Pokaż wyniki 1 do 5 z 5

Temat: Jak się bawić z dzieckiem?

Rozkręcanko

Domyślnie Jak się bawić z dzieckiem?

Sama po sobie wiem, jak ciężko zapewnić dziecku fajną i mądrą jednocześnie rozrywkę... Jestem więc bardzo ciekawa, jakie zabawy polecacie mi wspólnie z dzieckiem? Nie myślę o sklepowych produktach, a ostatnio rekomendowano mi skorzystanie z Zabawy Fundamentalne . To zeszyty z gotowymi scenariuszami mądrych i logicznie ułożonych aktywności, które wpływają na rozwój dziecka oraz stymulują je do nauki nowych umiejętności. Brzmi interesująco. Co sądzicie?

Domyślnie Odp: Jak się bawić z dzieckiem?

Ja obserwuje blog moje dzieci kreatywnie, czasami wpadnie coś ciekawego
    https://www.facebook.com/BlogMojeDzi...ywnie/?fref=ts

Wczytuje się

Dziecko musi samo umieć się bawić.

---------- Dodano o godzinie 17:17 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 17:17 ----------

Nie możesz mu nawet zabaw wymyślać bo nie uczy się kreatywności.

Rozkręcanko ban

Nie wszystkie dzieci potrafią się bawić samodzielnie. Ale rysowanie, pisanie literek, zabawa piaskiem kinetycznym, memory, wspólne spacery i odgadywanie np jakiego drzewa jest dany liść... aktywności może być mnóstwo, a przy okazji wielu fajnych rzeczy dzieciaki mogą się nauczyć

Nałogowiec

Trudności związane z przetwarzaniem bodźców sensorycznych mogą mieć szeroki wpływ na codzienne funkcjonowanie dziecka, obejmując zarówno obszar poznawczy, jak i emocjonalny czy społeczny. Objawy mogą być różnorodne i często wymagają szczegółowej analizy, aby właściwie określić ich przyczynę. W takich przypadkach przeprowadzana jest diagnoza si nowy sacz, która pozwala na dokładne zrozumienie mechanizmów stojących za trudnościami oraz dobranie odpowiedniej formy terapii.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Zasady postowania