meg19791 urzekły mnie twoje ludwikikocham ten styl ale nie wiem czy odważyłabym się do salonu
brawo za odwagę
![]()
meg19791 urzekły mnie twoje ludwikikocham ten styl ale nie wiem czy odważyłabym się do salonu
brawo za odwagę
![]()
Ja otworzyłem 3 miesiace temu wlasnie w domu ale dopiero miesiąc temu faktycznie skonczylam. Kilka rzeczy bym zmieniła, ale moze z czasem jak juz będzie więcej klientek i pieniążków.
Ostatnio edytowane przez samaron ; 26-03-2014 o 17:13
a oto mój kącik
zania fajny masz salonik
ja się muszę zebrać w sobie i skończyć własny :/
Ale ja nie widzę żadnego zdjęcia gabinetu...![]()
Profesjonalne artykuły do stylizacji paznokci. Dystrybutor SUN FLOWER, EVERSHINE. Artykuły do przedłużania rzęs - NOBLE LASHES.
LUBLIN UL. LUBARTOWSKA 47.
DLA FORUMOWICZEK 2% RABATU. TEL. 515 292 993.
F: http://www.facebook.com/pages/Styliz...83661101693490
Przeglądałam sobie jakieś starsze posty i niektóre saloniki są naprawdę z prawdziwego zdarzeniaszczegolnie zapamiętalam ten w stylu skandynawskim
niektóre natomiast jak dla mnie to totalna porażka (bez urazy oczywiscie). Ale od tego czasu pewnie wiekszosc dziewczyn rozwinęla swoje kaciki i to jest najważniejsze
ja poki co mam taki mały salonik.. pozdrawiam
![]()
![]()
Mam nadzieję, że zdjęcia widoczne,takie oto studio na szybko fotki, jeszcze na ściany pewnie coś zawieszę ale pogląd już jest: ).stanowisko pedicure,ciało twarz,manicure,dezynfekcja,zaplecze,poczekalnia no i łazienka z toaletą jest: )
przepiękne te wasze salonyja dopiero zaczynam więc póki co przy stole robię albo idę do mojej mamy do kuchni bo ma tam jaśniej niż u mnie a jeszcze sobie nie sprawiłam solidnej lampki
Dziewczyny, jak przechowujecie hybrydy?
zacienione
Ostatnio edytowane przez ell ; 24-08-2021 o 14:24
Koniecznie w zacienionym miejscu. Lakiery takie utwardzają się pod wpływem światła, tak wiec jeśli przykładowo zostawisz je na parapecie okiennym, to najprawdopodobniej długo sie nimi nie nacieszysz
Mam osobną szafeczkę na lakiery, które są ładnie uszeregowane, tak abym mogła bez problemu po nie sięgnąć w sytuacji w której mam pomalować paznokcie mojej klientce. Przetestowałam wiele firm, ale te odpowiadają mi najbardziej.
https://puderek.com.pl/202-silcare-flexy
Jeśli chodzi o lakiery polecam Silcare, są świetnej jakości.
To ciekawe, widziałam w kilku salonach, że lakiery stały na wierzchu.
Do nas do firmy własnie planujemy kupić jakieś porządne, nowe meble
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)