Izi, no szkoda, pani potrzebuje teraz, pilnie, a ja nie mam wolnych terminów na piątek/sobotęale może na przyszłość
już wiem do kogo ją skierować, bo ma do ciebie blisko
![]()
Izi, no szkoda, pani potrzebuje teraz, pilnie, a ja nie mam wolnych terminów na piątek/sobotęale może na przyszłość
już wiem do kogo ją skierować, bo ma do ciebie blisko
![]()
Ja poszukuję z okolic Gdańska stylistki rzęs 1:1. Rzęsy za rzęsy. Bo wkurza mnie to, że szewc bez butów chodzi![]()
z Sosnowca lub okolic ktoś się znajdzie na wymianę? (DG, Mysłowice, Będzin, Katowice)![]()
Białystok, na wymianę szukam![]()
Widzę, że tutaj Śląsk jest często wywoływany...
Jeżeli ktoś szuka stylistki w okolicach Katowic to zapraszam do swojej pracowni: Katowice, ul. Ligocka 5 niedaleko autostrady A4.
Namiary i strony ze zdjęciami w stopce, kontakt priv na forum, facebook, tel na stronie www
Metoda 1 do 1, 2 do 1, lada moment 3 do 1 i noreczki, co do stylizacji dogadam się z każdym![]()
Facebook: AnastazjaBalon
- zapraszam do obserwowania i komentowania prac
Dokładne informacje: www.anastazjabalon.com
Mój blog: thebestmakeupartist.blogs pot.com
Jak coś to mogę zaprosić do siebie Panie z WarszawyPrzyjmuję w salonie na Woli
![]()
Patios a gdzie na woli? bo ja mieszkam na woli![]()
Ja również zrobię rzeski za rzęski
dziewczyny z zachodniopomorskiego pisac
Szczecin, Szczecinek, Wałcz, Piła
o! Salon, w którym pracuję jest na Ożarowskiej. Ale już mam praktycznie gotowe stanowisko do przedłużania rzęs koło domu czyli okolice Cmentarza żydowskiegoMam tam taki mały lokalik w bloku, który stał niewykorzystany (poza trzymaniem tam rowerów
) i stwierdziłam, ze jak bede chciała robić rzęski komus z rodziny to nie bedzie musiał mi płacic, tak jak to było w salonie. (bo pracuje dla kogoś, nie podnajmuje stanowiska).
ps jezeli ktoś bardzo chce, to mogę dojechać. Mam znajome, które zajmują się rzęskami, wiec dojeżdżam do nich,bo nie muszę brac lampy ani innych![]()
Ostatnio edytowane przez Patios ; 06-10-2013 o 13:46
Zapraszam :
Mój fanpejdż
https://www.facebook.com/ppolszewska KONKURS!
Beka z prac pseudo - stylistek rzęs i paznokci
https://www.facebook.com/bekazpseudostylistek
Szukam w Gorzowie Wielkopolskim, tutaj to jest jakas wioska chyba, rozgladam sie za profesjonalnymi rzeskami i nic![]()
a ja szukam dla klientki noszącej 1:1 kogos z Tych może być Zielona Góra? ktoś chętny?
Hej, ja chyba pierwszy raz się udzielam, chętnie wymieniłabym się z kimś rzęski-pazurki.
Zajmuję się rzęsami, paznokcie robię sobie sama, ale męczy mnie to już![]()
Chętnie skorzystałabym z takiej wymiany usług))
-- Olsztyn![]()
Hejjest ktoś z Radomia kto robi rzęski? moja koleżanka wyjechała do Anglii i zostałam na lodzie
![]()
Hej
Chętnie wymienię rzęsy na rzęsy, z okolic Rzeszowa lub Przeworska![]()
Chętnie wymienię za rzęski - pazurki, rzęski, zabieg mikroder lub kwasy Okolice Zakopanego, Nowy Targ, Sucha Besk, Kraków itd
ja moge być modelka Gdańsk/Gdynia może ktoś potrzebuje![]()
Witajcie dziewczyny, poszukuję certyfikowanej stylistki z Krakowa do koleżeńskiej wymiany -rzęsy za rzęsy - czyli ja robię aplikację Tobie, a Ty mnie za darmo.Wszystkie szczegóły oczywiście do uzgodnienia
Pozdrawiam! Piszcie tutaj, lub w wiadomości prywatnej![]()
Dziewczyny, a jest ktoś z Bydgoszczy, kto robi rzęsy objętościowe? najlepiej po szkoleniu w Noble, bo wtedy wiem, że pracuje według tych samych metod.
A ja zapraszam do mnie na rzęskiRobię w Warszawie na Bródnie :-)
a co marchewkowy robi w Bydgoszczy?![]()
stylistki dla klientki szukałam, ale już znalazłam i przekazałam w dobre ręce![]()
Szukam stylistek z okolic Ełk/Grajewo oraz z Norwegii-Oslo. Oddam klientki z tych okolic w dobre ręce:-)
Ze Skierniewic też szukam na Hollywooda, szkoda mi tych dojeżdżajątych klientek:-(
Ostatnio edytowane przez katii777 ; 14-04-2014 o 22:08
Czy jest tu ktoś z Gliwic chetny na wymiane? Ja zrobie paznokcie lub inny zabieg a ktoś mi rzęsy?![]()
katiii, w Oslo mam zdolną koleżankę rzęsową
tu kontakt:Kod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)