Co sadzicie o takich pazurkach?
Kod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść
Co sadzicie o takich pazurkach?
Kod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść
SZCZĘŚLIWA
Głupota żywy eksponat, nie wyobrażam sobie jak można żyć z takimi :/
ooo masakra
ale to są jej naturalne?.....yhhhh
jak dla mnie to, to już jest kalectwo... jak można się chociażby podetrzec Juz nawet sobie nie wyobrażam jak tampona włożyc hehe a bleeeh
fuj obrzydliwe
Byłam ciekawa czy wśród Nas jest ktoś, komu się podobają takie szponiska
SZCZĘŚLIWA
wątpię czy takie paznokcie komukolwiek się podobają no chyba że tej właścicielce ...
Nie chciałbym jej robic manicure
ja nawet sobie nie wyobrazam jak ona sie ubiera albo czesze przeciez sie nie da...
a tu coś na dokładkę maaaasaaaakraaa
ale pomyślcie ile musiałybyście lakieru stracic żeby te paznokcie pomalowac... buteleczka to na pewno za mało....
ale pomyślcie .... taka osoba chyba lezy w domu do góry brzuchem, skoro udało jej sie takie szpony wychodowac
a pomyslcie jakby chciala je np . zazelowac haha
jak nie więcej i jeszcze jej zrobic uzupełnienie... kurde dwa dni na spiłowanie jednej ręki
widziałam kiedys ta kobietę w TV kalectwo
hehe to jak by się chciało co dzień malowac paznokcie to jeszcze można by było bankruta przywalic
na dwa paznokcie ... ja myślałam, że na jeden
czego to ludzie nie robią dla zysku....durna baba żeby z siebie kalekę robić p oto by się "pokazać"
no ale w sumie takiej to dobrze bo nic nie robi tylko ile można wytrzymac w bezczynności ... ciekawe
Iz
Wymyśliła sobie, że kiedyś będzie tak cholernie szczęśliwa.... I będzie
Taka fajna babeczka a tak sie oszpecila.Ciekawe jak sobie du.. wyciera.Nie mowila w tv
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)