-
[szukam] osoby do zrobienia rzęs
na wstępie napisze jeśli pisze w złym miejscu to przepraszam
szukam osoby z okolic Gdańska albo z Gdańska która zgodzi się na robienie rzęs za rzęsy tzn ja robię danej osoby a ona robi mi...
szukam ponieważ moja koleżanka która mi robiła wyjeżdża a samemu sobie to jest maskara robić.
jeśli ktoś się znajdzie proszę o kontakt
-
Odp: szukam osoby do zrobienia rzęs
Podłączam się to tematu :piatka: ale w okolicach Jeleniej Góry. Jeśli trzeba będzie, to podjadę gdzieś, niech tylko mi ktoś sensowne rzęski zamontuje :P
-
To i ja się podłączam :)
Tyle że okolice Łodzi :)
-
ja też się podłączam. Szukam stylistki z województwa świętokrzyskiego od oklejenia znajomej mieszkającej w miejscowości Końskie.
-
Również się podłączam :) Okolice Białegostoku
-
To jak już się tak szukamy, to ja też się dołączę :D
Poszukuję kogoś z okolic Katowic ;)
-
Cytat:
Napisał
Margery
Również się podłączam :) Okolice Białegostoku
Margery ja jestem z Ełku, w sumie aż takiej tragicznej odległości nie mamy, ja bardzo chętnie ponoszę rzęski na lato, z tym że interesuje mnie 2:1 3:1 robisz takie?
-
Odp: [szukam] osoby do zrobienia rzęs
Szukam dziewczyn z okolic Mysłowic, Sosnowca, Katowic która zrobi mi rzęsy na urlop.
Mogę dojechać lub zapraszam do mnie do salonu. Mam swoje produkty z Evo ale nie zależy mi, żeby z nich korzystać.
-
To ja troszkę inaczej ale może będziecie zainteresowane, proponuję rzęski za włosy, jeśli któraś z was jest chętna to proszę o wiadomość priv, wykonuję strzyżenia, modelowanie, czesanie, koloryzacje, przedłużanie, zagęszczanie, regeneracje czyli wszystko co związane z fryzjerstwem, na pewno sie jakos dogadamy :)
Okolice Sosnowca, Katowic, Czeladzi itp (Śląsk)
-
Jest ktoś z Białegostoku? Proponuję rzęski za rzęski.
-
a ja mogę zostać czyjąś modelką do rzęsek:P poznan i okolice:)
-
aja wyslij mi numer na pw ja czesto potrzebuje :)
-
-
i Zielona Góra tez sie podlacza :) rzeski za rzeski :)
-
Katerina15 jeśli nikogo jeszcze nie znalazłaś to ja mogłabym:) ogólnie szukam kogoś z Bielska lub Katowic:)
-
Hej dziewczynki kochane ,szukam jakiejś konkretnej rzęsomaniaczki która założy mi rzęsy..1:1,mam swoje rzeczy potrzebne do aplikacji. Mozemy się wymienic rzęski za rzęski badź inny zabieg typu paznokcie ,włosy czy cokolwiek :)) Chciałabym tylko aby to była osoba która się zna:) ja mieszkam w Mysłowicach ale moze byc dziewczyna z Katowic,Sosnowca. W pokoju posiadam łozko kosmetyczne więc można u mnie robic,ale podjechanie do kogoś tez nie stanowi problemu :)) jak coś to na priV ;-)):D
-
Cytat:
Napisał
kobitka
i Zielona Góra tez sie podlacza :) rzeski za rzeski :)
Ja jestem z Żar;-)
-
dziewczyny, szukam kogoś kto mi zrobi w przyszłym tyg rzęsy:)z Warszawy lub okolic :)
ps. marzą mi się brownie (mogę zakupić:))
-
ja tez szukam kogos na wymanke rzesy za rzesy z czestochowy:D
-
Bardzo użyteczny temat.
Ja też jestem chętna na wymianę rzęskową jakby co .
Okolice Buska Zdroju - świętokrzyskie.
-
moje drogie poszukuję osoby która zrobiła by rzęski mojej klientce która wyprowadziła się niestety. mieszka teraz w stargardzie szczecińskim, może dojechać do szczecina.
była ostatnio u dziewczyny w poznaniu i bardzo się zawiodła. Marchewkowy las na pewno wie o kim mowie, a za pewne nie tylko ona.
proszę osobę która robi rzeski w tych okolicach o kontakt.
pozdrawiam :)
-
Dziewczynki poszukuję jakiejś forumowiczki która założy mi rzęski :)) :D najlepiej okolice Mysłowic,Sosnowca,Katowic :D
-
też szukam kogoś na rzęski z Krakowa najlepiej na wymianę za pazurki lub włosy - rzęs dopiero się uczę także nie wiem czy ktoś zaryzykuje :D
-
Cytat:
Napisał
violcias
też szukam kogoś na rzęski z Krakowa najlepiej na wymianę za pazurki lub włosy - rzęs dopiero się uczę także nie wiem czy ktoś zaryzykuje :D
Czasami jestem w Krk :) wiec zawsze można się jakos dogadać :) włosy i paznokcie równiez mam do zrobienia hehe..:)) :skacze:
(szewc bez butów chodzi..) :D
-
Cytat:
Napisał
Sindi89
Czasami jestem w Krk :) wiec zawsze można się jakos dogadać :) włosy i paznokcie równiez mam do zrobienia hehe..:)) :skacze:
(szewc bez butów chodzi..) :D
Sindi to pisz jak coś , jeżeli chodzi o włoski to raczej przedłużanie farbowanie , pazurki tez nie ma problemu :ok:do rzęs mam wszystko w domu nawet łóżko :skacze:
-
Cytat:
Napisał
violcias
Sindi to pisz jak coś , jeżeli chodzi o włoski to raczej przedłużanie farbowanie , pazurki tez nie ma problemu :ok:do rzęs mam wszystko w domu nawet łóżko :skacze:
no widzisz kochana ja tez mam wszystko :D no jakoś się zgadamy może nawet nie długo :D w razie czego dam znać tak 2-3 dni wcześniej :D:przytul:
-
-
że też nikt we Wrocku rzęsistki nie poszukuje?
niby znalazłam już swoją gwiazdę szczęśliwą ale różnie się może stać więc zgłoszę się na dobre rzęsy za dobre rzęsy we Wrocku.
-
ja podbijam temacik..:)) chętnie tez przyjmę któras zdolną która mi założy rzęski :przytul:
Możliwosc wymiany usługi na dowolną wykonywaną przeze mnie :))
-
Cytat:
Napisał
Czarnulka1523
na wstępie napisze jeśli pisze w złym miejscu to przepraszam
szukam osoby z okolic Gdańska albo z Gdańska która zgodzi się na robienie rzęs za rzęsy tzn ja robię danej osoby a ona robi mi...
szukam ponieważ moja koleżanka która mi robiła wyjeżdża a samemu sobie to jest maskara robić.
jeśli ktoś się znajdzie proszę o kontakt
Cholercia,szkoda,że nie mieszkam gdzieś bliżej Ciebie.
-
odswiezam temat:P
poszukuje osoby, ktora robi rzeski, okolice Raciborza, moze byc nawet Rybnik, znajdzie sie ktos taki?:)
-
Odp: [Targowisko] wymienię - zbiorczy
Mam nadzieję że mogę tutaj wstawić ogłoszenie z taką sprawą...
Chętnie wymienię się usługą przedłużania rzęs metodą 1:1 z kimś z Częstochowy lub okolic :)
-
Odp: [Targowisko] wymienię - zbiorczy
Ladyss szkoda ze ciut blizej nie mieszkasz:( bo ja tez kogoś szukam:D
-
dziewczyny- szukam stylistki z okolic Złotów/Piła/Chodzież itd. dla mojej klientki- mieszka w Złotowie, była już u kilku dziewczyn własnie z jej okolic i z Pily, ale to był jakis dramat... Ma teraz założone przeze mnie rzęski 2:1 na produktach z evolashes i chciałaby je uzupełniać... pilnie potrzebuję kogoś dobrego z tamtych okolic...
-
A ja poszukuje kogoś z Zabrza dla znajomej z dojazdem do domu -Noreczki 2:1
-
Szukam kogoś kto zrobilby mi rzesy 2:1 na moj slub w promieniu 200km od Suwałk. Oczywiście za pieniazki
-
Hej dziewczyny chętnie wymienię się usługą rzęsek 100% norki z inną stylistką :-) Jestem z Zabrza. Możemy umówić się u mnie lub dojadę. Materiał mam
-
Ja również poszukuję osoby na wymianę (2:1, 3:1) z okolic Ełku lub z Warszawy (jestem w stolicy co ok. 2 tygodnie)
-
Witam ja też szukam osoby na wymianę ale rzęsy za paznokcie żelowe:) bo jak na razie nie robię rzęs..
Jestem z okolic bielska :) Gdyby ktoś był zainteresowany ;);)
-
Chętne Panie z okolic Gliwic/Pyskowic/Zabrza/TG itp. zapraszam na rzęsiory. Cena atrakcyjna, moje prace do pooglądania w albumie:) zapraszam na priv :D