dzikakura prześliczne wachlarze!
meraszka podziwiam, że w takich warunkach udało się zrobić całkiem przyzwoitą aplikację, nie wiem, czy dałabym radę na twoim miejscu![]()
dzikakura prześliczne wachlarze!
meraszka podziwiam, że w takich warunkach udało się zrobić całkiem przyzwoitą aplikację, nie wiem, czy dałabym radę na twoim miejscu![]()
ha...no nie wspomniałam, że rozmawiała przez telefon- to już chyba norma u takich młodych lasek, że ciągle gadają przez tel...ale ona odczytywała smsy! mówiła, że ona tak tylko troszeczkę uchyli oko i da radę...i cholera- zabroniłam, a ona dalej :/...i taka bonanza cały czas...
a- kura mówi, że nie wrzucamy dopełnieńto ja wrzucam, dla kury specjalnie
, nie mam tylko zdjęcia przed...
Kod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść
Ostatnio edytowane przez meraszka ; 10-02-2012 o 23:12
Dzieki dziewczyny
meraszka- ADHD to jedno z przeciwskazan do aplikacji rzęsek, hyyyy, ale spoko sobie poradzilas, mila aplikacja, naprawde
a Jakie slabiutkie rzeski ma ta kobitka,(o dopelnieniu mowie) a widzisz, ze z cztery są nad linią rzes?
hmm...adhd to chyba jeszcze nie jest, chociaż było naprawdę ciężko...
a słabiutkie w sensie, że 'słabiutkie', czy że aplikacja słaba? bo rzęsy same w sobie słabe raczej nie są, a nawet przez brak tarmoszenia, tuszowania codziennie i demakijażu gwałtem odrastają jakieś sensowniejsze...to że nad linią rzęs to widzę, ale akurat w tym przypadku nie ma jednolitej linii rzęssą jak zęby u rekina- trochę na linii, część poniżej, część powyżej, takie porozrzucane...to jest w ogóle moja mama...
nooo, nie bij mnie kura![]()
agula piekne te twoje rzesy, bardzo dokladne !
meraszka - super sobie poradziłas. Ja tez mam takich adehadowców z 5 ;D w tym dwie takie ktore po 20 minutach pytaja czy mam juz połoweę
Ostatnio cos zdjęc tak nie pstrykam , tu aplikacja 2:1
i porownanie metody 2:1 do 1:1
fajne te rzęski pinoczetkapomysł z porównaniem świetny- teraz to dopiero widać różnicę
![]()
A to moja aplikacja
Dopiero 4 więc nie krzyczeć mocno heheh
Pani miała bardzi nierówną linie rzęs. Pierwszy dla mnie taki przypadek ale nie wyszło żle. Układały się w miarę
(fot. podpisane bo na nk daje)
![]()
![]()
![]()
dawno nic nie kleiłam, ale takie udało mi sie dzis wykleić w 4 godz.(z czasem jeszcze kuleje) rzesy mink B 0,20 12 , 8 mm
mogłam bardziej kąciki wykleić. dziewczyna miała bardzo długie rzesy, dolne też. tu jest bardziej zagęszczenie niż wydłużenie![]()
wszystkie aplikacje super
pino-swietne porownanie
Meraszka, slabiutkie naturalne o to mi chodzi przynajmniej tak to wqygladalo, ale wiecie fota...
Ewelinka zle nie jest, troche ci sie rzeski jeszcze chwieją i nierowne odleglosco troszenke od powieki, ale spoko jak na 4 raz
paulaa- coraz lepiej, (a prawy wew kacik to co?) zapodział się pod podkladką?
a tu takie ło- cosik mi pani do foty ocząt nie chciala otworzyc
rzęsy Mink B 13, 11, 10 , 8 mm
kura super widac na 3 zdjęciu jak równiutenko i bliskomega
kura- no fajne te Twoje aplikacje noo
a co do tych maminych rzęs, to one owszem wyglądają na słabe- cienkie i jasne, ale cholery wcale słabe nie są...mało tego- nawet mama sama zauważyła, że od doklejania im się poprawia, bo nie dłubie w nich codziennie i nie masakruje tuszem, nie szarpie i nie ciągnie przy zmywaniu. Rosną sobie dłuższe niż zawsze, a nawet ciut ciemniejsze i grubsze, a doklejone trzymają sie tyle ile powinny, rzęsy nie wypadają ani trochę szybciej. Mama jest tak tym zdziwiona i zafascynowana, że je codziennie ogląda dokładnie
a tu takie moje wczorajsze dłubanie- j0,2 13,11,9 z granatem
taka ilość rzęs jeszcze mi się nie trafiła, tym bardziej jestem dumna z czasu, w jakim udało mi się je wykleićjest coraz szybciej (dzięki Edytko
). No, a resztę Wy ocencie...
![]()
![]()
![]()
![]()
Pierwsze rzęski z których jestem zadowolonaJuż na wstępie podkładki idealnie ułożyły mi się pod oczy nie łapiąc wreszcie kącików wew (choć na zdj wygląda to inaczej
), rzęski kleiły się idealnie i całość zajęła mi równo 2h, co dla mnie jest ekspresem
no i przemiła klientka dała się namówić na trochę fioletu
![]()
Zuuzaneczka pieknie z tym kolorkiem. Ogólnie super praca
Ja dopiero mam pierwsze klientki ale co tam, wstawiam te pierwsze wypociny też heheh
Spłakane wrażliwe oczka
![]()
Od góry patrząc widze postęp porównując z poprzednimi kilka postów wyżej. A ogólnie dużo ćwiczń przede mnąAle dam radę hehe
ogólnie bardzo ładnie mnie się naprawdę podobaszkoda tylko że zdjecia tak z daleka to cieżko coś więcej powiedzieć poza tym że równiótko i nic ze sobą nie posklejane
na lewym oczku są takie punkciki jakby kilka rzęsek było posklejanych ze skórą, ale nie dam sobie głowy uciąć że to to
![]()
Aga miała jakby 3 linie rzęs. Linię właściwą i linię pod nią i nad nią. Aż sie bałam końcowego efektu...
Jak klientka ma w tel aparat conajmniej 5Mpix to niż potke robimy a teraz była robiona aparatem ktory czas zmienić na lepszy model heheh
Krysztalkow nie widac, ale kolorki tak i fajnie to wyglada, rzesy bardzo ladne
meraszka piekna aplikacja (cosik sie niefajnego dzeje w na lewym oku w 1/3 dlugosci -prawie przy wew kaciku, jakby za nisko podwieszony najnizszy wew rzad rzesek) brawo
zuzaneczka, superancko
Evelina naprawde ladna aplikejszyn
piekne te rzeski dziewczyny robicie, dla mnie to istna czarna magia i pełen podziw dla was, a tak tylko chciałam napisac odnosnie zdjec eweliny j. ze troche dziwnie te zdjecia wygladaja z tą cenzurą, rzesy piekne, ale te kratki psuja zdjecie (przepraszam, moje zdanie)![]()
SKORO JESTEŚMY TYM, CO JEMY
TO NIEZŁE ZE MNIE CIACHO
to może lepiej trochę przyciąć te zdjęcia?
ale rzęsiska piekneja ostatnio bez fot bo zapominam ciągle :/
rzesy metoda 2:1
i porównanie tej samej pani 1:1 do 2:1
ups powtórka![]()
pinoczetkaaa, śliczne rzęski, tam gdzie porównanie, to 2:1 robiłaś dłuższe, nie? modelka ma zielono-kocie oczy, mój ulubiony kolor u klientek![]()
Evelina J., pięknie!i zgadzam się z Zen. - przyciąć zdjęcia!
meraszka, bardzo ładniena takich jasnych rzęskach naprawdę dużo dokleiłaś. ja bym zrobiła w wewnętrznych jeszcze 7-8mm, przyklejając do maluszków, ale i tak świetnie, pewnie modelka zachwycona, co?
Zuuzaneczka, boskie kolorki, szkoda, że nie widać kryształków ale wyobrażam, jak tajemniczo się mienią![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)