-
[Konkurs] No Flowers :)
REGULAMIN KONKURSU:
- W konkursie mogą brać udział osoby zarejestrowane na forum przed 29.02.2012, posiadające minimum 1% aktywności oraz co najmniej 30 postów w dniu ogłoszenia konkursu. (Mało aktywne marudy - cieszycie się? ;) :P )
- Nadesłanie prac konkursowych jest równoznaczne z zaakceptowaniem wszystkich warunków regulaminu. Organizator zastrzega sobie prawo do dokonywania zmian w regulaminie (nawet w trakcie trwania konkursu).
- Tytuł konkursu:"No Flowers - witrażowa geometria". Paznokcie muszą być przedłużone metodą akrylową/żelową/combo. Zdobienie tematyczne, czyli zakaz jakichkolwiek kwiatków - rozwiniętych i w pączkach, malowanych i 3d. Dozwolone kształty paznokci: edge, pipe, blade, cube, modern, bridge, monroe.
- Stylizacja konkursowa ma być wykonana osobiście, na 5 paznokciach jednej dłoni, paznokcie nie mogą być też przerobione z innych.
- Prace należy przesłać do 06.05.2012 r do godziny 24.00 na adres: konkurs@wzorki.info. W temacie wiadomości umieścić: "konkurs No Flowers - nick z forum". W treści podać też imię, nazwisko i adres korespondencyjny.
- Na konkurs należy wysłać 4 wyraźne i ostre zdjęcia. Rozmiar zdjęć to minimum 1600x1200px, zdjęcia nie mogą być oznaczone, podpisane, ani przerabiane w programie graficznym. Zdjęcia nazywamy zgodnie ze schematem - WAŻNE !
- zdjęcie artystyczne (kompozycja tematyczna); nazwa: kompozycja - nick
- zdjęcie budowy - widoczna krawędź boczna; nazwa: budowa - nick
- zdjęcie tunelu; nazwa: tunel - nick
- zdjęcie zdobienia (zbliżenie); nazwa: zdobienie - nick
- Prace zostaną wystawione z publiczną ankietą dnia 13.05.2012
- Ocenę prac przeprowadzi jury w składzie:
- Nysza - przedstawiciel sponsora
- samaron - przedstawiciel forum
- Plushak - przedstawiciel forum
- Zdjęć konkursowych stylizacji nie wolno publikować na innych forach, blogach itp (nawet paznokci przerobionych - grozi dyskwalifikacja) do czasu zakończenia konkursu.
- Ogłoszenie wyników obrad jury oraz głosowania publiczności nastąpi dnia 19.05.2012.
- Każdy uczestnik otrzyma pamiątkowy dyplom, zaprojektowany przez naszych bardzo zdolnych forumowych grafików (w formie elektronicznej) i medalik forumowy.
- Każdy uczestnik może wysłać tylko jedno zgłoszenie konkursowe z 1 pracą i kompletem wymaganych zdjęć. Nadsyłanie innych prac bądź dodatkowych zdjęć grozi dyskwalifikacją.
- Prace wyłonione w głosowaniu publiczności zostaną wyróżnione na stronie głównej forum, natomiast zwycięskie stylizacje (jury) otrzymają nagrody ufundowane przed firmę NailsCompany i są to:
1 miejsce - zestaw produktów do stylizacji paznokci NailsCompany o wartości ok 300 zł
2 miejsce - zestaw produktów do stylizacji paznokci NailsCompany o wartości ok 200 zł
3 miejsce - zestaw produktów do stylizacji paznokci NailsCompany o wartości ok 100 zł

Dodatkowo każdy uczestnik otrzyma jednorazowy 10% rabat na zakup produktów w sklepie Nails Company | Tipsy | Zabrze Serdecznie zapraszamy!
-
Odp: [Konkurs] No Flowers :)
Jak mi pipki wyjdą to postaram się wydziergać resztę ;P
-
Dużo czasu :yess: więc muszę coś wyskrobać :P szkoda tylko, że gdy chce się zrobić piękne konkursowe pipe'y, to często wychodzi wielka PIPA :P
-
świetny konkurs:skacze:dziewczyny nie smiejcie sie a co to za kształt cube, modern?bo mnie zacmiło^_^
-
no fajny konkurs:) mnie też te kształty zastanawiają :huh:
-
eeextra ;d moze tez cos wymysle;)
-
-
no wreszcie cos dla mnie , bez kwiatów cos , i napewno wezme w tym konkursie udział , pokaże że konkursy nie tylko dla kobiet jak na fajsie napisano cytuje-
AAAA DZIEWCZYNY MAMY NOWY KONKURS!!!!
jeszcze ja tu jestem :D:D:D i zobaczymy na co mnie stac :)zaraz dzwonie do przyjaciółki żeby sie nastroila na długie posiedzenie w salonie bo bede wymyslał
-
Wiecej o kube tu tez znajdziecie > http://forum.wzorki.info/ksztalty-pa...-kubenail.html :)
Marshall rob, sama jestem ciekawa co zmajstrujesz :D
-
Noo Marshall na Ciebie to liczę najbardziej ;)
tutaj podpowiedź odnośnie modern:
ĚĘ îň ËÎĐĹÍŰ "Ěîäĺđí". - Ęëóá Íĺéë Ěŕńňĺđîâ - NailClub
-
to ja jeszcze dorzuce odnosnik do tematu o formie Blade i chyba juz wszysko jasne:)?
http://forum.wzorki.info/ksztalty-pa...rma-blade.html
-
Nie no Marshall dziewczyny tak z przyzwyczajenia, wiesz faceci w naszej branży toi jeżeli już są to zawsze wielcy artyści i znani, dlatego tym bardziej liczymy na Ciebie.
Ja oczywiście też wezmę udział :D
-
a czy to witrażowa mamy brać dosłownie?? i czy niekwieciste kształty 3D wolno robić??
-
-
Przyłaczam się do pytania czy dosłownie to rozumiec?
-
Marshall :) my poprostu doceniłyśmy Twój żeński pierwiastek-hehe
A tak naprawde to liczę na fajne pracki... spore pole do popisu
NIECH WYGRA LEPSZY....:D
-
marshall pomimo ze tez przymierzam sie do tego konkursu to będe trzymała za Ciebie kciuki, z racji ze jestes naszym aktywnym rodzynkiem:)
marshal przejdz na nk tam było napisane (jesli dobrze kojarze) "kochani...." hehe
-
Czyli szpice nie wchodzą w grę ?
---------- Dodano o godzinie 11:46 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 11:41 ----------
No i co z tą geometrią ? witraze przecież mają różne motywy :co:
-
Tak, mają być elementy witrażowe - zabawa półprzezroczystością, oraz geometria - czy w zdobieniu czy w podkreśleniu kształtów, wszelka symetria, kanciastość, czy też doskonałe koła / kule mile widziane. Mogą być zdobienia przestrzenne jak najbardziej, wystające poza płaszczyznę zbudowanego paznokcia, ważne, żeby to nie były kwiatki ;)
Wiem, że jesteście kreatywne / kreatywni (marshall ;)) i na pewno coś fajnego wymyślicie.
Tak, szpice odpadają.
-
super konkurs!! Temat inny niż wszystkie, poziom trudności wyższy poprzez narzucenie kształtów które są mało spotykane i sam temat - bez kwiatków - daje możliwość wykazania się :) sądzę że się skuszę :)
-
bardzo fajny konkursik niekwiatkowy . mam nadzieje ze uda mi sie cos uklepac ,bo cos ostatnio weny brak ,ale temat mi sie podoba ,wiec sie zmobilizuje :)
-
kuszące;) tylko ten witraż....;p;p
-
Nie bac się!! próbować laseczki i facety :> i zdobywac nowe doświadczenia :D
Fajny konkurs możliwośc wypróbowania czegoś nowego niż oklepanych kwiatków (chociaż i tak je kocham ale to wiecie)
No czekamy na Wasze prace kochanI ! :)
-
charolina ten witraż daje tyle nietuzinkowych możliwości, półprzezroczystość jest tajemnicza i wzbudza ciekawość,
powoduje większe skupienie i uruchamia wyobraźnię
a gra światła potęguje jej efekt i manipuluje naszymi zmysłami ...
już nie mogę doczekać się Waszych prac - w końcu moje oczy odpoczną od kwiatów :)
No to która podejmuje wyzwanie ;)...
-
...Nysza napisz mi prosze dokladnie jak wyglada kształt modern:) mam fajny pomysł ale nie wiem czy mogę go użyć...
-
mam nadzieje ze nysza sie nie obrazi za to, ze odpowiedziałam za nią, ale samaron wstawiala kilka postów wyżej linka do tegoż właśnie kształtu :)
ĚĘ îň ËÎĐĹÍŰ "Ěîäĺđí". - Ęëóá Íĺéë Ěŕńňĺđîâ - NailClub
-
Nieco wyżej wszystko jest napisane..
edit.
jeszcze znalazłam coś takiego (modern) :
http://exnails.ru/content/master/detail/7.html
-
Wyzwanie ogromne, tylko weny brak...
-
-
a ja nie moge jeszcze pewnie wziac udzialu :( za krotko tu jestem z Wami
-
studionefretete - masz tylko 3 posty a w 1. punkcie regulaminu pisze:
W konkursie mogą brać udział osoby zarejestrowane na forum przed 29.02.2012, posiadające minimum 1% aktywności oraz co najmniej 30 postów w dniu ogłoszenia konkursu. (Mało aktywne marudy - cieszycie się? ;) :P )
-
... a jeszcze pytanko ? najczęściej wszystko jest napisane ale ja zapytam, bo od trzech dni mam grype i jestem sprawna umysłowo inaczej:) Jaka długość max...?
-
wydaje mi sie, że masz pełne pole do popisu syrena:) jeśli nie było wzmianki o długości.
-
Tak jest, długość dowolna :)
Nefretete - no tym razem się nie załapiesz, ale może następnym ?;)
-
zgadza się, możesz podkleić milion form i zrobić takie długie ile Ci materiału starczy na przedłużenie :D
-
Hahaha, natka, zróbmy kiedyś konkurs: pazury nieużytkowe do bólu, przedłużenie na potrójnej formie i wyłącznie zdobienia 3d o kubaturze 5 cm3, a żeby nie było tak łatwo - na stopach :haha:
-
potrójnej ? czemu tak biednie :huh:
chylę czoła wszystkim talentom ale nie chciałabym widzieć tych prac :leze:
-
tia:) dzięki... mam nadzieje ze moja Wam przypadnie do gustu:)
a teraz spadam sie kurować co by mieć siłe co kolwiek ulepić:)
-
A może konkursik najbardziej kiczowate pazurki :P
-
zosia to byłoby zbyt łatwe...pewnie każdy ma w czeluściach dysku taką niepublikowaną wyjątkowo nieforemną pracę:leze:
ja chyba zrobię coś ze znanych mi kształtów boj się zaryzykować nowy kształt, bo mógłby nie wyjść....