U mnie z nakrętkami jest tak,ze ja nigdy nie dokręcam ich do konca i "trzymam" je w szufladzie...![]()
U mnie z nakrętkami jest tak,ze ja nigdy nie dokręcam ich do konca i "trzymam" je w szufladzie...![]()
Witam, po pierwsze chciałam bardzo podziękować za zaufanie i "próbki"
Otrzymałam akryl cover, liquid, i preparat antisettico ,piękna kosmetyczkę i katalog.
W załączniku zdjęcia Cover MM i akryl biały standard.
Jestem zachwycona ! Cover idealne krycie , piękny kolor, idealna konsystencja, niezwykle plastyczny, średnioschnący dla mnie bomba!
Akryl biały standard ma delikatny biały kolor, nie zastyga szybko można spokolnie bez nerwów zrobić piękny uśmiech, nie jest gumowaty, nie trzeba długo czekać aż będzie gotowy do obróbki, jestem bardzo bardzo zadowolona ! Plus ogromny dla firmy za profesjonalne podejście do potencjalnego klienta! Już wiem gdzie zrobię kolejne zakupy !Mam chrapkę na clear i kolorówke, i tu moje pytanie czy akryle kolorowe pastelowe i zwykłe różnią się właściwościami ?
O opakowaniach nie wspomnę nic oprócz![]()
Co prawda nie miałam okazji przetestować,ale na pewno to zrobię.
Pierwsze wrażenie wielki plus za wysyłkę,wielki plus za "próbki" i jak Pluś napisała podejście do klienta,wielkie,wielkie wow!
Otrzymałam separatory do pedi,primer,kolorówkę 5 ml bordo (kocham ten kolor!),15 ml 3fazowego żelu,śliczną kosmetyczkę i oczywiście katalog.Jeszcze nic nie otwierane,nie sprawdzane,samo opakowanie zaparło po prostu dech.Skoro ja,jako stylistka poczułem się niesamowicie wyjątkowo to klientce za pewne również spodoba się ta odrobina luksusu obrazowego
jednym słowem - cieszy oko jak mało co
Nawet małżonek stwierdził,że teraz ceny pójdą w górę,jeśli chodzi o usługi za sam wygląd opakowania
Już się nie mogę doczekać aż wypróbuje
Załącznik 24157
Ostatnio edytowane przez Emist ; 01-06-2010 o 11:27
teraz moja kolej
Ja otrzymałam Monomer forte , polimer biały, primer delicate, kilka separatorów do stóp, kosmetyczke i piekny katalog. Jestem pod ogromnym wrazeniem wszystkich produktów, opakowania sa boskie a próbki ciężko nazwac próbkami bo malutkie pojemnosci, to nie sąJuz wiem ze do kompletu dokupie sobie akryl cover i clear i bede patrzec na nie
![]()
Jeszcze raz dziekuję i juz nie moge sie doczekac kiedy je wypróbuje
Załącznik 24277Załącznik 24278Załącznik 24279Załącznik 24280
chocolata nie odpisałaś na PW z pytaniem o preferowaną technikę (żel lub akryl) dlatego produkty jeszcze nie zostały wysłanePodeślij mi proszę tą informację na PW, a wyślemy je w poniedziałek.
Udanego długiego weekendu życzę wszystkim![]()
Odpisałam![]()
"Odp: Probki*
Zaczełam od zelu ale pokochalam akryl"
wyslalam 28.05.2010
Ostatnio edytowane przez kachna831 ; 04-08-2010 o 12:07 Powód: ukrycie cytatu
Hmmm mogę powiedzieć że nie jest on taki drażniący , szybciej się wywietrzył ulotnił? nie wiem jak to fachowo nazwać,( w końcu nikt rano nie narzekał że śmierdzi ) natomiast ja jestem już tak przyzwyczajona i obyta z tym zapachem? smrodemże nie bardzo potrafię to odróżnić
![]()
Ja się zwróciłam do firmy z zapytaniem o próbki, powiem Wam, że po obejrzeniu Waszych próbek, galerii oraz artykułów w gazetach branżowych mam chrapkę na te produkty... Już zbieram pieniążkiCiekawe jeszcze jak u nich wygląda wysyłka zagraniczna, ale to już się dopytam w sklepie internetowym. A już by było bosko gdyby mieli przedstawiciela w Irlandii....
liqid , czyli monomer MM ma dużo mniejszą emisję zapachu , od linii kwasowych , osobom , które w ogóle nie tolerują tego zapachu i tak będzie przeszkadzał , ale dla stylistów pracujących techniką akrylową na pewno polepszy jakość pracy , poniewarz mniej drażni i łatwiej go "wywietrzyć".
polecam do przetestowania w gabinetach , gdzie jest kilka stanowisk i duża rotacja klientek akrylowych
obniżona emisja zapachu dotyczy obydwu monomerów , dodatkowo monomer DELICATE jest idealny dla alergików zarówno stylistów jak i klientów
Emilia Kossakowska
Europejskie Studium Stylizacji
Byłam ostatnio w Katowicach na pokazach Mistero i powiem szczerz że byłam zachwycona tymi produktami, akryl jest bardzo plastyczny, nie rozpływa się, żele również są świetne, samopoziomujące, na skórki nie spływają i ceny tych produktów nie są przesadzone i te opakowania przepiękne. Niestety narazie zakupiłam tylko odtłuszczacz, bo niestety ale bez kasy jestem![]()
No to ja już wiem , że kolejne zakupione przeze mnie produkty będą to produkty MM![]()
Witam serdecznie , ponieważ znam bardzo dobrze produkty Mistero Milano postaram się odpowiedzieć na pytanie związane z pastelowymi akrylami. Rożnica między pastelami , a kolorowymi pigmentami jest związana z komfortem pracy podczas tworzenia przestrzennych zdobień. Pastele są wykonane na bazie polimeru bialego , co pozwala na dowolne modelowanie masy akrylowej. Delikatne "pudrowe" kolory z tej kolekcji podkreślają elegancję stylizacji
Emilia Kossakowska
Weszłam na stronę sklepu i muszę przyznać, że ceny zachęcająceNawet szary żel kolor wypatrzyłam
Który liquid lepszy do kwiatków dla początkującej?
uwaga,uwaga
żel po prostu cudny, gęścioch jak cholera, buduje się rewelacyjnie, opiłowuje bardzo dobrze, kolorówka ma lekkie prześwity więc trzeba 2 krotnie
ogólnie ocena 9/10
dawno mi się nie robiło pazurów z taką przyjemnością a i kolorek świetny - mama zadowolona,koleżanki zazdrosne
P O L E C A M !
RoksiSK jeżeli pracujesz na osobach, które nie mają problemów alergicznych to najlepiej sięgnąć po Monomer FORTE MisteroMilano - Monomer FORTE (80 ml)
Ceny interesujące a jakos zadowalająca jak dla mnie.
Obecnie zastanawiam sie nad pracą wyłącznie tylko na produktach MM.
Czego bym nie zaczęła "stosowac" to dosłownie pełne zadowolenie. Poza formami to ja jestem całkowicie na TAK.
Ja również zakupie produkty tej firmy. Jestem początkujaca ale warto zainwestować czytając Wasze opinie. Mistero Milano Gratuluje produktów dobrej jakości i odpowiednich cen myslę dla każdego![]()
Jestem pod ogromnym wrażeniem tych produktowZwłaszcza, że spodziewalam sie próbek a otrzymalam pelnowartosciowe produkty! I te opakowania
Firma z klasą!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)