Witam was moje kochane.
Zakładam wątek bo jestem zakochana w nowej metodzie stałego prostowania włosów, a mianowicie w metodzie keratynowego prostowania włosów. Jak wiadomo keratyna buduje nasza skore włosy paznokcie, jest to podstawowy budulec.
Metodę te można stosować nawet na zniszczone, farbowane włosy( czego nie można robić metoda chemicznego prostowania włosów). Metoda keratynowa nie niszczy włosów, "oplata" je keratyna dzięki czemu włosy sa piękne, gładkie, lśniące i proste!
Od kilku dni interesuję się tym bardzoa konkretnie od dnia kiedy przyszła do mnie klientka po takim zabiegu! zakochałam sie w jej włosach!
Z tego co wiem sa 3 firmy które produkują preparaty do tego zabiegu, a najlepsza z nich jest encanto.
Na allegro jest bardzo trudno złapać te preparaty, bo sa sprowadzane prosto ze stanów i jak tylko sie pokazują to błyskawicznie sa wykupowane. dlatego mam propozycje (jeśli tylko będą chętne) zorganizować zbiorcze zamówienie bezpośrednio od firmy z eBay.
Na naszym forum mamy zakaz organizowania zamówień zbiorowych// tusia
Wiem, że dziewczyny z Wizażu sie tym zajmowały ale z tego co widzę na forum wizażu ludzie proszą i niektórzy nie mogą sie doprosić, a niektóre osoby sa bardzo niemile. a zwykła osóbka nie mająca tytułu "organizatorki" nie może zorganizować zamówienia.
Piszcie co sądzicie o tej metodzie.
PS. później jak mi sie uda to wstawię zdjęcia jatie sa efekty
buziak![]()