widze ze w opiniach firma na 5+.......kuszace to jest.....
Mam pytanko czy jest mozliwosc jeszcze otrzymania probek/?czy sie juz spoznilam
![]()
widze ze w opiniach firma na 5+.......kuszace to jest.....
Mam pytanko czy jest mozliwosc jeszcze otrzymania probek/?czy sie juz spoznilam
![]()
przetestowałam produkty Mistero Milano i jestem zachwycona.....primer rewelacyjny...zero podpowietrzeń![]()
akryl biały super, lepiłam nim kwiatki i jest bardzo plastyczny...mozna nim lepić, poprawiac i znowu lepić jak dla mnie rewelka
.... juz planuje zakupy w MM
![]()
Z tego co wiem to nie były wysyłane próbki i takiej opcji wogóle nie ma,ale był ogłoszony konkurs dla pierwszych 5 osob które sie "załapią" te dostaną darmowe produkty.
Jak widac Firma spisała sie genialnie i wysłała pełnowartościowe produkty![]()
zgadza sie, to był krótki konkurs dla najszybszych![]()
Kurcze, to supera próbowałyście tych Plastico
Bo p.Emilia pokazywała w Katowicach i wydawały się ciekawe, ale nie wiem czy niewprawiona ręka sobie poradzi i czy np.kwiatuchy fajne wyjdą.
dzisiaj dostalam paczuszke z Mistero. Rewelacja, to nie probki to calutkie pudelka wypelnione produktami. Otrzymalam cover, odtluszczacz i liquid. bede testowac i sie dzielic wrazeniami![]()
Ja otrzymalam clear i jestem z niego mega zadowolona! Swietnie się uklepuje, kulki są spręzyste, nie rozlewają sie. Akryl jest mega plastyczny! Czuje ze nie odpuszcze w konkursie jeśli będziecie jego sponsorem, chociaz sie zapieralam
Warto!
huraaa
![]()
a co to za konkurs sie szykuje?![]()
Effect Centrum Stylizacji
ul. Sobieskiego 9 (koło meteora i Turkey Kebab)
Zielona Góra
www.effect-stylizacja.pl
Zapraszam
a co to za przecieki
dowiecie się w swoim czasie![]()
Alicjo czy na stronie mistero bedzie wiecej ich poduktow? Bo na warsztatach byly pedzelki, ktorych na stronce nie bylo i nie wiem jak je teraz znalesc![]()
Sieciunia na firmowej stronie jest zawsze aktualna oferta produktówpędzelki, o których mówisz zapewne były prywatnymi Emilii, jednakże dokładamy wszelkich starań, by takie pojawiły się również w naszej ofercie
![]()
A będziecie może na kongresie LNE w Krakowie, w listopadzie ?
nadganiam zaleglosci. Przetestowałam cover akrylowy, ktory dostałam do MM, za co jeszcze raz serdecznie dziekuje, kolor piekny, bardzo elegancki, jasniejszy nieco od klasycznych coverów. Dla mnie super. Kuleczka bardzo ladnie sie rozlewa i fajnie poziomuje.
Kupilam rowniez zel esperto żel 1-fazowy-baza, bo mi bondera brakowało. kolor produktu wsciekle malinowy, ale wszystko pomyslane super, jak sie nalozy te baze to wyrownuje koloryt plytki i tam gdzie sa przepilowania, albo ubytki, ladnie wyrownuje. Nie pokrywa, bo jest transparentny, ale wyrownuje.
Oczywiscie fajnie byloby miec cala linie produktów, ale wiadomo.. zycie i nas nie stac. Zaaplikowalam trzem klientkom te baze zobaczymy jak sie bedzie zachowywala primo-w polaczeniu z zelami innych marek secundo- czy pazur sie nie bedzie zapowietrzal. Zele sa bezkwasowe, ale ja sobie nie wyobrazam nie uzyc primera kwasowego, wiec bede obserwowac i zdawac relacje, ale te pojemniczki.. ach.... Produkt super w aplikacji. Nie ma szans aby sciekl na skory.
Pani Alicjo kiedy mozemy sie spodziewac farbek akrylowych w sklepie internetowym badz w hurtowniach![]()
Miałam okazję malowac tymi farbkami na warsztatach i dla mnie rewelacjamają sliczne kolorki i fajna konsystencję
![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)