Ultra x tez swego czasu byl moim faworytem <3
Ultra x tez swego czasu byl moim faworytem <3
Wow ale wykopany postMyślę, że Marchewkowa mogła już ze 100 razy zmienić preferencje
![]()
www.trooskawka.pl
INSTRUKTOR stylizacji rzęs
FB https://www.facebook.com/Trooskawka-...55544/?fref=ts
Czy nadaje się na klejenie w większej wilgotności? Mam na myśli wilgotność 50-60%, temp ok. 22-25 stopni. Większość klei mi kaprysi. Niektóre powodują, że rzesy sypią się już jak przeczesuje podczas pracy. Zbyt dużo czasu marnuję na poprawki.....
Byłam mega zadowolona z kleju Noble - mój faworyt, nigdy mnie nie zawodził ale latem już tak nie jest. Klei mi się dobrze ale dziewczyny dzwonią po tyg. ze się sypią.
Próbowałam Platinum z Looksusa ale też po 3 - tyg przychodzą mocno dziurawe.
Nie sprawdziła mi się jak było ciepło Kalinka z Magnitici, zamówiłam Malinkę, ponoć sprawdza się latem.
Jeśli któraś z Was mogłaby się podzielić swoimi uwagami dot. klejenia w warunkach jak pisałam powyżej będę wdzięczna.
Dodam ze chodzi o objętościówkę zaawansowaną![]()
Dzięki. Słyszałam o tym kleju tylko nie mogę na niego trafić. Spróbuje zapolować![]()
Dziewczyny a co sądzicie o nowości w Black Lashes a mianowicie gotowe kępki do metod objętościowych? Używał ktoś?
RZĘSY OBJĘTOŚCIOWE 5D MIX C 0,07 x 7-14 - 16 pasków - RZĘSY DO METODY OBJĘTOŚCIOWEJ - Black Lashes
gotowe kępki do volume są już dłuższy czas na rynku. Niestety nigdy idealnie nie zastąpią kępek stworzonych własnoręcznie.
Gotowe często rozpadają się przy odrywaniu, na dodatek mają dodatkową warstwę silikonu i kleju. I najważniejsze są mało ekonomiczne - na wyklejenie jednej klientki potrzeba ok. 1,5 - 2 opakowania. Uważam, że lepiej zainwestować w dobre szkolenie i samemu trzaskać kępuszki
Te gotowce są dobre dla osób, które przy 1:1 trafiają na klientkę z dziurami i chcą ją załatać.![]()
Dziękuję za odpowiedź :-) chciałam jeszcze spytać o rzęsy Y, W , V . Czy te rzęsy są do metody 1:1 ? Na takiej samej zasadzie , jako kępki?
Witam!
Dziewczyny prosze o pomoc![]()
Szukam idelanych rzes do tworzenia przepieknych wachlarzy które rzesy sa waszym zdaniem najlepsze?
Noble Lashes?!
marta2400 tak, to sa gotowe kepkiktore wklejasz jak 1:1.
Kasiulinka913 jest duzo firm i duzo rzes, trzeba probowac bo kazdemu cos innego
z Noble polecam Minki i Russiany, wachlarze wychodza piekne.
Duzo osob chwali rzesy na bialym tle z Mlashes. Jakis czas temu probowalam rzes z Exclusive lashes i tez sa bardzo fajne, wachlarze wychodza bez problemu.
Dla mnie noble i neicha
Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka
Bardzo ładnie wyglądają sztuczne rzęsy. Można je aplikować samemu lub z pomocą kosmetyczki. Jest to dobre rozwiązanie na wesele lub przyjęcie.
Czy warto Waszym zdaniem korzystać z takiej pomocy:
Porady stylisty ? Lovelylife.pl ale przez osobę, która również siedzi w temacie, ale chce się czegoś nowego dowiedzieć?
Czesc,
Poszukuje odpowiedzi na nurtujace mnie pytanie😀 Noble byl mym klejem nr1, dopoki nie zmieniłam lokalu. Na chwile obecna mam 35% wilgotnosci i 24-26 st na stacji pogody. Nawilżacz nie wchodzi w gre- za duze pomieszczenie. Grzejniki zakrecone, jak slonko zaglada przez okno to mam saune w salonie. Zaczelam pracowac na pierscionku by skrocic droge kepki z klejem do oka. Narazie jest ok, ale przy mrozach i odkreconych grzejnika bedzie jeszcze gorzej...
Jaki klej w tak skrajnych warunkach? Macie sprawdzony? Poprosze o pomoc bo rece opadaja.
Justyna
---------- Dodano o godzinie 22:14 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 22:10 ----------
Volume z noble lashes.
Dziewczyny jakich pincet używacie do tworzenia wachlarzy ? Typu L ?
Pinceta typu L - Tęcza - Magniticalashes - magniticalashes.pl - sklep Magniticalashes
Ja bardzo lubie produkty BIS. Klej Super Z bardzo dobrze trzyma, osobiście pracuje tylko na nim już od kilku lat![]()
Używa może ktoś klej Nobleproszę o opinię..
tak ja, ultra plus. Sprawdza sie u mnie dobrze, chociaz uczulil siostre
Niestety z doswiadczenia wiem, ze kazda stylistka musi znaleć SWOJĄ ukochaną pensetę, zeby to zrobić musi próbowac na wielu. Ja zaczelam od
Pinceta Curve Seria Volume Masters 24-kar - Pincety Volume Masters - Akcesoria do przedłużania rzęs - Sklep - Magniticalashes - magniticalashes.pl - sklep Magniticalashes
potem przeszłam przez tzw L , inne zakrzywione, mające styki w różnych miejscach, haczykowate itd... Kazda była fajna przez jakis i ostatnio wróciłam do tej pierwszej i jest idealna. Co nie znaczy ze nie poszukuje nadal
Powodzenia
---------- Dodano o godzinie 11:45 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 11:42 ----------
Uzywałam go dość czesto, był moim faworytem do upałow.
Jak najbardziej polecam, myslę ze w jesiennych i zimowych warunkach sie sprawdzi.
Dziewczynypomozcie mi. Pracowałam na kleju Noble z Noble i było ok do czasu...pierwszy kontakt rzęsy z klejem ok ale podczas czesania rzęsy lecialy
kupilam Perfect z mlashes ..jedno opakowanie mega fajne ale drugie niby z tej samej partii ..i to samo co Noble ...jak zetknęłam rzese z rzęsa naturalna było ok ale na koniec jak przeczesalam wszytko leciało
Krople kleju wymieniam w aplikacji na 2h ok 6 razy. Nie wykonuje za wolnych ruchów bo wcześniej klej mi normalnie wiązał.
Jaki klej moge wypróbować kiedy mam 22-23temp i 40-55% wilgotności (mam wapozon i jak spada mi wilgotność uruchamiam go)?
Zastanawiam sie nad amazing lashes i ich klejem amazing lashes. A czy ktoś na nim pracował?
---------- Dodano o godzinie 09:04 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 08:50 ----------
Kupiłaś ja?
Porcelanowa ja lubię klej by amazing. Niby jest "na lato" ale teraz też śmiga. Z tym że częściej kropelkę wymieniam niż w okresie letnim.
www.trooskawka.pl
To właśnie ten ko którym pisałaś wyżej![]()
Kod html:https://www.amazinglashes.pl/pl/p/Klej-by-Amazing-Lashes-3ml/227
www.trooskawka.pl
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)