Na życzenie moich córeczek![]()
Na życzenie moich córeczek![]()
Mają mamę-zdolniachę![]()
wesołe kolorowe bardzo optymistyczne kolczyki sutaszowe, , Agatki , pozdrawiam
Kasandra kolorowe pięknośći,podziwiam za wytrwałośći pomysły
Pysialali - ale te córy maja dobrze z Tobą , ładniutkie
Kasandra - Ty już wiesz.... kolorki bomba
![]()
Dla Madziczerwień czerń srebro koraliki TOHO oczywiście
Będą jeszcze kolczyki i bransoleta , tylko dostarczą mi brakujące towary
Swietna
Na szyji nawet nie wyglada jakby byla zrobiona sznurkami...Ah te zludzenie![]()
Ostatnio edytowane przez rudzia1985 ; 04-07-2012 o 22:00
Agnieszka
już nie mogę się doczekać kolczyków![]()
moja mała dumakolorki udało się uchwycić takie jakie są w rzeczywistości, turkus, szmaragd i pomarańcz , pomarańczowe koraliki TOHO i niebieskie perełki
I mój mały artystyczny bałagan podczas pracy -ktoś tak stwierdził![]()
o rany co za kolekcjaTy kobieto nienormalna jestes ! A domyślam się, że to nie wszystko
te kolczyczki![]()
![]()
Jak niektore z nas maja takie zapasy bajerow do pazurkow, tak Kasandra ma do robienia kolczykow![]()
Piekne kolczyki, super kolorki![]()
Agnieszka
Kasandra jakie one![]()
oj tak to tylko kropla w morzumam już 4 pudełka pobutach pełne koralików ( nie mam na razie gdzie trzymać tego ) a i tak jak przychodzi co do czego to nie mam z czego zrobić biżuterii, znacie to skądś prawda
![]()
Nyszko jak zwykle wielkie dzięki
![]()
hahahah znamy znamy... ciężkie mamy życie![]()
![]()
Kasandra normalnie zakochałam się w twoich dziełach, a te niebiesko-pomarańczowe kolczyki są po prostu boskie. Gratuluję talentu![]()
Kasandra znowu cudeńka,kolory jak z bajki,no i "bałagan" też mi coś przypomina))))))
Witam
Ja również tworzę coś z koralików i reszty . Mam już sporo . Jak chcecie to mogę coś potem wrzucić .
pewnie, że chcemy zobaczyć Twoją biżu
dawaj fotki dawaj
uwielbiam biżuterię nie tylko nosić ale i ogladać![]()
Dla Madzi piękny sutaszowy komplet kolia, bransoleta i kolczyki w kolorach czerwieni czerni i srebra , użyłam tu czarnych koralików, koralików TOHO( moje ulubione) i czerwony kamieni marmuru. Ciżęko było pracowałam do późna nie widzę na oczy nie czuję palców ale myślę ze byłowarto![]()
No tym kompletem powaliłaś mnie na kolanapiękny i moje kolory chociaż ten czerwony na zdjęciu wygląda jak różowy.
Kasandra jesteś "nienormalna",normalne dziewczyny jak ja tego nie potrafiącuuudowny komplecik
![]()
ha ha iraa to dałaś do pieca teraz, szalona jesteś
---------- Dodano o godzinie 21:46 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 13:54 ----------
ani![]()
no to moje kolczyczki nie umywaja sie do kassandry ale i tak wam pokażę myślę, że komuś się spodobająjeśli ktoś chce takie pisać na pv;p
souki co ty mówisz za głupoty, mi siępodobają twoje kolczyki. A tu moja bransoleta natchnienie silniejsze niż sen wstałam o 4 rano i tworzyłam i wyszło mi to![]()
Souki śliczne te Twoje kolczyki - nie przestawaj eksperymentować
Kasandra Ty jak prawdziwy artysta, wena przyszła w nocy , to nie ma co dalej spać - trzeba tworzyć! bransoleta aż kipi wakacyjnymi kolorami
![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)