JAK POZNAĆ, ŻE CYRKONIE SWAROVSKI SĄ ORYGINALNE,
GDZIE KUPIĆ- PEWNE ŹRÓDŁA,
piszemy w tym temacie/asia
mam kilka roznych cyrkoni svarowskiego ae same duze
chcialabym kupic takie malutkie
czy sa takie? i jesli tak jaki rozmiar to jest
JAK POZNAĆ, ŻE CYRKONIE SWAROVSKI SĄ ORYGINALNE,
GDZIE KUPIĆ- PEWNE ŹRÓDŁA,
piszemy w tym temacie/asia
mam kilka roznych cyrkoni svarowskiego ae same duze
chcialabym kupic takie malutkie
czy sa takie? i jesli tak jaki rozmiar to jest
Ostatnio edytowane przez asia ; 24-02-2010 o 01:24
ss 6- to 1,7mm
ss 8- 2,2mm
itd...
a tak co do cyrkonii ... gdzie je kupujecietak zeby bylo wiadomo ze sprawdzone
![]()
Zawsze kupowałam Activ i tam własnie najmniejsze były te ss6
Raz zamawiałam u dobrejrady i też było ok![]()
no ja do tej pory szczerze powiedziawszy nie kupowalam cyrkoni... staralam sie rozszerzyc swoje zasoby o podstawowe ale w pelnej gamie kolorystycznej ozdoby....mam juz ich cale mnostwo i teraz biore sie za cyrkoniea co do ACTIVU .... pracujesz na tych zelach
ja wlasnie na nich
![]()
Cyrkonie malutkie zamówiłam ostatnio na allegro i jestem bardzo zadowolona![]()
A oto link do tej strony z cyrkoniami ss3 w świetnej cenie
Cyrkonie Swarovski Crystal ss3 - 100szt - 11,99 (574353095) - Aukcje internetowe Allegro
Witam ja kupiłam cyrkonie bardzo tanie super kolorki na allegro naprawde warto
Swarovski cyrkonie 50szt. 40 kolorów SS5 @ 4,99 @ (577454292) - Aukcje internetowe Allegro
Te cyrkonie też kupowałam i też się z Tobą Beatris zgadzam![]()
Cyrkonie kupuję teraz tylko na allegro. Raz kupiłam w salonie zdobienia paznokci z hurtownią sprzętu i akcesoriów, zapłaciłam 40 zł za maleńki słoiczek z kilkoma sztukami maciupeńkich kryształków, a kilka dni później zamówiłam sobie takie same w ilości kilkudziesięciu sztuk za 10 zł na allegro. Nie ma absolutnie różnicy, używam ich do zdobień naturalnej płytki w zestawieniu z suszonymi własnoręcznie kwiatkami, naklejam na kropelkę kleju tego samego, którym przyklejam tipsa. Załączam zdjęcie - troszkę mało na nim widać, ale to zdobienie do ślubui nie wpadłam na pomysł zrobienia wyraźniejszego zdjęcia
![]()
życie to jeden wielki plac zabaw, aby się w nim odnaleźć pielęgnuj wieczne dziecko w sobie
Posty na temat żelów przeniesione tutaj: http://forum.wzorki.info/metoda-elow...racujecie.html na prośbe małej![]()
ps. możecie kontynuować temat o cyrkoniach
Ja mam cyrkonie z konada - są dobre ale dość drogie
na allegro bardziej się opłaca![]()
kupuje zawsze na allegro i nie spotkałam się z podróbkami
ja kupowalam u slaydi i sobie ardzo chwalęsą ślicxne
o to fajniedzieki wielkie a jak inne ozdoby od niej tez dobre
![]()
ja cyrkonie kupuje u mniew centrum handlowym otworzyli sklep swarovsky
i tam sie zaopatruje
![]()
pierwszy raz widze na allegro ze za 100szt.svarowski krzysztaly za 12zl i to nie sa orginaly poniewaz orginalne svarovski maja inne swoje wielkosci,kiedys kupilam i sie oszukalam,porownanie prawdziwej a podrobionej,mam swira na punkcie bizuteri svarowskiego i kamieni do stylizacji,moge napiac na ten temat wyklad kilku stronnicowy,a jak odpada cyrkonia z pazurka to co pozostaje folia...choc niektore sa niesamowicie bardzo dobrej jakosci ale nie sa orginalne dziewczyny..
---------- Dodano o godzinie 23:41 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 23:40 ----------
orginalne dostaniecie tylko w sklepie svarowskiego lub u dystrybutora Svarowskiego ....
annamon popieram w 100%![]()
patrzcie jakie diamenciki
Kod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść
a jak się błyszcząhihi Emcia "kobiety kochają diamenty"
![]()
a zdarzylo wam juz sie ze klientce odpadly?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)