Ja bym odradzał, taki rzeczy uczysz się ewidentnie tylko na żywo, a nie przez internet
Ja bym odradzał, taki rzeczy uczysz się ewidentnie tylko na żywo, a nie przez internet
Podawałam już - to pozbawione sensu, kwestia taka, jak do tego podejdziecie, jakie macie oczekiwania, ile chcecie na ten cel wydać, ale naprawdę - tylko stacjonarne szkolenie ma sens. Muszą was widzieć, muszą obserwować co robicie i jak działacie, żeby wyłapać błędy. Zobacz sobie jak wyglądają szkolenia w Beauty lux. Tego nie da się załatwić online. Wszystko wymaga czasu.
Zgadzam się z @monkas. BEAUTY EXPERT w Zielonej Górze ma jeszcze fajne kursy. Obecnie chodzę na rzęsy, ale byłam też na paznokciach, prowadzą bardzo w porządku. Panie są cierpliwe i pozytywnie wymagające. Tego na kursie online nie doświadczycie.
Mówimy o całkiem innej firmie. Mnie chodziło o Beauty Lux z Warszawy. Zupełnie inna marka ;-) A co do kursów online - teorii można się w ten sposób nauczyć, ale oczywiście nie zdobędziecie w taki sposób praktycznej wiedzy. Po prostu nie ma takich możliwości.
Jak szukałam na stronach rf frakcyjny to widziałam,że mają również szkolenia w swojej ofercie. Zobacz,poniewż słyszałam,że warto
Online to się nie ma co wybierać bo to Ci nic nie da. Ja na przykład stwierdziłam że chce mieć pewność co do jakości kursu i tego że nie wydam kasy na marnę i jeździłam weekendowo na taki kurs w Akademii Good Look w Warszawie na Mokotowie. Wybrałam taką wersję 120 godzinną - Kursy WIZAŻU I MAKIJAŻU Warszawa - GOOD LOOK - Akademia Wizażu - Kurs wizażu Warszawa + kurs makijażu Warszawa + kursy makijażu i wizażu w Warszawie + kursy indywidualnej nauki makijażu + kurs makijaż, sporo to fakt ale opanowałam do perfekcji na przykład makijaż oka, między innymi smokey eye które zawsze mi się bardzo podobalo
nie wiem jak mozna robi kurs typowo praktyczny przez internet, to jakby ktos sie uczyl jezdzic samochodem z youtube
Nie wierzę w to, że kurs kosmetyczny online może cokolwiek dać.
Dużo lepiej zrobić go stacjonarnie - bez porównania większe możliwości.
Tak robiłam szkolenia w Beauty Lux i w zasadzie wyłącznie na tym bazują moje umiejętności.
Ale oczywiście w tym wszystkim pojawia się kwestia odpowiedniego zaangażowania i pracy.
Tam macie małe grupy, porządne kosmetyki i wypasiony program, tak więc wiele można z tego wyciągnąć.
Czy na takich kursach online w ogóle można się czegoś nauczyć?
Co ciekawe niektóre kursy zawodowe również można odbyć wygodnie online. Mnie zainteresował szczególnie kurs sep 1kv - fajna opcja dla osób związanych z branżą lub takich chcących poszerzyć swoje kwalifikacje zawodowe. Ceny są naprawdę atrakcyjne więc nie ma co zwlekać i najlepiej jak najszybciej zapisać się na takie szkolenie.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)