Mnie również EDGE bardzo się podoba,ale jeszcze nie próbowałam ich zrobića też mnie korcą
Dziewczyny a ciężko się je robi
![]()
Mnie również EDGE bardzo się podoba,ale jeszcze nie próbowałam ich zrobića też mnie korcą
Dziewczyny a ciężko się je robi
![]()
nie jest tak ciężko jakby się wydawałoodezwała się ta co robiła jednego paznokcia edge hehe
Iz
Wymyśliła sobie, że kiedyś będzie tak cholernie szczęśliwa.... I będzie![]()
od czegoś trzeba zacząć![]()
na razie mam swoje tipsiory jeszcze ,ale niech no ściągne to robię edge ,nie ma bata![]()
hehe
Iz
Cuda![]()
no śliczne, słodkie i milusie![]()
Iz
każdy chwali a nikt nie zrobi ;/
tu moje
Ostatnio edytowane przez Emist ; 14-05-2010 o 18:56
mala_czarna trafna uwagaa edge bardzo fajne
![]()
Atrlia tak jest to kształt wymagający dość wprawy. Trzeba yważać aby grzbiet EDGE przechodził przez samśrodek paznokcia. Bardzo cieżko się robi na nim french. Trudny do opiłowania. Ale ogólnie jak widac wychodzi swietny efekt wiec warto się pomęczyc. EDGE sa bardzo wygodne w noszeniuwięc POLECAM POLECAM
![]()
Pamiętam te czarne z konkursu "księżycowa noc". To były jedne z moich faworytek. Przepiękne![]()
Edge zajebiaszczeJestem po wielkim wrazeniem
! Bardzo ladnie wygladaja
!
![]()
Dziewczyny super te wasze EDGE. Nigdy ich nie próbowałam robić i nie prędko pewnie spróbuje, ale mam nadzieje, że kiedyś to zrobie
jak dla mnie sa za tudne troszke moze za jakis czas sprobuje jak troche bardziej opanuje akryl.
www.nathalie-nails.blog.onet.pl -zapraszam do oglądania mojego bloga
ivonna tak tak masz racje z konkursu ale niestety obeszło się smakiem
natalcia ćwicz a napewno dojdziesz do perfekcji!
szukam kogops kto mnie nauczy robic takie pazurki okolice cieszyna
OdważneI niestety troszkę trudne do wykonania
Ale kiedyś się skuszę![]()
mala czarna cwicze jak tylko mam chwile, ale nie jest tak latwo ujarzmic akryl, ale juz coraz lepsze mi wychodza.
www.nathalie-nails.blog.onet.pl -zapraszam do oglądania mojego bloga
tak patrzylam na te piekne pazurki az pokusilo mnie zeby sobie takie zrobicjutro wkleje zdjecia
a ja nie umiem formy podlozyc ..... ehhh ale jestem zla![]()
ja też ostro ćwiczę na szablonie ale nie za każdym razem mi to wychodzi![]()
ja odkad nauczylam sie robic pazurki na formie to zdko kiedy robie teraz na tipsie i przekonuje klientki do formy. Jak juz sie nauczysz na formie to szybko porzucisz tipsy , ja tak przynajmniej mialam![]()
ja na nowo formy staram sie pokochać, tylko tak zraziłam klientki do nich ze ciężko je teraz z powrotem namówić![]()
SZCZĘŚLIWA
Chanti wierze w Twój dar przekonywania![]()
Iz
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)