Hej . Czy macie godną polecenia czerwona szminke , ktora nie zostanie zjedzona za 5 min ? Roznycpróbowałemam i nie moge trafic.
Hej . Czy macie godną polecenia czerwona szminke , ktora nie zostanie zjedzona za 5 min ? Roznycpróbowałemam i nie moge trafic.
Zdecydowanie MAC a pod szminkę warto położyć kredkę
zapraszam na moje blogi:
http://nailsbybozena.blogspot.com/
http://make-up-4-u.blogspot.com/
https://www.facebook.com/bozena.pustelnik.makeup
INSTRUKTOR SPN Bielsko-Biała, Oświęcim
firma flormar (koszt ok 12-17zł), ale pod to kredka- moze byc emily z golden rosa (2-6zł)
moja ulubiona to amarantowa (nr 319) ...w sobote pomalowałam się około godz19, przezyła całą impreze az do 7 rano
Ja ostatnio kupiłam Perfect Shine Lipstick - Błyszcząca pomadka do ust - Golden Rose - Golden Rose za niecałe 10 zł i
w kwestii trwałości koloru byłam zaskoczona, wytrzymał całą imprezę i nie musiałam wcześniej kredki pod nią
kłaść.
dziękuje za pomoc dziewczyny
MAC - Russian Red, matowa, cudownie się trzyma, ale cena odstrasza zdecydowanie, jakieś 86zł
Jednak już jakiś czas temu znalazłam w Rossmannie świetną matową "szminkę w błyszczyku" z Lovely, "Extra Lasting", czerwień jest jedna, a jest piękna, zimna i pasuje wielu typom urody.
kici kici...
Z wszystkich szminek jakie w życiu przyszło mi używać (a trochę tego było, bo miałam długą fazę "testowania wszystkiego co się da") najmniej zjadliwe okazały się szminki Diora (pierwszy raz warte swojej ceny), Inglota i taniutka rosmanowa miss sporty. Niestety piszę z pamięci, nie mam już pudełeczek przy sobie, i nie podam serii, ale wciąż pamiętam, że te co wymieniłam to gniotsa nie łamiotsa, Reszta typu astor, która na przykład dla mnie jest bardzo przyjemną marką szminek, czy Rimmel, niestety, tylko na chwile.
Najbardziej podoba mi się szminka Inglot kolor 860 . Jest to mocna wyrazista czerwień podkreślająca usta na dodatek długo utrzymuje się na ustach , w połączeniu z kredką ciemniejszego odcieniu daje super efekt ombre. Kosztuje kolo 30 zł ale jest warta swojej ceny Polecam
Czerwień czerwieni nierówna. Ale fajnie się wyposażyć, bo to kolor jesieni. Ja osobiście mam Melkiora. Trzyma się dość długo.
Ja kupiłam ostatnio Revlon, Matte Lipstick i muszę przyznać, że u mnie się super sprawdza i naprawdę pięknie wygląda. Ma też super wykończenie, ah zachwycam się nia nadal
Też chętnie soę dowiem.
Najlepsze są szminki z Maca, najdłużej się trzymają, polecam ))
ja lubię czerwienie, ale z kolei muszę uważać na matowe pomadki, bo raz, że strasznie mi wysuszają usta, a dwa paskudnie schodą :/
Nikt nie wspomniał o Bourjois - velvet? Mam kolor 1#, intensywna czerwień. Polecam, na allegro znajdziesz ten produkt za kilkanaście zł
Mogę ci polecić czerwoną szminkę Astor Soft Sensation Moisturizing - fajnie się nakłada (miękka konsystencja), długo się trzyma (wypijam 2-3 herbaty w pracy i zostaje na ustach) i jest w przystępnej cenie (ja zamawiałam z https://www.perfumeria.pl/ - polecam), Możesz też spróbować z pomadkami od Bourjois, moja znajoma je bardzo chwaliła Jednak zawsze gdy zależy ci na mega trwałości (a wiesz, że będziesz jadła i piła) przed położeniem pomadki nałóż trochę pudru, talku lub sypkiego podkładu, będzie się dłużej trzymać,a nikt nie zauważy, że masz jakąś dodatkową warstwę pod szminką
Ja polecam paletkę pomadek ze sleeka w czterech kolorach. Mamy w niej 4 kolory pomadek, które można śmiało ze sobą mieszać, czerwień również się tam znajdzie. Nie tak łatwo je zjeść. Po paru godzinach pomadka dalej widnieje na ustach i ma bardzo ładny, intensywny kolor.
Jak ma być trwała, to tylko czerwona kredka do ust z Vibo
Bardzo trwałe szminki ma Golden Rose.
O tak, ja też całym sercem polecam Golden Rose. Z zwłaszcza te pomadki matowe w płynie. Są genialne, trzymają mi się cały dzień bez względu na to co jem i piję, no chyba, że jest to coś bardzo tłustego.
Ale ja mam pytanie inne do was. Bardzo podobają mi się czerwone usta, ale wyjatkowo źle w nich wyglądam. Jak myślicie - jaki konkretny odcień powinnam kupić? Mam brązowe oczy, średniej wielkości usta a włosy taki trochę rudy, trochę złoty blond
Ja też polecam szminki Golden Rose - używam ich od bardzo dawna i polecam!
Polecam szminki MAC
Ja mam matową z Golden Rose i Paese, są prawie niezniszczalne. Utrzymują sie naprawdę długo. Naprawdę mogę polecić
W sumie mam takie wrażenie, że właśnie matowe szminki są trwalsze, niż te zwykłe.
Polecam na pewno MAC bo sprawdzone
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)