Dziękuję za odpowiedź![]()
Faktycznie przymrażałam każdą warstwę przed prawidłowym utwardzeniem, teraz tak nie będę robić![]()
Dziękuję za odpowiedź![]()
Faktycznie przymrażałam każdą warstwę przed prawidłowym utwardzeniem, teraz tak nie będę robić![]()
Prawda, tam było przymrażanie
Ale teraz już wszystko wiem
---------- Dodano o godzinie 10:33 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 10:31 ----------
A nie możesz użyć własnego pędzelka do frencha? Będzie Ci wygodniej
czy ten zel igloo mozna stosowac na opracowany paznokciec juz? czy trzeba go zatopic w clearze?
"Pasja jest to coś, co się uprawia. Angażuje się w to całe serce, kocha się to i dopieszcza. Chce się w tym zatracić, temu poświęcić i w końcu podzielić z innymi''[/COLOR]
MAlinko można, ale wczesniej cieniutko bazy bądź innego żelu przeźroczystego, by łatwiej było przetrzeć uśmiech
Dziewczyny jest wersja z cieńszym pędzlem, ale trzeba powiedzieć przy zamówieniuPoza tym można używać tego lakieru jak normalego białego żelu- przecieramy usmiech czystym pędzelkiem
Co do przymrażania.... można przymrozić ale niech to trwa jakieś 20sec chociaz![]()
a ja chciałam powiedzieć ŻE ... ten budujący żel jest bardzo czuły na światło uv ... robilam jak zawsze starałam się nie trzymać zbyt blisko a i tak "skurczy byczek" załapał mi w pojemniczkuno i pędzelek mam do wyrzucenia więc uważajcie kochane ...
mimi budujący w pędzelkuO jakim żelu dokladnie mowisz
![]()
żel w pojemniku ale pędzel do nakładaniu żelu taki zwykły... a żel mam tem perfect clear Perfect Clear 50ml
No ale wiesz... żal sam się nie utwardziWszystkie żele są wrażliwe na światło, dlatego chowamy je w ciemnych miejscach i nie zostawiamy na słońcu
![]()
Ja mam jeszcze jedno pytanko...
poszukuje idealne DLA MNIE pędzle . Po zakupie dziesiątek... myśle o indygo...
Dziewczyny interesują mnie pędzelki do zdobień i akrylu z indigo...
Co myślicie o nich?
Ja mam do akrylu #6 -jest bombowy.Nie jest duży jakby sie komuś to wydawało.Idealnie robi się kwiatuszki malusieńkie jaki] i duże.Ma bardzo ostry czubeczek.Polecam bo wart swojej ceny.A ten desing mhh... -na początku sobie leżał na szafeczce bo aż szkoda było mi go używać.![]()
dzisiaj wyprobowalam hybrydkiczerwony jest cudowny taki soczyscie krwisty
jest poprostu mega
wlasnie nosze o na pazurkach
aplikacja jest dziecinnie prosta
natomiast "rozem" frenczowym sie troszke rozczarowalamwyglada zupelnie inaczej niz na stronce i jest bardziej brzoskwiniowo pomaranczowy niz rozowy i jeszcze ta fioletowa poswiata
po przemalowaniu nim na frencha paznokiec wygladal jakby koncowka mega zzolkla po solarium![]()
agulusia a ta czerwień to R02![]()
tak r02
jest bardziej soczysty niz na fociei ciutenke ciemniejszy
To ja dodam zdjęcie BR01, bo jestem równie nim zachwycona co klientki czerwienią RO05
---------- Dodano o godzinie 18:05 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 18:03 ----------
Agulusiu a mogłabyś mi powiedzieć, który to konkretnie kolor?
Bo sama chciałam sprawić sobie jakiś różowy kolor do frencha i może zrezygnuję z tego koloru co piszesz.
urbanka poka jak na pazurku wyglada ta czerwień R005![]()
![]()
Ostatnio edytowane przez Elizabeth76 ; 31-05-2011 o 20:09
urbanka ja mam P01jest bardzo transparentnym lakierem co akurat wcale mi nie przeszkadza ale zeby mial krycie jak pokazane jest na stronie to ze 3-4 warstwy trzeba
jak klientka chce delikatne pazurki nie rzucajace sie w oczy to jest super![]()
jak tylko komuś będę robiła to postaram się zamieścić zdjęcie![]()
A ja mam pytanko, czy obowiązuje jeszcze promocja na próbki? We wcześniejszych postach wyczytałam że do 8 sztuk dodawane są 2 gratis? Czy są to jakieś losowe próbki czy można je wybrać? i czy ta promocja obowiązuje w jakimś konkretnym sklepie czy ogólnie? Właśnie się zastanawiam nad zmianą swoich żeli na Indigo - brzmią całkiem iteresująco![]()
Dodaję zdjęcie RO4w rzeczywistości wychodzi trochę ciemniej niż na zdjęciu.
Mam jeszcze 1 pytanie do szkoleniowca Indygo.
Jak to wygląda ze ściąganiem hybrydy? Wczoraj zrobiłam plasterki na każdy paznokieć nasączone acetonem i trzymałam je tak ok. 12min, a ściąganie okazało się bardzo ciężkie.
Lakier zaczął się łuszczyć i to nie na wszystkich paznokciach.
Może lepiej byłby gdybym moczyła paznokcie.
Prosiłabym o podpowiedź![]()
Tak- promocja obowiązuje
Będą nowe kolory do frencha
Przed rozpuszczaniem trzeba zmatowić![]()
urbanka sciaganie niestety nie wyglada tak pieknie jak mialo bycmnie dzisiaj na trzech odpryski sie porobily bo przywalilam reka w biurko i chcialam sciagnac( 3 dni temu nakladalam) zmatowilam, moczylam 10 minut w acetonie i nic...sciagalam pilnikiem
![]()
![]()
To trochę do duszy... bo dla (moim przynajmniej) klientek ważne było, że jest to metoda bezpilnikowa
no nic trzeba sobie radzić![]()
Aż takie pancerne są? A może aceton jakiś niedobry? A właściwie to nasuwa mi się pytanie, czy Indigo nie ma w planach wprowadzenia specjalnego płynu do rozpuszczania hybryd?Może wtedy nie było by tak trudno ich usunąć? Byłby pewnie odpowiednio przystosowany
![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)