Kochaniutkie , jakies dobrze szkolenie z metody 1:1 Bielsko-Biala i okolice mozecie cos polecic?,dziekuje
Kochaniutkie , jakies dobrze szkolenie z metody 1:1 Bielsko-Biala i okolice mozecie cos polecic?,dziekuje
Dziewczyny kogo polecacie jeśli chodzi o szkolenie z mocnych objetosci? Interesuje mnie woj. wielkopolskie, fajnie jakby był to Poznań i okolice.
Cześć,
czy robiła któraś z was szkolenie z 1:1 w Bella Clinic w Lublinie?
Dzień dobry wszystkim
Chciałabym rozpocząć swoją przygodę jako stylistka rzęs, ale niestety nie wiem od jakich szkoleń zacząć naukę.. Na pewno 1:1, ale co później? Lekkie objętości czy 2d, 3d, 4d, Hollywood.. ?
Jestem z Wrocławia i orientowałam się w szkoleniach np. u Darii Brodackiej, która jest związana z MLashes można odbyć takie szkolenia oraz w Perfect Glamour, ale tam oferują szkolenie 1:1, 2:1, 3:1 na jednym szkoleniu (2 dni chyba po 4h). Nie wiem czy to nie za dużo jak na pierwsze szkolenie i dlatego proszę o rady co wybrać i gdzie (nie muszą być konkretnie te 2 miejsca, ale mają terminy wolne jeszcze w październiku-listopadzie).
I jeszcze z jakiej firmy skompletować swój kuferek? Skąd rzęsy, skąd pensety, szczoteczki itd?
Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez Nacia120 ; 03-10-2016 o 13:54
zacznij 1:1 i na szkoleniu powiedzą ci na jakiś produktach pracujecie.nie kupuj wcześniej produktów bo na szkoleniu możesz mieć inne .a przeważnie takie jak na szkoleniu to potem używasz.wiec proponuje szkolonko i wszystkiego tam się dowiesz,powodzenia.
Dokładnie. Zacznij od 1:1, to i tak ogrom wiedzy jak na początek. I szkolenie u Darii Brodackiej jak najbardziej OK. Wystarczy spojrzeć na jej prace
www.trooskawka.pl
INSTRUKTOR stylizacji rzęs
FB https://www.facebook.com/Trooskawka-...55544/?fref=ts
Powiedzcie proszę co polecacie we Wrocławiu? Zależy mi na dobrym szkoleniu, na którym się naprawdę dużo nauczę i będę mogła ćwiczyć.
Jak Wrocław to Nadia Poliszczuk, szkoli dla Noble.
www.trooskawka.pl
INSTRUKTOR stylizacji rzęs
FB https://www.facebook.com/Trooskawka-...55544/?fref=ts
Witam serdecznie,
chciałabym rozpocząć swoją przygodę z rzeskami.
Czy mogłabym prosić o polecenie instruktora który według Was wprowadzi i nauczy mnie wszystkiego jak należy?
Jestem z Gdańska ale jestem w stanie pojechać nawet na drugi koniec Polski za dobrym instruktorem.
Nie wiem czy tu na forum są podawane ceny ale chętnie bym się zorientowała ile taki kurs może kosztować plus to co potrzebne na start aby zacząć robić rzesy :-)
Pozdrawiam.
Majczik zaparszam do Gdyni na szkolenie
https://www.facebook.com/rzesywgdyni/
Zrób sobie to w Beauty lux. Na bank do pracy w tym temacie cię przygotują, ale też musisz do tego odpowiednio podejść - nie każda osoba nadaje się np. do rzęs, czy do paznokci. Tak więc sami się zastanówcie, do czego wy się nadajecie.
Ile takie szkolenie kosztuje?
Beauty Lashes organizuje ciekawe szkolenia z przedłużania rzęs, poczytajcie o tym na ich stronie beautylashes.pl/szkolenia
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)