Wybieram sie do mojej siostry na imprezę z okazji parapetówki i zastanawiam się nad prezentem.
Jakieś propozycje od Was? Co mozna podarować?
Wybieram sie do mojej siostry na imprezę z okazji parapetówki i zastanawiam się nad prezentem.
Jakieś propozycje od Was? Co mozna podarować?
Gdy po 8 latach małżeństwa i mieszkania w bloku przeprowadzalismy się do domu, wszystkie niezbędnych akcesoria kuchenne, naczynia, sztućce, itp mieliśmy. Gościom(znajomym) mówiliśmy, że zbieramy na zarandole do jadalni a rodzinie, że na ekspres pod zabudowę.
Nie lubię zbędnych dodatków, mnóstwa kwiatów, zresztą mam jasna wizję, jak ma wyglądać dom więc nietrafione prezenty to po prostu strata pieniędzy
Jesli jednak chcesz podarować coś materialnego, polecam miedziane garnuszki, są ostatnio bardzo modne.
Moi znajomi właśnie kupili sobie gramofon więc pewnie byłaby to płyta winylowa do kolekcji. Ale gdzie taką zdobyć? Okazuje się, że nie jest to takie trudne, są specjalne tłocznie jak chociażby https://x-disc.pl/pl/ gdzie bez problemu można takie zamówić
A gdzie zazwyczaj kupujecie takie prezenty?
ja to różnie, albo w stoisku z alkoholami albo coś zamawiam z allegro, czasem to jakaś karta podarunkowa, zależy od sytuacji i osoby
Tak jeszcze pomyślałam, że zawsze można zapytać czy czegoś potrzeba![]()
Najlepiej kupić coś symbolicznego, małego.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)