mój mały wizaż
oglądaj komentuj wpadaj często![]()
mój mały wizaż
oglądaj komentuj wpadaj często![]()
ciesze sie ze Ci sie podobajazapraszam tam czesciej
![]()
Na pewno będę wpadać![]()
piękne makijaże, powalają
![]()
Super stronka no i piękne oczka-oj jakbym chciała takie rzęsy <3
"Dłonie są krajobrazem serca"
hehe nie bolaly a z reszta przewaznie staram sie robic zdjecia w swietle dziennym przy oknie zeby nie uzywac lampy
wiec zapraszam na bloga milo mi
---------- Dodano o godzinie 15:52 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 14:44 ----------
nowa notka na mój mały wizaż
postaram sie dziennie cos dodawac![]()
Świetny blogNa pewno będę częściej zaglądać
![]()
milo mi zapraszam
---------- Dodano o godzinie 20:27 ---------- Poprzedni post był napisany Wczoraj o godzinie 18:54 ----------
znow notki
za niedlugo stepik biore udzial w konkursie wiec nie wiem czy moga byc zdjecia wystawione przed zakonczeniem konkursu ale jak tylko dostane odpowiedz dam znacmój mały wizaż
---------- Dodano o godzinie 16:37 ---------- Poprzedni post był napisany Wczoraj o godzinie 20:27 ----------
duzo duzo o modelowaniu twarzy !
---------- Dodano o godzinie 11:59 ---------- Poprzedni post był napisany Wczoraj o godzinie 16:37 ----------
zapraszam do mnie na bloga pojawil sie stepik makijazu---> mój mały wizaż
wejdz zobacz skomentuj dodaj do obserwowanych
---------- Dodano o godzinie 15:39 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 11:59 ----------
![]()
Fajne poradyprzydatne
![]()
dzis znow dwa nowe makijaze![]()
Jakie koloryyyyyyyy![]()
Świetne makijażeBęde Ci to ciagle mowic, bo tak bardzo jestem zachwycona
![]()
hehe dzieki wielkiewiec ja zapraszam czesto na bloga
---------- Dodano o godzinie 15:38 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 13:57 ----------
kolejny opisany makijaz
---------- Dodano o godzinie 19:53 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 15:38 ----------
up![]()
nowe nowe
---------- Dodano o godzinie 15:21 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 14:33 ----------
mój mały wizaż
kobieto bardzo mnie to cieszya ja wciaz podziwiam twoje paznokcie
*
cos nowego
mój mały wizaż
nowosci nowosci na temet ustmój mały wizaż
---------- Dodano o godzinie 12:01 ---------- Poprzedni post był napisany Wczoraj o godzinie 11:44 ----------
mala sesja mój mały wizaż
---------- Dodano o godzinie 09:55 ---------- Poprzedni post był napisany Wczoraj o godzinie 12:01 ----------
mój mały wizaż
na blogu sesja zdjeciowa z Patrycja mój mały wizaż
jakosc zdjec mnie zabija :/
wiecej na mój mały wizaż
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)