-
[Konkurs] Ombre nails
REGULAMIN KONKURSU:
- W konkursie mogą brać udział osoby, zarejestrowane na forum do dnia 14.08.2012.
- Nadesłanie prac konkursowych jest równoznaczne z zaakceptowaniem wszystkich warunków regulaminu. Organizatorzy zastrzegają sobie prawo do dokonywania zmian w regulaminie.
- Prace przesyłacie na adres: konkurs@wzorki.info do 14.09.2012. do godziny 24.00
W temacie należy wpisać Ombre nails - nick z forum
- Na konkurs przysyłacie zdjęcia własnoręcznie stylizowanych paznokci naturalnych zgodnie z zasadą gradientu :)
- Na konkurs wykonujemy OSOBIŚCIE nowe prace, nie wysyłamy zdjęć zalegających na dysku ;) UWAGA: na fotce umieszczamy jeden charakterystyczny element spójny dla wszystkich: Kartkę/bilecik z napisem "Paznokcie w stylu ombre dla Forum.wzorki.info". Karteczkę umieszczamy obok fotografowanej stylizacji. Brak karteczki na zdjęciu dyskwalifikuje pracę bez możliwości negocjacji.
- Należy wysłać 1 zdjęcie pracy, ostre i wyraźne o rozmiarach minimum 1600x1200px
- Zdjęcia nie mogą być do czasu zakończenia konkursu wystawiane na innych forach, blogach, portalach społecznościowych itp (nawet przerobione - grozi dyskwalifikacją) oraz przerobione ani jakkolwiek podpisane.
- Prace będziecie oceniać Wy w specjalnej ankiecie. Ankieta razem z pracami zostanie wystawiona do 21.09.2012.
- Każdy uczestnik otrzyma medalik forumowy i pamiątkowy dyplomik.
- Każdy uczestnik może wysłać tylko 1 pracę :D
Zapraszamy do udziału :D
uwaga, z powodu wielu pytan, informujemy, ze mozliwe są obie wersje ombre, gradacja koloru oraz cieniowanie
-
Odp: [Konkurs] Ombre nails
Super! Ale nie widzę informacji na temat dopuszczalnej długości paznokci, można poszaleć czy muszą być użytkowe?
-
Na konkurs przysyłacie zdjęcia własnoręcznie stylizowanych paznokci naturalnych zgodnie z zasadą gradientu :)
Wydaje mi się że chodzi o naturalne paznokcie nie przedłużane a jak już przedłużane to krótkie max za opuszek chyba?
Sami ?
-
I jest niespodzianka samaron :D super ta niespodzianka ;) trzeba sie zabrac do roboty :)
-
Mam nadzieję ze jednak mogą być długie
-
Fryzz...pisze że paznokcie mają być naturalne. Przedłużane odpadają.
-
Coś zamroczona dziś jestem :aty::aty::aty:
Kurcze szkoda że na naturalkach :(
-
Tak, preferujemy naturalne paznokcie, jeśli są ogryzki to można je ciutkę "znaturalizować" ale główny zamysł, to paznokcie krótkie, użytkowe, w zgodzie z najgorętszym trendem lata.
Żadna sztuka zrobić cieniowanie na szpicach ;)
Pamiętajcie o fajnej kompozycji fotki i eleganckim ułożeniu palców:)
oraz dopuszczalne są również stopy, jak szaleć to na całego a co:)
-
a jeśli ja mam naturalki powyżej użytkowych?? mogę wysłać zdjęcie przed stylizacją np i po??
-
a to taka niespodzianka :yess: ^_^ super !!!!!! a moze byc na jednym zdjeciu komplet czyli dlonie i stopy ????? :skacze2:
-
czy moze byc wykonane na jednej dloni?
-
Sami jesteś wspaniała :D Takie fajne konkursiwo dla mnie :ok: Dopiero właśnie zregenerowałam pazurki 8in 1 Eveline i mam je eleganckie :skacze: Tylko o dłonie zadbam i robię coś na konkursiwo:P
-
Cytat:
Napisał
samaron
Tak, preferujemy naturalne paznokcie, jeśli są ogryzki to można je ciutkę "znaturalizować" ale główny zamysł, to paznokcie krótkie, użytkowe, w zgodzie z najgorętszym trendem lata.
Żadna sztuka zrobić cieniowanie na szpicach ;)
Pamiętajcie o fajnej kompozycji fotki i eleganckim ułożeniu palców:)
oraz dopuszczalne są również stopy, jak szaleć to na całego a co:)
Może być ciut za opuszek bo mam naturalnie krótką płytkę i krótsze brzydko sie pezentuja?
-
czyli, że techniki to lakier lub farbka lub hybryda byle bez budowy krzywych??
-
Może być na jednej bądź dwóch
tak, lakiery, hybrydy, farbki, żelki co tam kto ma, bez budowania pazura :)
Tak ciut za opuszek jest ok, jeśli ktoś ma naturalne dłuższe (ja mam w tej chwili z 6-7 mm za opuszek) no to przecież nie będzie ich skracał specjalnie na konkurs, chodzi o to, żeby nie budować specjalnie pazurów, tylko pokazać, że na zwyklakach można fajnie coś wykombinować, a jak wiemy jest to nieco trudniejsze niż wariacje na szpicach ;):)
Sztynka :*:* - dziękuję :wstydek:
-
wszystko jasne... no niestety z mojego parówczakowatego naturalka to się szpicka nie zrobi:D więc zrobię co mam:skacze: a nie miałam pomysłu na pazurki na wesele do kuzynki... teraz już mam:) co prawda jeszcze nie robiłam tego zdobienia(brak czasu) ale po pierwsze już się na nie czaję od jakiegoś czasu, a po drugie nie jest chyba takie trudne:)
także jeszcze dzisiaj zacznę robić(wesele za tydzień, ale raczej czasu nie znajdę;(całą rodzinę trzeba uszykować)
wybaczcie offtopa:)
-
Dziewczyny super konkurs...Można szaleć do woli...kolorystycznie oczywiście... ależ jestem ciekawa Waszych prac...
-
Ale fajowy konkursik:skacze::skacze::skacze::skacze::skacze:
-
-
-
Czy można użyć jakiś ozdób czy tylko samo ombre?
-
Konkursik fajny mam nadzieję że się załapałam? :P akurat moje podrosły w jednej ręce a w drugiej mam nawet długie ale dopiero co Souki na niej ćwiczyła więc zdejmować mi się nie chce... :)
-
Cytat:
Napisał
dicappo
Czy można użyć jakiś ozdób czy tylko samo ombre?
Oczywiście liczymy na Waszą kreatywność odnośnie zdobienia, tylko, żeby nie przysłoniło podstawowego tematu konkursu :)
-
super konkurs :) bardzo na czasie
-
będzie kolorowo i letnio, super, bo ostatnio pogoda płata nam figle :)
-
kurde... próbowałam lakierami....ale mi nie wyszło;( jakieś się zrobiły dwie plamy:(
-
Evelyn nie zniechęcaj się :)) puść jakiś filmik na YT i jeszcze raz :))
-
ja dzisiaj też coś starałam się wymodzić;) i nie jest to, aż takie łatwe by osiągnąć jakiś ciekawy efekt:P
chociaż ja to ciapa gapa jestem, ha ha:P:leze:
-
a ja nie mam nikogo z pazurkami naturalnymi :/ hmmm ale jak do wrzesnia to moze mi ktoś przybędzie ;p
Oj tam oj tam Zosia jak chcesz to ściągaj;p
-
ja dzisiaj siadam i tworze :) zobaczymy co wyjdzie
-
Jestem tu nowa i mam pytanie.. czy są jakieś nagrody a jak tak to jakie ? :)
To mnie zawsze motywuje ^^
-
Jeżeli by były, byłoby to napisane. Nie wszyscy biorą udział tylko dla nagród... :)
-
ja biorę udział żeby sie sprawdzić, dobrze bawić, ciut po rywalizować, nagroda zawsze mile widziane,ale nie dla nagrody się staram
-
Cytat:
Napisał
Iwon
ja biorę udział żeby sie sprawdzić, dobrze bawić, ciut po rywalizować, nagroda zawsze mile widziane,ale nie dla nagrody się staram
Jasne :) Chciałam po prostu się dowiedzieć. Juz pazurki przygotowałam do konkursu "_
-
Bloondi doczytaj regulamin, niestety nie spełniasz wymogow, do tego konkursu...
-
temacik superowo letni:) jestem ciekawa czy pobijecie laseczki konkurs pod wzgledem ilosci prac:D... ja juz czekam niecierpliwie na zdjecia :)
-
Cytat:
Napisał
Paulka
Bloondi doczytaj regulamin, niestety nie spełniasz wymogow, do tego konkursu...
W zasadzie to spełnia :D zarejestrowała się 12.08 :D
-
Mam nadzieję, że zdązę coś przygotować :P
Nie zawsze są nagrody ale to nie powinno nas zniechęcać, pewnie szefostwo przygotuje jakieś dyplomiki na pocieszenie
-
medalik i dyplom gwarantowane :)
ja miałam nie robić, ale jakoś paznokcie mam długie (jak na mnie) więc aż krzyczą 'pomaluj nas na konkurs' ... chyba że się złamią przez weekend... no ale tfu tfu .. a pomysłu brak :D
-
natalia witaj w gronie... ja ostatnio mam zaćme;/ zero pomyslu na cokolwiek