Pojawiło mi się lekkie plamienie kilka dni po okresie. Nigdy wcześniej nie miałam czegoś takiego, więc trochę się martwię. Zastanawiam się, czy to coś niepokojącego. Możecie polecić jakiegoś ginekologa w Rzeszowie, do którego warto się zgłosić?
Pojawiło mi się lekkie plamienie kilka dni po okresie. Nigdy wcześniej nie miałam czegoś takiego, więc trochę się martwię. Zastanawiam się, czy to coś niepokojącego. Możecie polecić jakiegoś ginekologa w Rzeszowie, do którego warto się zgłosić?
U mnie takie plamienie zdarzyło się parę razy i raz wyszło, że to przez hormony, a innym razem to był efekt stresu. Ale wiadomo, każda z nas ma inaczej i dobrze to sprawdzić. Nie musi to być nic poważnego, ale też nie warto tego ignorować. Jak chcesz się upewnić, to możesz zajrzeć na stronę jednej lekarki w Rzeszowie â https://ginekolog-rzeszow.pl/ â z tego co widziałam, są tam dostępne zapisy przez internet i da się sprawdzić, czy są wolne terminy też na NFZ. W razie czego można się umówić, żeby to skonsultować.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)