paznokcie nie mogą być też przerobione z innych.
- Prace należy przesłać od 16.12.2011 do 31.12.2011 r do godziny 24.00 na adres: konkurs@wzorki.info. W temacie wiadomości umieścić: "konkurs MANICURE SYLWESTROWY - nick z forum". W treści podać też imię, nazwisko i adres korespondencyjny.
- Na konkurs należy wysłać 2 wyraźne i ostre zdjęcia. Rozmiar zdjęć to minimum 1600x1200px, zdjęcia nie mogą być oznaczone, podpisane, ani przerabiane w programie graficznym. Zdjęcia nazywamy zgodnie ze schematem - WAŻNE !
- zdjęcie artystyczne (kompozycja tematyczna); nazwa: kompozycja - nick
- zdjęcie zdobienia (zbliżenie)-na tym zdjęciu obok paznokci muszą widnieć wszystkie użyte do stylizacji lakiery i/lub żel lakiery!; nazwa: zdobienie - nick
- Prace zostaną wystawione z publiczną ankietą dnia 05.01.2012 r.
- Ocenę prac przeprowadzicie jury w składzie:
- Zdjęć konkursowych stylizacji nie wolno publikować na innych forach, blogach itp (nawet paznokci przerobionych - grozi dyskwalifikacja) do czasu zakończenia konkursu.
- Ogłoszenie wyników nastąpi dnia 10.01.2012 r.
- Każdy uczestnik otrzyma pamiątkowy dyplom, zaprojektowany przez naszych bardzo zdolnych forumowych grafików (w formie elektronicznej) i medalik forumowy.
- Każdy uczestnik może wysłać tylko jedno zgłoszenie konkursowe z 1 pracą i kompletem wymaganych zdjęć. Nadsyłanie innych prac bądź dodatkowych zdjęć grozi dyskwalifikacją.
- Trzy wyróżnione prace otrzymają otrzymają nagrody ufundowane przed Redakcje Pisma "Paznokcie": Kalendarze Stylisty Paznokci na rok 2012 oraz publikacja w najbliższym numerze pisma "Paznokcie" nr 55 (1/2012) !!
Zapraszamy serdecznie!!
-
Odp: [Konkurs] Manicure sylwestrowy!
...świetny pomysł:) już pomysły się kłębią:)
-
coraz ciekawsze konkursy wymyślacie :kwiatek: fajnie ;)
-
no i to mi sie podoba konkrety, nie mozna kwiatkow tego tego, zdjecia z uzytymi materialami, to jest konkurs;) wysoko rzucona poprzeczka ale to ma sens, popieram w 100%, i oczywiscie konkurs jak najbardziej mi sie podoba:D :skacze:
-
Super pomysł. :D
Teraz tylko czekać na wenę :)
-
Wow, fajny konkursik :) czekamy na wenę ...
-
fajny konkursik i super pomysl(foto z uzytymi materialami) by zapobiegac wysylaniu zalegajacych zdjec na kompie..;)
-
a ja mam jeszcze pytanie odnośnie przedłużania płytki paznokcia do dł 0,5 cm od opuszka. Czy za szkielet takiego przedłużenia pod zdobienie sylwestrowe może być TIPS a nie szkielet z akrylu bądź żelu?
-
super!!!! ;) cos wykombinuje na pewno ;)
-
Bardzo fajny konkurs :) może tym razem ja też wezmę udział :D
-
Nicola nawet sie nie zastanawiaj !! :)
-
co za konkursik fajnie może i wezmę udział :)
-
super ze konkurs na krótkie pazurki:)
-
A takie pytanko mam :wstydek:
Załóżmy, że mam jedną dużą cyrkonię, którą chcę użyć do zdobienia. Czy potem do zdjęcia z rzeczami użytymi mam dać np małe dla przykładu, czy pominąć ten element ? Czy na tym zdjęciu mają być tylko lakiery ?
-----------
A dobra już chyba wiem o co chodzi :D Chodzi o to, żeby uniknąć oszustw, że ktoś zrobił żelem :P
Nie było pytania :kwiatek:
-
Chyba też sie skuszę :kwiatek:
-
W końcu coś dla krótkich pazurków jupiiii:skacze: akurat mam do uzupełnienie hybrydkę, tylko złapię pomysła i jazda:ok:
-
Cytat:
Napisał
syrena16
a ja mam jeszcze pytanie odnośnie przedłużania płytki paznokcia do dł 0,5 cm od opuszka. Czy za szkielet takiego przedłużenia pod zdobienie sylwestrowe może być TIPS a nie szkielet z akrylu bądź żelu?
tak może być tylko przyklejony tips :) bo niektórzy mają np swoje ogryzki i chodzi o to żeby paznokcie imitowały chociaż naturalne :) bo temat jest o manicurze ;)
katerina dokładnie o to chodzi ;)
-
wreszcie jakiś fajny konkursik ale chyba moja aktywnością coś marnie ostatnio - nie wiem czy się załapie ?
-
haha konkurs naprawde zaje...... pisze sie na to jak tylko aktywność pozwoli..
nie mam hybrydek ale za to mase lakierów.
Tyle cudnych konkursików, nie wyrabiam z czasem :)
-
Niech to... Nie mam tylu postów i za późno się zarejestrowałam. :( *płaka*
-
Nie martw się, na brak konkursów nie narzekamy ;)
murbania niestety nie łapiesz się
losek Ty możesz działać
-
Łapię się. A mam umówioną klientkę z TAKIMI NATURALKAMI, że oczy mi wylazły na wierzch.
-
O konkursik na króciaki bez kwiatków :hura:
-
...a prawie dzisiaj miałam zamiar przedłużyć sobie paznokcie. Dobrze, że najpierw weszłam na forum ;D
-
Bardzo fajny konkurs:) i ja tym razem coś spróbuję zrobić :D
-
A jak mam lakierożele w niefirmowych pudełkach /próbki/ to mogę ich użyć?
-
ja mam fajny pomysł...z czasem może być kiepsko, ale postaram się zrobić,,, może w święta dam radę:)
-
Świetnie :) faktycznie bardzo dużo konkursów organizujecie :) bardzo fajnie :)
temat tez rewelacja :) przecież takich najwięcej sie robi :)
-
Cytat:
Napisał
vica
A jak mam lakierożele w niefirmowych pudełkach /próbki/ to mogę ich użyć?
Wydaje mi się, ze możesz, tylko wtedy musisz zrobić zdjęcia na którym będą te próbeczki ;)
-
wreszcie konkursik na manicure, wielkie brawo dla ekipy wzorkowej:kwiatek:
-
ok to ja mam pytanie czy te drobne ozdoby mozemy wtopić? bo mam chętna na pazurki ale ma ogryzki i mam plan ze mogłabym na przedłużce cos jej wtopic?
-
mozesz, byle by nie za dużo i byle by nie były to kwiatki ;)
-
jestem zdruzgotana, przez aktywność nie przeszly moje pazurki :( Może po świętach będzie więcej czasu na aktywnośc na forum.
działajcie kochaniutkie, jestem strasznie ciekawa waszych pomyslów..
-
Pisalam na 1-szej stronie, że się niestety nie łapiesz :( więc czytamy dokładnie :aty:
-
hehe przepraszam, no własnie to ta gorączka przedświateczna :)
-
wysłałam,wysłałam:skacze::D
-
Ja tez wyslalam :) nie spodziewam sie wygranej ale sie ciesze bo to moj pierwszy konkurs :D
-
... moje też już zostały wysłane:) fajna zabawa:)
-
Ja mam głupie pytanie, ale co tam - czy mam wysłać zdjęcie stylizacji koniecznie tylko jednej dłoni, skoro mam wykonane na dwóch? :blink: moje zdobienie korzystniej wygląda jeśli widać obie ręce...
-
Zuuzaneczko ja proponuję żebyś zapytała osób z jury lub Emilię B.
Tym razem regulamin jest bardzo stanowczy więc lepiej aby wypowiedziała się osoba która będzie to oceniać.
Ja tez miałam problem... ale chyba udało mi się go rozwiązać, ale tez pisałam do Emili.B