wklejam kilka zdjęc z Kosmetomani jak się formuje pazurki na kształt stalówki , mi się coraz bardziej zaczynają podobac normalnie muszę kiedyś spróbowac![]()
wklejam kilka zdjęc z Kosmetomani jak się formuje pazurki na kształt stalówki , mi się coraz bardziej zaczynają podobac normalnie muszę kiedyś spróbowac![]()
Ostatnio edytowane przez Emist ; 14-05-2010 o 18:56
łiii fajne .... tylko niech mnie ktos nauczy szablon zakladac![]()
![]()
![]()
i jeszcze klka fotek jak się je robiteż z Kosmetomani
![]()
Barbara trza próbowacja będę tak długo robic aż się w końcu nauczę
![]()
Mnie też się bardzo podobają stalówki, ale jeszcze nie próbowałam. Klaudia Kret robi bardzo ładne, no i oczywiście jest ich trochę na stronie rosjanek.
Wklejam kilka prac ze strony rosyjskiej.
jeny to ja sie wybije
napisze taki pazurki sa swietnie wykonane wzory przepiekne
ale ten ksztalt mi sie nie podoba
hehe każdy ma swoje zdanie , mi te się w chu*** podobają a szpice zwykłe nie,chociaż ostatnio jak zobaczyłam z jednym wzorkiem to nawet nawet
![]()
hihihihi masz racje
kazdy ma inny gust
ale znajac mnie jak edge wydzie z mody to mi sie spodoba hahahah ja taka jestem
czasem za pozno trybie hihi
Ciekawa jestem jakby sie takie staloweczki nosiły. Klientki bardzo chwala szpice, bo są dla nich wygodniejsze...A jak by bylo w przypadku tych?
![]()
jak szpice mi nie bardzo podchodza to te mi sie bardzo spodobaly
a wzory przecudne![]()
mało powiedziane że piękneale mnie dziś nosi na te stalówki to masakra , tylko nie chce mi się robic no i jeszcze nie wiem czy bym umiała je zrobic heh
ivona70 no normalnie szczęka opada dawno tak się nie czułam oglądając zdjęcia pazurków
ja nie wiem jak tu wkleic te zdjecia,jakas noga jestem chyba w tych sprawach..wkleilam stylizacje swoja edge do albumu..sa moimi faworytami jesli chodzi o stylizacje i moge zawsze pozwolic sobie na ciut dluzsze i w niczym nie przeszkadzaja..te ktore pokazalyscie na prawde piekne..
ej tylko się nie śmiejcie dziś zrobiłam sobie jednego tipsiora <bo nie wytrzymałam > edge i powiem że to mój pierwszy raz heh tak jak założenie szablonu ostatni raz szablon zakładałam jak byłam na kursach ...
Annamon dzięki za przekonanie do szablonu![]()
Iz
Wymyśliła sobie, że kiedyś będzie tak cholernie szczęśliwa.... I będzie![]()
jak na pierwszy raz calkiem super,tez mnie kreca edge,chyba sie skusze,chociaz..... marnie to widze![]()
Do odważnych świat należyna pewno sobie poradzisz
![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)