Ja robie pędzelkiem.
Sandrus dziekuje za dobre rady.moje ombre juz duzo lepiej wygladaja a z niektorych to nawet jestem dumna:-)
meg19791 z jakiej firmy masz stempelki?
ja wzdluz pedzelkiem w poprzek gabeczka
ale jak mam byc szczera jesli sa slabe zele slabo napigmentowane to nie wyjdzie nam ombre;p trzeba bedzie sie nasapac
modena mi nie wychodzi wzielam do reki indigo wszytsko pieknie;p
Mi się wszędzie ombre podoba, zarówno na włosach jak i na paznokciach. Kilka razy robiłam sobie i koleżance i efekt wyszedł super. Grunt to dobrać do siebie kolory, bo później to już gładko idzie
Tu moje ostatnie gradienty robione gąbka na bialym podkladzie. Te żółto różowe robione neonami czego niestety aparat nie był w stanie uchwycić
Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka
Dziewczyny jakiego pedzelka uzywacie do rozcierania?
Ja płaskiego nr 4
Kilka moich ombre Załącznik 77604
Załącznik 77605
Załącznik 77606
Załącznik 77607
Załącznik 77608
Świetne te Twoje ombre no ale tu pojawia sie problem czym robisz żel czy hybryda? jakiej firmy masz hybryde? bo ja na mollonie za chiny nie osiągne tego efektu, gdy nałoze dwa kolory i chce je połączyc pędzelkiem nie wychodzi mi to dlatego ze prawie calosc z koloru zostaje na pędzelku, a Ty jak malujesz to Ci sie nie zaciera kolor? czy mozesz mi napisac kok po kroku jak robiz i jakies hybrydy używasz? bo mi sie wydaje ze moja ma za słąby pigment i nie idzie to
Mam pytanie dotyczące robienia ombre żelami, gdyż od kilku dni próbuję to zrobić i efekt marny. Nie mam pojęcia czy to chodzi o to, że mam żele za żadkie czy gąbeczkę nieodpowiednią , poprostu spędza mi to sen z powiek. Proszę o pomoc w miarę możliwości.
zbyt slabo napigmentowane zele kup indigo z serii summer rewelka
ponaglam pytanie ilonki1819 , jak robię ombre na hybrydzie to pędzelkiem wszystko ścieram jak Wam sie udaje kolorki połączyć ?
Żona miała ombre, ale bardziej podobał mi się efekt syrenki jak miała.
Bardzo lubię tę metodę cieniowania. Ja cały czas pracuję z gąbką, jak dla mnie to najwygodniejszy sposób i daje mi efekt, który mi się podoba. Tylko ostatnio nie szaleję z kolorami, wybieram raczej przejście od beżu do bieli czy jakieś inne subtelne kolory.
najszybszy sposób na ombre to lakiery termiczne
Bardzo podoba mi się taki efekt, ale nie mam jeszcze wystarczających umiejętności.
Ombre naprawdę prezentuje się świetnie na paznokciach!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)