Nie no padlam hahahaha Chyba kogoś tu poj...widocznie to zapoczątkowala jakaś nieudolna stylistka hahaha
Nie no padlam hahahaha Chyba kogoś tu poj...widocznie to zapoczątkowala jakaś nieudolna stylistka hahaha
Nie patrz nigdy na twarz, czy piekna i mila. Patrz tylko na serce, bo w nim dobroć i sila
a mnie się zaczynaja podobać, te pazurki kojarzą mi się z wachlarzem.. latem jak będzie gorąco to można sobie powachlować
szok..... wczoraj dostałam gazetke czytam i ..... sie zdziwiłam . Poczatkowo myslalam ze to zdiecia pt. Jak zle wykonac stylizacje.... czytam dalej a tu nowosc .... a feeee
o matko z ojcem... masakra! blee fuuuj ohyda łe okropność!
zapraszam na moje blogi:
http://nailsbybozena.blogspot.com/
http://make-up-4-u.blogspot.com/
https://www.facebook.com/bozena.pustelnik.makeup
INSTRUKTOR SPN Bielsko-Biała, Oświęcim
moze napiszmy jakąs perycje o redakcji z prośbą o sprostowanie... np że to nie najnowszy trendy tylko "konsekwencje nieprawidłowego podłozenia formy" czy coś takeigo... może im sie strony z tytułem pomyliły
swoją droga to zastanawiam sie jak w takich założyć rękawiczki na zimę
a ja wczoraj mialam klientke ktora wlasnie takie chciala, jak to uslyszalam to mnie az cofnelo (bo one sa paskudne) i oczywiscie nie zrobilam jej takich tylko kwadraciki dluzsze
Nie to juz przechodzi wszelkie pojecia-one sa masakryczne-to po co ja sie ucze i dalej mecze nad prawidlowa budowaOd razu zaczne trzaskac takie cuda
w najnowszym wydaniu Paznokcie jest o nich mowa
A wiesz, też myślałam o systematycznym buncie przeciwko czemuś takiemu. Ja rozumiem, że informują o nowościach itd, ale LUDU PRZENAJŚWIĘTSZY! to karygodne mówić początkującym nieraz stylistkom - że TAK MOŻNA. Nosz kurde!
Chyba dla nas wszystkich oczywistym jest, że to wynik popularyzacji stylizacji i niedouczenia wielu dziewczyn robiących paznokcie, braku wprawy. Ok, czasem takie komuś wyjdą - trudno - ale żeby mówić, że tak miało być, to zgroza.
"Wysoko mnie ceni - mówisz? Wiem, zażądałby więcej niż 30 srebrników"
widzę, że nie tylko ja tak zareagowałam na ta pazurki, one są straszne
przyzwyczailam sie jjuz do naszych przepisowych,wypilowanych,te lopaty mi sie nie podobaja
wszystkie marzenia sie spelniaja
Mi sie poprostu niedobrze zrobilo,bleee.Przed wstawieniem tego tematu widzialam sporo takich pazurow jezeli tak mozna to cos nazwac.I myslalam ze ktos sie dopiero uczy lub cos w ten desen ale zeby to nazywac trendy to juz przesada,no chyba ze to,,cos,,ma inne zastosowanie Mam nadzieje ze nasze klientki obecne i przyszle nie wystrzela z tekstem ze chca takie maszkarony na dloniach..
u mnie w miescie jest pewien mezczyzna ktory robi paznokcie. Ogolnie to cieszy sie duzym powodzeniem, no wiadomo, "woow facet robi paznokcie" itd. Ale nie o to chodzi. Raz przyszla do mnie na uzupelnianie klientka, ktora robila sobie wlasnie u niego wczesniej pazurki. i musze wam powiedziec ze moze az tak to one nie wygladaly, ale bardzo podobnie nie moglam zrozumiec, jak on moze zostawiac taki ksztalt Dla mnie to zwykłe łopaty i tyle. Nigdy takich nikomu nie zrobie zeby mnie blagaly kobitki na kolanach!
PER ASPERA AD ASTRA
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)