moja przyszła teściowa mówi że mam sobie jej syna wychować na posłusznego
Mała-dołączam się.Wyglądałaś bardzo elegancko i kobiecoA dzieciaczki masz cudowne
monia***
mała ślicznie wyglądałaś i słodkie masz dzieciaczki
dziekuje laski
milo mi slyszec ze dobrze zrobilam.chociaz powiem wam ze az do samego slubu bylam zla ze kiecki nie zaloze
Ślicznie wygladalas ja mam znowu tak ze swoim ze sie wkurza jak gdzies wychodze i sobie wyprostuje wlosy... wymaluje sie i wogole eh masakra
Mała przecudnie wyglądałas...a ta czarna bluzeczka cud miód i...
A ty Werciz sie nie przejmuj tak jest z facetami...sa zawsze zazdrosni jak ich kobitka dobrze wyglada...najlepiej to by im pasiło jak by my zachukane chodziły..hehe..ino w domciu dla nich sexi..hehe
Dokladnie tak jest... eh a my sie dobrze czujemy zadbane ale nic chyba na nich nie poradzimy
ja mam tak że wolę się stroić po domu, albo jak gdzieś idziemy ale jak jestem sama to nie
znacie może jakąś na prawdę dobrą wizażystkę/makijażystkę z Poznania bądź okolic?
Moja przyjaciółka w prawdzie za rok wychodzi za mąż i ma bardzo dziewczęcą urodę i zależy nam na tym, żeby nikt nie "skopał" jej ślubnego makijażu .
Wiecie, żeby nie miała maski i żeby makijaż się długo trzymał, bo ma na przykład taki problem, że wszelakie cienie, kredki itp odciskają jej się.
Ja jestem w tym "zielona" i liczę na Was
Może rok to długo, ale nie chcemy później na szybko szukać,
bo makijażystka miałaby umalować Pannę Młodą i mnie-> świadkową
Macie jakieś sprawdzone porady odnośnie zakupu sukni ślubnej?
Rzeczywiście wybór sukni ślubnej to nie pierwsza, lepsza sprawa. Od tego będzie właściwie zależało to jak będziemy się czuły oraz prezentowały tego wyjątkowego dnia. Mam znajomą, która pracuje w salonie związanym z modą ślubną i wiele z jej klientek przychodzi ze stosem magazynów czy ofert internetowych. Następnie pokazuje jej to wszystko i prosi o dobranie czegoś w podobnym stylu. Możliwie jest jak najbardziej dopasowanie sukni to aktulanej wizji klientki jednak większość z nich wychodzi z zupełnie innym modelem niż miało w planach. Zawsze warto jest zaufać profesjonalnym sprzedawcom, dlatego wybierajmy tylko i wyłącznie takich. Z drugiej strony jeśli nie mamy zupełnie pojęcia czego oczekujemy to na portalu Twoja Suknia znajdziemy wiele cennych porad. Dopiero jak uświadomimy sobie na co konkretnie zwracać uwagę to da nam gwarancję trafnego wyboru, czego życzę Wam przy okazji wszystkim
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)