mała dzisiaj o 19 ma test teoretyczny na prawko jak wróci to podamy wam wyniki na talerzu![]()
mała dzisiaj o 19 ma test teoretyczny na prawko jak wróci to podamy wam wyniki na talerzu![]()
Ostatnio edytowane przez mala ; 08-12-2009 o 21:59
suupera za Mala zaciskam mocno kciukasy
![]()
hehe kiamisowi sie cos pokręciłomała kiedy zaczęłaś kurs
![]()
mała nie pomyliła ci się teoria z praktyką ?
Małej już nie maChyba już pojechała. A raczej poszła
---------- Dodano o godzinie 18:53 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 18:53 ----------
hehe zgadzam się
---------- Dodano o godzinie 19:01 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 18:53 ----------
hmm.. jak myślicie, ile tki tes, teoria, czy praktyka (jak kto woli) ile może trwać
![]()
Kyo zdawał na prawkoprzyznać się
![]()
ale to pokrecone...jeżeli to jest test w sensie zdawania teorii to trwa krótko, a jeżeli zajęcia to pewnie godzinkę?
też już się nie mogę doczekać wynikówtrzymam kciuki za pazurki na które głosowałam, a na marginesie żałuje że nie wysłałam swojej pracy
no ale nie ma co narzekać
apropos prawka.. ja ostatnio robiłam kurs ;p teoria trwa jakies dwa tygodnia(zajecia) pozniej jazdy 30h do wyjezdzenia i wtedy egzamin wewn. (u mnie jest teoretyczny jak i praktyczny[plac+miasto]) a pozniej zapisac sie na panstwowy jakies 3 tyg poczekac i sru na egzamin![]()
hehe szpila nie przerażaj sięmala poszla na teoretyczny egzamin, który trwa o ile sie nie mylę 25 minut
---------- Dodano o godzinie 20:01 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 20:00 ----------
tzn tyle trwał jak ja zdawałam a czy teraz się nie zmieniło to nie wiem![]()
Dziewczynki ja zdawałam w tym roku i zdałam za pierwszym razem dam wam kilka rad które ja dostałam gdy szłam na egzamin od mojego ukochanego instruktora:
1) Stres--> zostawiamy w domu
2) Egzamin potraktujcie jako kolejna lekcja nauki
3) Patrzcie dobrze na znaki pamiętając o zasadach ruchu drogowego
Najczęstsza przyczyną oblewania egzaminów jest STRES
Życzę powodzenia![]()
coś już długo.... ale rzeczywiście może trwać te 3 godzinki... jeśli tak to o 22 powinna wracać![]()
hmm prawko temat rzeka, może założycie nowy temat i dacie podpowiedzi co i jak?
gdzie te wyniki?
![]()
hih dziewczyny nie moge z was
ale sie usmialam
kamis zrobil zamieszanie
ja nie zdawalam jeszcze egzaminu-dzis mialam teorie-lekcje ktore sa dwa razy w tygodniu .Po 1.5 godz sie siedzi i facet mowi pierdoly.
narazie chodze na ta teorie-bylam juz dwa razy a musze zaliczyc 14 razy.
w czwartek mam pierwsza jazde.normalnie w programie jest 14 godzin do wyjezdzenia ale mozna mniej albo wiecej oczywiscie.
egzamin wyglada tak:
teoria na kompie 30 pytan.trwa w zaleznosci ile czasu potrzebujesz -ja robie test ok 5 min.
praktyka trwa 20 min.tyle czasu ma egzaminator.jak staniesz w korku na auto banie to ma pecha.
takze jak jeszcze troche i bede chciala isc na egzamin teoretyczny ale tak mysle ze dopiero jak wroce z pl z wesela.tak w polowie wrzesnia.
a to trzy6mamy kiciukibo tu cala rozkminka byla
![]()
Ja też trzymam kciukii też mi trza isc na prawko ehh
Nie patrz nigdy na twarz, czy piekna i mila. Patrz tylko na serce, bo w nim dobroć i sila
a ja wam powiem że jak macie sie wybrac na prawo jazdy to lepiej teraz bo od przyszlego roku juz nie bedzie tak łatwo. teraz pytan jest tylko 400 z czyms a od przyszlego roku ma wejsc ze pytan bedzie 5 tysiecy i ich znac sie nie bedzieja za pare dni jazde zaczne
![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)