prawdobodobnie masz zly pedzelek
takimi malujesz![]()
HIT3 CIENKIE PĘDZELKI DO ZDOBIEŃ-za 14zł (750110259) - Aukcje internetowe Allegro
tylko nimi uzyskasz efekt linerka i cieniutkich kresek![]()
prawdobodobnie masz zly pedzelek
takimi malujesz![]()
HIT3 CIENKIE PĘDZELKI DO ZDOBIEŃ-za 14zł (750110259) - Aukcje internetowe Allegro
tylko nimi uzyskasz efekt linerka i cieniutkich kresek![]()
a to ja mam o takie
ZESTAW PĘDZLI DO ZDOBIEŃ ~~ 12szt ~~ NAJTANIEJ (736444879) - Aukcje internetowe Allegro
i takie
PĘDZELKI DO ZDOBIEŃ PAZNKCI 8+1 cały komplet ! (756750113) - Aukcje internetowe Allegro
chocilo mi tez o malowanie kwiatkow za chiny tymi pedzelkami nie wychodzi albo ja jeszcze za bardzo nie mam wprawy
napewno akrylki kupowalamw sklepie specjalnym![]()
wszystkie marzenia sie spelniaja
Tzn? Odbija sie wzor taki jak na szablonie?
dokładnie tak.
Bo wlasnie od jakiegos czasu zastanawiam sie ak dzialaja te szablony![]()
tu możesz ja kupić
Akcesoria - Folia tłoczona do wygniatania wzorów w akrylu :: dobrarada
Nie wiem czy moge wstawić tutaj wątek z innego forum jak sobie poradzić z ta folia,ale ryzykuję.
nie można.. A jak nie wiemy czy coś można czy nie to czytamy regulamin.
Ostatnio edytowane przez natalia268 ; 03-12-2011 o 14:51
Dzieki Sandra moze mi to pomozeehhh te trudne poczatki
![]()
ja mam FOLIA PERMUTOWA i nie wiem jak sie z tym obejsc;/
ZAPRASZAM NA NOWEGO BLOGA:
http://www.uroda-diamondshine.blogspot.com/
Diamond niestety ta forma jest krucha twarda jak masa perlowa (ta jubilerska oczywiscie nie cień do oczu) i trzeba ją głeboko zatapiac, traktowac jak te plastikowe ozdoby typu kwiatki itd.... ja sobie kroje ją nozyczkami w rozne małe kawałki wtapiam a potem obrysowuję przy wykańczaniu pazurów.. ale malo mi ona idzie bo konkretnych kształtow nie wytne niestety...
ja robie jak zyza ,ogolnie nie lubie tej foli .maly kawalek jak chcesz wyciac ,to potem ciezko od tego papierka odkleic ,jak wiekszy to ujdzie jeszcze .
tu filmik z wykorzystaniem folii perłowej(muszli)
Kod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść
a tu moja koroneczka ;d wycięta z majtek![]()
http://www.pati-nails-lashes.blogspot.com/- amator, samouk, zapraszam
_______
Nie wzbijesz się w niebo machając rękami.
Wybuduj rakietę, zwaną ciężką pracą,
napędzaną cierpliwością,
a gwarantuję Ci,
że osiągniesz to co zamierzyłeś.
jeszcze wtedy pracowałam tylko na tipsie, więc opracowanego tipsa, zagruntowanego, pokryłam minimalna warstwa covera, utwardziłam, przemyłam i posmarowałam klejem, przyłożyłam od gory i przykleilam dociskajac od gory do wolnego palcem, a to co mialam za dlugie przycięłam rowno z koncem paznokcia i też na klej, zwinęłam na boczki, żeby nie bylo widac tipsa i coverka
potem tradycyjnie, dalam spowrotem cover zeby poprawic krycie na łożu i zbudowałam budującymminusem był sterczący bulion, ale bez niego też byłoby ladnie, z samym kwiatkiem
buziaczki
![]()
Uważam że rownie ładnie byłoby bez warstwy covera pod koronką, ale ja chciałam żeby nie było widac tipsa, dlatego pokryłam![]()
http://www.pati-nails-lashes.blogspot.com/- amator, samouk, zapraszam
_______
Nie wzbijesz się w niebo machając rękami.
Wybuduj rakietę, zwaną ciężką pracą,
napędzaną cierpliwością,
a gwarantuję Ci,
że osiągniesz to co zamierzyłeś.
HIT! JEDYNE W SWOIM RODZAJU DIAMENTY 3D ALE OKAZJA (2705939630) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
a jak by te diamenty do góry nogami wtopić?
właśnie ciężko dojrzeć co to dokładnie jest![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)