Macie swój ideał w tej kwestii? Krem, który dominuje nad waszymi zmarszczkami? Cóż to za cudeńko?
Macie swój ideał w tej kwestii? Krem, który dominuje nad waszymi zmarszczkami? Cóż to za cudeńko?
Dominuje tylko toksyna botulinowa
Jeszcze nie mam takiej potrzeby
Dziewczyny, jeżeli macie potrzebę używać kremów przeciwzmarszczkowych, to nie wstydźcie się tego! Przejrzyjcie sobie je Produkty przeciwzmarszczkowe - pielęgnacja twarzy | Garnier i może któryś wybierzecie. Ze zmarszczkami można wygrać!
Koniecznie z kolagenem. Osobiście korzystam z serum COLLAGENIUS DUO Efektimy.
Ja podpinam się pod temat kremów przeciwzmarszczkowych, szczególnie tych pod oczy, bo ja wierzę, że można sobie takimi kremami pomóc, na pewno nie musi być to drogi krem, ale na pewno musi mieć on przyjazny skład. Ja mam co prawda dopiero skończone 26 lat, ale zmarszczki mimiczne są już dość mocno zaznaczone, mam piegowatą buzię i stosuję antykoncepcję, wiec moje włókna kolagenowe są tym bardziej osłabione.. Kremów przeciwzmarszczkowych do twarzy jeszcze nie stosuję, ale raz na jakiś czas robię odżywczą maseczkę z Perfecty z miodem i migdałami, a pod oczy przetestowałam już Oeparol - krem nawilżający, Dr. Haushuka, Dermika - Lily Skin, Pharmaceris - efektów spektakularnych nie widzę i wciąż szukam ideałów, jedynie co fajnie nawilża to Oeparol
Moje pozytywne doświadczenia ostatnich tygodni to Anti Aging Flolslek. Nie tylko działa, ale nie kosztuje fortuny
Polecam wszelkie kremy ze złotem. fakt, sa drogie, ale efektywne! Dior ma świetne kremy. Drogie, ale jak mówię warto. zwłaszcza, że taki krem starcza na długi okres czasu. Można sobie odkładać co miesiąc po 20 zł np.
Dla mnie walka ze zmarszczkami to przede wszystkim kwestia dobrego nawilżenia. Tutaj z przyjemnością polecam krem happy per aqua flosleka, cudeńko normalnie.
dziewczyny! a jakiś dobry krem przeciwzmarszczkowy ale DLA FACETA
taki 35+
Anti Aging Floslek, potem długo, długo nic.
Doskonałe rezultaty mam z serum rozświetlającym Floslek.
Idealnego chyba nie ma. Słyszałam, że maseczka z białka jajka daje fajny efekt
najlepszy krem przeciwzmarszczkowy - pewnie was zaskoczę - olej z pestek malin Labioskin - moim zdaniem bezkonkurencyjny
jak dla mnie to akurat kremy na zmarszczki to najmniej skuteczna metoda... zwyczajnie nie wierzę w ich działanie. widziałam jak moja matka wywalała naprawde sporo gotówki na kremy, kremiki itd... efekt jest taki że i tak je ma ;/ jak dla mnie jedyna skuteczna metoda to lifting. ostatnio usuwałam sobie bliznę w Klinice Beauty Skin w Wawie i widziałam że tym też się zajmują - polecam bo mają bardzo dobrej jakości sprzęt, dobrych profesjonalistów i całkiem niezłe ceny
Floslek ma fajne kremy na zmarszczki, teraz testuję Snake. Bardzo fajnie napina.
Ja nie wierzę w to, by jakikolwiek krem zredukował zmarszczki. Po prostu dieta, natłuszczanie i nawilżanie to podstawa.
Fajnie działa Anti Aging Floslek.
no czasu nie da sie zatrzymac i tak naprawde jesli rzeczywiscie sie starzejemy to juz zwyczajnie nalezaloby sie z tym pogodzic i jedynie robic wszystko zeby to troszeczke opoznic. nawet nie wiedzialam, ale wyczytalam tutaj Granat ? Smak I Witaminy | Odchudzanie Bez Kitów ze granaty zwiekszaja elastycznosc skory, opozniaja procesy starzenia i wygladzaja zmarszczki. Wiedzialyscie o tym?
Idealnego to chyba nie ma
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)