... hm chyba jest nowy kształt paznokci - co o nich myślicie?
Ôîđěŕ "SPIKE" - Ďîäčóěíűé âŕđčŕíň
Ôîđěŕ "SPIKE" - Ńŕëîííűé âŕđčŕíň
jak dla mnie troszke dziwne
... hm chyba jest nowy kształt paznokci - co o nich myślicie?
Ôîđěŕ "SPIKE" - Ďîäčóěíűé âŕđčŕíň
Ôîđěŕ "SPIKE" - Ńŕëîííűé âŕđčŕíň
jak dla mnie troszke dziwne
"Wczoraj- to historia
Jutro - to tajemnica
Dziś to dar od losu....."
mi się wydaje że to inna wersja szpica ... tak na pokaz ... za kształt czy forme ja uważam coś w czym się da chodzic ... co jest uzytkowe . a to hm .... na paznokcie pokazowe ok... bo cos tam gdzies tam wystaje ... ale to zadna zmiana jesli chodzi o budowe czy cos w ten desen ... jak w morde strzelil szpic .. no chyba ze ja slepa jestem a to juz inna sprawa
Mnie sie nie podoba ten ksztalt ,raczej malo praktyczny ...Juz nawet nie mowie o potrzebach fizjologicznych
hm... mi się podobają , ale nie na co dzień chyba fajne na konkurs
ZAPRASZAM NA NOWEGO BLOGA:
http://www.uroda-diamondshine.blogspot.com/
a tam od razu nowy kształt paznokci moim zdaniem to po prostu element zdobienia, to cos jak blade, tylko kilka razy wyfrezowane te 'półkola'.
"Każdego dnia jeden mały krok do przodu."
bł.Jakub Alberione
mi nie przypadl do gustu, nowy czy nie nowy
mi tez sie nie podoba. Na konkurs owszem, ale to już więcej pracy potrzeba do zrobienia.
Zgadzam się z dziewczynami na pokaz ok ale żeby tak nosić.. już szpice bym wolała nosić albo edge
A mnie podoba się. Ja lubię wszystko co dziwne nawet bym sobie takie zrobiła.
Mi osobiscie przypadły do gustuUwielbiam szpice,wiec te mnie tez do siebie przekonaly
juz jest temat....bardzo prosze przeniesc w odpowiednie miejsce !Kod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść
kilka nowych fotek z www.nailclub.ru
Na konkursy mogą być,ale nie wyobrażam sobie ich na codzień.
czemu ? a mi sie bardzo podobaja
www.fenixsklep.pl <-- serdecznie zapraszam
DYSTRYBUTOR MARKI PEGGY SAGE oraz MISTERO MILANO .
www.salonfenix.pl
http://pazurkomania.blogspot.com
O matko Piękne wzorki na okropnych paznokciach... jak takie coś się w ogóle robi i gdzie znalazłaś to forum
joobler ty sie zastanow do kogo ty mowisz... jakbys nie zauwazyl/la to jestem tu troche dluzej od ciebie...
Izka, Ty sie nie przejmuj bo sama wiesz ze te paznokcie to mistrzostwo ciezko zrobic taki piekny ksztalt ... hihi
Zyza,barzo łane zobienie.Kształtu nie ocenie bo nie potrafie.Lewo odrożniam spike od arrow-dopiero zwróciłaś mi uwagę ,że to co innego.W pierwszym poście jest link do dwóch różnych i to mnie zmyliło.
A ja mam wrazenie, ze on/a pisal/a ogolnie o pieknych wzorach na spikach a nie Izka do Ciebie. Chyba zle odebralas
Ogolnie ksztalt nijaki jak dla mnie, troche zabawy z frezarka by wyprofilowac zaokraglenia ( chyba ) ale generalnie taki rodzaj pazurkow jedynie na konkurs
Agnieszka
przepraszam joobler chyba rzeczywiście źle odebrałam ten post myślałam ze o tym forum to do mnie przepraszam ale jestem narwaniec powiem a nie pomysle pół wieczoru myślałam jak się wyglupilam ps. wybacz rzeczywiście kształt jest conajmniej dziwny ale ciężki w wykonaniu... sama noszę takie ze wszyscy oglądaja je ze wszystkich stron i wyobrazcie sobie ze lepiej reagują na ten kształt niż standardowe szpice. ps. rudzia to nie tylko frezarka o tym przekonały się dziewczyny na naszych warsztatach
Ostatnio edytowane przez zyza ; 03-01-2013 o 09:04
Troche niepraktyczny niestety....
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)