-
[Konkurs] Konkurs kreatywny ze Zby-Mal
REGULAMIN KONKURSU:
- W konkursie mogą brać udział osoby zarejestrowane na forum przed 31.10.2011, posiadające minimum 7% aktywności oraz co najmniej 30 postów w dniu ogłoszenia konkursu.
- Nadesłanie prac konkursowych jest równoznaczne z zaakceptowaniem wszystkich warunków regulaminu. Organizator zastrzega sobie prawo do dokonywania zmian w regulaminie (nawet w trakcie trwania konkursu).
- Tytuł konkursu: "Konkurs kreatywny". Praca konkursowa polega na wykonaniu stylizacji oraz zaproponowaniu nazwy dla nowej linii żeli UV firmy Zby-Mal, sponsora konkursu. Stylizacja musi być spójna z wymyśloną nazwą. Paznokcie mogą być dowolnej długości (mile widziane również użytkowe), jednak bez bogatych zdobień, szczególnie trójwymiarowych.
- Stylizacja konkursowa ma być wykonana osobiście, na 5 paznokciach jednej dłoni, paznokcie nie mogą być też przerobione z innych.
- Prace należy przesłaćdo 14.02.2012 r do godziny 24.00 na adres: konkurs@wzorki.info. W temacie wiadomości umieścić: "konkurs kreatywny - nick z forum". W treści podać też imię, nazwisko i adres korespondencyjny.
- Na konkurs należy wysłać 4 wyraźne i ostre zdjęcia. Rozmiar zdjęć to minimum 1600x1200px, zdjęcia nie mogą być oznaczone, podpisane, ani przerabiane w programie graficznym. Zdjęcia nazywamy zgodnie ze schematem - WAŻNE !
- zdjęcie artystyczne (kompozycja tematyczna); nazwa: kompozycja - nick
- zdjęcie budowy - widoczna krawędź boczna; nazwa: budowa - nick
- zdjęcie tunelu; nazwa: tunel - nick
- zdjęcie zdobienia (zbliżenie); nazwa: zdobienie - nick
- Prace zostaną wystawione z publiczną ankietą dnia 20.02.2012
- Ocenę prac przeprowadzi jury w składzie:
- Małgorzata Tyborska - panokietek1000 - sponsor
- Zbigniew Dębski - sponsor
- Plushak
- Zdjęć konkursowych stylizacji nie wolno publikować na innych forach, blogach itp (nawet paznokci przerobionych - grozi dyskwalifikacja) do czasu zakończenia konkursu.
- Ogłoszenie wyników obrad jury oraz głosowania publiczności nastąpi dnia 26.02.2012
- Każdy uczestnik otrzyma pamiątkowy dyplom, zaprojektowany przez naszych bardzo zdolnych forumowych grafików (w formie elektronicznej) oraz medalik forumowy.
- Każdy uczestnik może wysłać KILKA zgłoszeń konkursowych, każde osobno z 1 pracą, kompletem wymaganych zdjęć oraz wymyśloną nazwą dla nowej linii żeli. Nadsyłanie dodatkowych zdjęć grozi dyskwalifikacją.
- Prace wyłonione w głosowaniu publiczności zostaną wyróżnione na stronie głównej forum, natomiast 3 zwycięskie stylizacje (jury) otrzymają nagrody ufundowane przed firmę Zby-Mal i będą to zestawy nagród rzeczowych oraz dyplomy.
http://www.zbymal.sklepna5.pl/zbymal...afika/logo.jpg
Nieodłącznym elementem zgłoszenia pracy konkursowej musi być zgoda na wykorzystanie zdjęć paznokci na potrzeby reklamowe firmy Zby-Mal.
Kompozycja tematyczna będzie brana pod uwagę przy możliwości umieszczenia stylizacji na plakacie firmowym, wobec tego przyłóżcie większą staranność do zdjęcia (neutralne tła, dobrze widoczne wszystkie palce, ograniczenie dodatkowych przedmiotów do niezbędnego minimum)
Serdecznie zapraszamy!
-
Odp: [Konkurs] Konkurs kreatywny ze Zby-Mal
no i suuuuuper :) ;) czy ja tez moge wziac udzial? :) hyhyhy
-
oooo w styczniu beeeede miala duzo czasu (bo pracuje tylko do konca grudnia) to moze w koncu coś zrobię :)
-
A co to za żele?? Ta nowa linia... Nie wiem na co położyć nacisk przy tworzeniu pazurków...
-
czy pazurki muszą być wykonane żelami ??
-
konkursik super a jak u mnie teraz z tą aktywnością ?
-
fajny konkursik... kreatywny ... ja moze cos wymysle ,jak wroce z urlopiku
-
Ojejku..mnie już tak dawno tu nie było...a tu wciąż takie super konkursy... Skąd brać na to czas>??:/:
-
Cytat:
Napisał
zyza
no i suuuuuper :) ;) czy ja tez moge wziac udzial? :) hyhyhy
pewnie że możesz a dlaczego by nie??
---------- Dodano o godzinie 22:57 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 22:56 ----------
Cytat:
Napisał
jamarcianka
Ojejku..mnie już tak dawno tu nie było...a tu wciąż takie super konkursy... Skąd brać na to czas>??:/:
zamknąć si e w domku na dobę, powyłączać telefony i tworzyć, haha
---------- Dodano o godzinie 22:57 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 22:57 ----------
Cytat:
Napisał
asiekfr
fajny konkursik... kreatywny ... ja moze cos wymysle ,jak wroce z urlopiku
czekamy, czekamy
---------- Dodano o godzinie 22:58 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 22:57 ----------
Cytat:
Napisał
katarynka89
czy pazurki muszą być wykonane żelami ??
nie metoda dowolna
---------- Dodano o godzinie 23:02 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 22:58 ----------
Cytat:
Napisał
Evelyn.
A co to za żele?? Ta nowa linia... Nie wiem na co położyć nacisk przy tworzeniu pazurków...
nowe żele to te co ostatnio były sprzedawane w próbeczkach,
i to sa te zelki w szklanych opakowaniach tutaj - niestety jeszcze bez większych opisów, bo strona nadal w budowie - przepraszamy
-
30 postów w dniu ogłoszenia konkursu? czyli
-
Cytat:
Napisał
olesia88
30 postów w dniu ogłoszenia konkursu? czyli
Czyli 22 grudnia ;)
-
czyli jak ja nie miałąm 30 postów 22grudnia to nie mogę brać udziału w konkursie??
-
-
Czy jakiś adminek kochany sprawdzi czy miałam 7% aktywności? Ostatnio mało bywam na forum i mało piszę :(
-
-
i jak tam są już jakieś pomysły? bo ja w sylwestra piłam toasty za wasze pomysły, oby głowy były pełne wizji.
-
ja mam pomysł... ale zobaczymy jak wykonanie:P
-
-
a jak sprawdzić ten procent aktywnosci?czy ja też mogę?bo jeszcze nie brałam udziału w żadnym konkursie:)
-
ech ja to juz nawet wyslalam, pytanie czy moja praca przejdzie ??
-
ja tez mam pomysł, myślę nad nazwą jeszcze:)
-
Cytat:
Napisał
zlotko87
Czy jakiś adminek kochany sprawdzi czy miałam 7% aktywności? Ostatnio mało bywam na forum i mało piszę :(
załapałas sie:D
-
Czy wymyślona nazwa, ma być nasza własna, która nigdzie nie istnieje? czy mozna np skorzystać z nazw takich które istnieją ? np. czy mogłabym użyć hmm... nazwy TESCO ? ADIDAS? itp.? Oczywiście to takie przykłady, by jasno wyjaśnić o co chodzi i bez problemu zrozumieć.
-
mi tam jeszcze troche brakuje do spełnienia warunków. Ale mysle że jeszcze troche i tez bedę mogła brac udzuał w konkursach :) bo bardzo bym chciała :D Podrawiam i życze powodzenia :) bedę przeglądała wasze pomysły:cwaniak2: :)
-
Cytat:
Napisał
natalia268
Czy wymyślona nazwa, ma być nasza własna, która nigdzie nie istnieje? czy mozna np skorzystać z nazw takich które istnieją ? np. czy mogłabym użyć hmm... nazwy TESCO ? ADIDAS? itp.? Oczywiście to takie przykłady, by jasno wyjaśnić o co chodzi i bez problemu zrozumieć.
dobrze by było jakby nazwa była zupełnie nowa nigdzie nie istniejąca, ale wiemy ze to bardzo trudne, zatem może być nazwą troszkę zapożyczoną, ale nie w 100% taka sama jak gdzieś już istnieje:*
-
Proszę mi sprawdzić czy się załapałam :kwiatek:
-
jesteś na liscie honey, działaj;)
-
super :) mam nadzieję że coś wymyśle do końca miesiąca :D
-
:cwaniak2: wkońcu się załapałam ale czy dam radę,,,,i ta nazwa:wow: mega wyzwanie:kooffa:
-
ja nazwę już mam :) tylko ze zdobieniem gorzej :)
-
ja mam pmysł na nazwe i zdobienie, ale nie mam czasu na pazurki :(
-
hehe niezle jestescie ;d jak maja pomysl to brak czasu ;d a ja czas mam i brak pomyslu i nazwy ;)
-
Bo to zawsze tak jest.. już też zdążyłam się przyzwyczaić .. :placz:
-
trzymam za was kciuki oby i czas i wena twórcza się znalazły, pozdrawiam
-
ja nazwe mam pazurki też wyslane ale to nieporownanie do waszych cudeniek.
Na nazwe wpadlam oglądając tv, potem wpisując zamknęłam oczy kliknęłam w klawiature mniej więcej tam gdzie powinien byc tekst w edycji mila i wyszło calkiem całkiem całkiem
-
dziewczyny ratunku!! wymyśliłam fajną nazwę zrobiłam jeden pazur wykonałam fajnie... ale jakoś szału zdobienia nie ma... więc zrobiłam inną opcję na drugim... i też szału to zdobienie nie robi...;( jutro próbuję 3-ą opcję i jak nie będę zadowolona to kapituluję:(
-
Też mam fajną nazwę, ale zdobienie nijak mi nie poszło
W poniedziałek drugie podejście
-
Evelyn kto jak kto ale ty sie nie mozesz poddawac:ok: ja tez dzisiaj szalałam bo niby nazwa i pomysł fajne ale przelac to na pazurki i jeszcze zeby zdjęcie oddało to o co nam chodziło to juz drugie mistrzostwo ;D ;)no ale wkoncu cos tam wyszlo,teraz tylko zdjecie pozostalo do wyboru,a raczej kilka :P:huh::przytul:
-
ok zrobiłam 3-ą opcję...nie jestem w 100% zadowolona, ale rzadko jestem zadowolona z moich pazurów w 100%:P ale jest dosyć- dosyć
mam 3 pazurki... jutro reszta:D
-
o widzę, że już coś się dziać zaczyna super, już nie mogę się doczekać efektów waszej pracy