przyszły...i się zakochałam
![]()
są boskie, taaakie plastyczne, biel taaaka biała, cover to się chyba sam cieniujeno cudo
![]()
![]()
przyszły...i się zakochałam
![]()
są boskie, taaakie plastyczne, biel taaaka biała, cover to się chyba sam cieniujeno cudo
![]()
![]()
Zuza to akrylki![]()
![]()
Przepiękne są![]()
tak, dziękujęja jestem zachwycona
![]()
Jejciu żebym to ja miała klientki na akryl to myślę że zestaw śmiało bym mogła kupić
Na serio pięknie wygląda ten frenchyk![]()
nie chcą akrylu? :/ musisz namówić klientki jakoś może się przekonają
Ile ważnosci maja akryle i hybrydy![]()
akryle do 15 chyba
Ja robilam zamowienie w naillz i poprosilam o formy w celach testowych.Dostalam i powiem Wam,że sie w nich zakochałam.Na pewno są warte swojej ceny.Szkoda,że nie można ich kupić w mniejszej ilości.![]()
Macie jakieś linki do produktów których używacie? Z których jesteście zadowolone? Dużo się "mówi " a nie ma konkretów.... O które formy chodzi olao?
Ciekawa jestem...
a ja ci odpisałam, że do 15 roku
no, no![]()
Z tega co wiem i widze to reformA ma tylko jedne formy ,wiec nie trudno je znależć ReformA Universal Nail Form (250pcs) - Formy 250 szt
Robiłam z bazą i topem 2w1 neo nail, po 4 tygodniach ściągałam je i wszystko było z nimi ok poza jednym pazurkiem którego klientka przytrzasnęła drzwiami i złamała, odłamał jej się kawałek paznokcia z hybrydą ale na reszcie tego pazurka wszystko trzymalo sie oknie wypowiem się jak się odmaczają bo ściągałam pilnikiem
Na zdjęciu kolor Touch of Grace, 2 cienkie warstwynie udało mi sie tego uchwycić ale jest troszkę inny niż na zdjęciu na stronie ReformA, na ich zdjęciu widać delikatne drobinki brokatu natomiast na żywo przypomina to bardziej metaliczny efekt
![]()
Tak się napaliłam na produkty Reformy, że postanowiłam zamówić:
Żelowy coverek, budujący i podkład (planuję zmienic firmę i szukam "tej odpowiedniej" bo z dotychczasową zaczeło się coś dziaćstrasznie się zapowietrzają każdej jednej osobie
Aby nie potracić klientek postanowiłam zainwestować w solidniejsze produkty...
Ponadto zamówiłam:
piliniczek na próbę
buffer
primer
dehydrator
nabłyszczacz
Teraz czekam na paczuszkę i będę działać![]()
No i wypróbowałam
Pilnik jak i pilniczek do matowienia dla mnie rewelacja na pewno zamówię ponownie
Dehydrator, primer i podkładowy żel pierwsza klasa. Miałam problemy z zapowietrzeniami a teraz brak!
Miałam już kilka klientek prosiłam o obserwowanie paznokci. Dzwoniły i mówiły, że super wszystko sie trzyma zarówno na tipsie, formie jak i naturalnej płytce
Budujący bardzo fajny, ale troszkę piecze w lampie, ale to nie problem. Fajnie można zrobić wszystkie 5 pazurków na raz
Cover... Jestem zawiedziona nie kryje w 100 % Nie można fajnie jajeczka zrobić
A głownie na nim mi zależało... No trudno, ale i tak go będę raczej używała bo ma nienajgorszy odcień i do naturalnych może być
Podsumowując:
na 10/8 ze względu na kamuflaż
Jednak i tak myślę że to najlepsza firma na którą do tej pory trafiłam![]()
Dziewczyny prosiłyście o kolory hybryd, proszę bardzo
http://pu.i.wp.pl/bloog/25382473/896...rmA_HI_big.jpg
http://pu.i.wp.pl/bloog/25382473/896...296_RV_big.jpg
CZy Reforma ma w ofercie biały żel podobny do Arctica Astonishing?
Jeden z naszych białych żeli to White Builder konsystencją podobny do Arctic Astonishing natomiast nie jest śnieżnobiały. opis White Builder Gel,14 g Produkty do stylizacji paznokci ReformA
Czy w Wawie stacjonarnie mozna gdzies kupic?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)