Ewuś a jak z trwałościa tych lakierow? kolorki bajeczne
![]()
Ewuś a jak z trwałościa tych lakierow? kolorki bajeczne
![]()
Annauelle witaj kochana
z Topem panie noszą go tydzień czasu , także lakiery cieszą się dużym powodzeniem
podaję link do e-sklepu
NC Lacquer nr 115
Ostatnio edytowane przez samaron ; 20-12-2012 o 15:57
dziewczyny mam wiele zapytań na priv odnośnie "tych nowych dobrych frezów"
odpiszę również tutaj aby inne dziewczyny równiez mogły sie zapoznać
Nails Company ma w swojej ofercie frezy węglikowe spiekane
ich atutem jest to, że się nie nagrzewają - węglik nagrzewa się dopiero w temp/ 1000*C więc przy mani czy pedi niemożliwe
budowa łuskowa freza do mani powoduje szybsze ściągniecie masy, nie zapycha się a zaokrąglenie sprawia że bezpiecznie możemy nim manewrować w okolicy skórek
frez węglikowy spiekany starcza na znacznie dłużej niż frez tytanowy czy diamentowy
a tak wygląda nasz najnowszy
frez do manicure z węglika spiekanego
oraz frez do pedi diamentowy
![]()
Ostatnio edytowane przez Nysza ; 25-07-2012 o 15:07
Nyszko jak cenowo one stoja?
frez węglikowy spiekany do mani 75zł
frez diamentowy do pedi 208zł
Ostatnio edytowane przez Nysza ; 25-07-2012 o 15:06
haha fryzzz
to zrobiłaś wybuchowe pazurki
Ostatnio edytowane przez samaron ; 20-12-2012 o 15:58
hej dziewczynyja mam ok 50 kolorowych żeli z nails company i jestem mega zadowolona maja suuper kolory malo ktora firma ma taki wybor
a nie dawno bylam u nich na szkoleniu i musze powieziec ze sa bardzo konkretni
![]()
agitaaa miło mi że jesteś zadowolona z produktów i usług Nails Company
staramy się aby wszystko było na jak najwyższym poziomie
co do kolorówki żelowej to mamy jej obecnie 80-kilka sztuk i zapewne niebawem pojawią się nowe![]()
dzis na targach nie mogłam się zdecydować przez tyle kolorów
zakochałam się w Gold Dust![]()
jest w czym wybierać - co nie
a co sobie zakupiłaś?
właśnie gold dustnie mogłam mu się oprzeć. Krzyczał do mnie !
Chciałam jeszcze jeden kolorek, ale miał przekłamany kolor.. w sensie na wzorniku taki jak mi sie podobał, a w pojemniczku realny prawdziwy. A taki kolorek podobny mam![]()
Ale kolorówkę przygarnęłabym każdąPOLECAM !
a w nocy zdałam sobie sprawę, że chciałam matowe i zupełnie o nich zapomniałam![]()
Witam wszystkich serdecznie!
mam pytanie ,jaki nablyszczacz jest godny polecenia ,z nails company?
Witaj aramat
co do nabłyszczaczy polecam mój ulubiony
miłość od pierwszego wejrzenia Extreme Gloss Nails Company | Tipsy | Zabrze - EXTREME-GLOSS nabłyszczacz
super połysk do następnej odnowy
oraz młodsze dziecko Perfect Shine Nails Company | Tipsy | Zabrze - PERFECT SHINE 15g (nałyszczający)
wydajny oraz świetnie wyciągający kolory użyte przy zdobieniu
---------- Dodano o godzinie 19:04 ---------- Poprzedni post był napisany Wczoraj o godzinie 10:38 ----------
Żelowa Kolorówka z Limitowanej Serii NC
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Powiedzcie mi jak się kamuflaż sprawuje może macie zdjęcie jakiś pazurków z użyciem covera NC?
otwieram salon i szukam firmy w której mogę kupić wszystko do żeli od a do z, dopiero otwieram i nie chce mi się powiem szczerze bawić że ten fajny a ten nie a ten biały a kamuflaż inny bo wydam tylko niepotrzebną kasę na przesyłkitaka pazera ze mnie ;p , po prostu na dobry początek chce kupić sobie jednej firmy a potem jak już mam start to mogę dokupywać i eksperymentować
![]()
czy polecacie NC z czystym sercem?
Naczytałam się wczoraj mnóstwo na forach o dobrych żelach że po prostu zgłupiałam
powiem że kiedyś pracowałam na IBD lubię gęste żele teraz miałam ponad rok przerwy i wracam do pracy i mam ochote na coś nowego![]()
pewnie , ze mogę polecić cover NC - i nie tylko dlatego ze jestem instruktorem tej firmy
ale dlatego , że jest na prawdę świetny![]()
cieniując go płytka wygląda naturalnie a odrost jest niewidoczny
klientki, które pierwszy raz widzą go w opakowaniu mają przerażenie w oczach hahah
ale na paznokciu stapia się z kolorem płytki oczywiście nie tracąc na właściwościach maskujących
na tych fotkach jest cover NC
a tutaj link do żelu http://sklep.nailscompany.pl/p1000/N...SION_TOUCH_GEL
Ostatnio edytowane przez Nysza ; 29-09-2012 o 10:56
Dziękuje Nysza
rzeczywiście wygląda bardzo naturalniewidzę że jest średnio gęsty czyli pewnie nie ma problemu ze spływa
a który polecasz do robienia pazurków na tipsie ? lubię gęste ( przymierzam się do szkolenia na szabloniehehe bo wiem że tipsy to już przeżytek ale mi jest tak wygodnieeee hehe leniuch jestem
![]()
ja też wielbię średniogęste
a touch - nie spływa, jego konsystencja pozwala na sprawną aplikację go na paznokieć
co do żelu głównego polecam CI mój ukochany nr 1
jednofazowy , nadający się na naturalną płytkę , jak i świetny na szablon, mega wytrzymały All One Clear Nails Company | Tipsy | Zabrze - ALL IN ONE CLEAR (jednofazowy)
nie zapomnij o bonderze - niezastąpiony przy problematycznych płytkach Nails Company | Tipsy | Zabrze - GEL BONDER Pojemność 15g
Super mam już w koszyku
GEL BONDER Pojemność 15g
ALL IN ONE CLEAR (jednofazowy)
NAILBED EXTENSION TOUCH GEL
EXTREME-GLOSS nabłyszczacz
jeszcze tylko ładna biel bielasta jakaś gęsta aby mi nie spływała
A bonder - nakładać oszczędnie? potem przetrzeć pędzelkiem po utwrdzeniu czy nie trzeba?
Dziękuje że mi tak pomagasz , bardzo doceniam twoje doświadczenie i rady![]()
bondera nie możesz nakładać zbyt mało - bo w trakcie utwardzenia się kurczy , jest bez przecierania
co do żelu białego polecam ten Nails Company | Tipsy | Zabrze - GEL SNOW WHITE Pojemność 15g
przy nabłyszczaczu extreme Gloss musisz pamiętać że nie nadaje się do zbyt elastycznych paznokci - będzie pękać
dlatego radzę mieć również drugi w obiegu , który też ślicznie sie wybłyszcza a jest b. elastyczny Nails Company | Tipsy | Zabrze - PERFECT SHINE 15g (nałyszczający)
a że lubię nabłyszczacze w pędzelku , przelałam go sobie do buteleczki, i jestem podwójnie zadowolona![]()
No to mam chyba wszystko.
Co ja bym zrobiła bez Ciebie![]()
to pełni szczęścia polecam jeszcze te preparaty
Nails Company | Tipsy | Zabrze - Natural BASIC-KEY
Nails Company | Tipsy | Zabrze - ULTRA BOND
standardowo stosuję je przy stylizacji paznokci
a w razie płytki bardzo problematycznej dodatkowo jeszcze bonder
cieszę się że mogłam pomóc
Ostatnio edytowane przez samaron ; 20-12-2012 o 15:59
Witam,
Mam pytanko,
chciałabym kupić kilka kolorów hybryd, które pokazałaś na palecie kolorów, ale niestety tych numerków nie ma w sklepie Nails Company
Czy mogę je dostać jeszcze gdzieś indziej, czy poprostu str NC nie jest aktualizowana na bieżąco?
Pozdrawiam serdecznie Ewapk
najlepiej zadzwonic. Nie wszystko jest na stronie niestety![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)