Byłam na botoxie na Rydygiera w medbeauty, nawet nie wiedziałam że może uczulać ale zabieg udał się rewelacyjnie, nie spodziewałam się aż tak spektakularnych efektów, na pewno jeszcze tam wrócę.![]()
Byłam na botoxie na Rydygiera w medbeauty, nawet nie wiedziałam że może uczulać ale zabieg udał się rewelacyjnie, nie spodziewałam się aż tak spektakularnych efektów, na pewno jeszcze tam wrócę.![]()
A co myślicie o zabiegu wypełniania zmarszczek http://pielegnacjaurody.pl/zabiegi/medycyna-estetyczna/wypelnianie-zmarszczek/ Czy któraś z Was z niego korzystała? Bardzo jestem ciekawa efektów.
Kilka razy już wygładzałam zmarszczki ale raczej botoksem, zobaczymy co teraz zadecyduje pani dr Żukowska jak odwiedze ją w klinice Dermed z moją zmarszczką na czole
A co jaki czas robiłas srednio zabieg? Mi zależy na czymś w miare trwałym a przy okazji chcialabym tez troche wyregulowac opadniete brwi dlatego mysle o tym liftingu calkowitym czola Lifting czoła | Centrum Medyczne Bieńkowski, Bydgoszcz wlasciwie to przy takim podniesieniu czola cala twarz sie kształtuje i przybiera "normalny" wyraz, ktory w tej chwili moje brwi troszeczke deformują...
Może to głupie pytanie, ale czy taki zabieg jest bolesny? Od jakiegoś czasu zastanawiam się nad kwasem hialuronowym, ale trochę się obawiam...
Kiedyś byłam przeciwna zabiegom medycyny estetycznej.Ale człowiek z wiekiem zmienia zdanie na wiele tematów.Szczególnie jak widać upływający czas i niekoniecznie nam się to może podobać....
Jeśli chcecie wybrać się na jakis zabieg do gabinetu to polecam poczytać sobie o dermapenie:
uroda-nasza.pl/czy-znasz-juz-dermapen-poznaj-kilka-faktow-na-jego-temat
Jest to zabieg polecający na wprowadzeniu specjalnego preparatu wgłąb skóry. Tam gdzie tworzą się zmarszczki. Tak więc jest to o wiele bardziej skuteczne niż jakiekolwiek kremy....
Osobiście widzę,że twaz jest młodsza, nie ma na niej tylu zmarszczek.
Kwas hialuronowy jest świetny. Znajduje się w każdym organizmie i nie uczula. Trzeba uważać na osoby bez kwalifikacji do wykonywania zabiegów. Najlepiej udać się do kliniki medycyny estetycznej. Tam powinno być najbezpieczniej. Ja mam swoją sprawdzoną w Katowicach, La Boca Clinic labocaclinic.pl/kwas-hialuronowy-usta. Wstrzyknęli mi kwas hialuronowy w usta i dzięki temu czuję się o wiele lepiej w swoim ciele!![]()
na niektóre zmarszczki lepiej wstrzyknac kwas a na inne botoks. Tak przynajmniej mnie wiadomo. Jeśli chodzi o zabiegi wygładzania zmarszczek polecam łódzki Dermed i dr Dorotę Żukowską
Poczytaj sobie tutaj o botoksie - Specjalista Chirurgii Plastycznej Łódź Białystok | Wypełnianie zmarszczek świetna sprawa, najważniejsze to własnie dobrego specjalistę wybrać i wtedy efekt będzie super
Wydaje mi sie, ze botoks jest dla trochę starszych osob (moze sie myle). U mnie w zupelnosci wystarcza wypelniaie zmarszczek kwasem hialuronowym. Zreszta tak tez poradzila mi dr Noszczyk w Klinice Melitus, gdzie chodze na zabiegi. Ufam jej, bo naprawde duzo mi wyjasnila w temacie zmarszczek i widze, ze nie naklania na sile do jakichkolwiek zabiegow, dba o estetyczny wyglad pacjentki. Oby wiecej takich lekarzy![]()
W kwestii dbania o swoją urodę, warto zwrócić uwagę na zabiegi z zakresu medycyna estetyczna białystok, oferowane przez Ośrodek Medycyny Estetycznej Medica. Myślę, że każdy może znaleźć tam coś dla siebie, biorąc pod uwagę szeroki wybór zabiegów dostosowanych do różnych potrzeb i oczekiwań
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)